ah be canimöle bi yandan babami hakli bulyuorum.. evet gecen sene seviglimin ailesi beni istemiyordu beni daha tanimiyorlardi almanyada yasadigim icinde büyük tepki verdiler.. oglumuzda alamynaya gelir gibisine... bu yüzden babasi gelmedigini düsnüyourm... gecen hafta seviglimin babasi babami aradi dumrumlar ortada gencler karar veridigi bizim yapicigmiz cok sey yok dedi.. cocuk seviyor biribilerene dedi biz her türlü destek cikariz dedi.. gelin evimize kalirisnizda kalicak yeriniz yoksa dedi.. babam ne bilim yanlis anladi heralde.. bilmiyorunm.. vize duurmda söyle... alamiyorlar iki defa basvurdular davetiye de yollandi malesef kabul etmediler.. YANI GELmemeleri imkansiz desene bu durum hic cözülmiyecek ortada kaldim
SONUNDAA KURTULDUMM :)) BIR SONUCA ULASTIM.. AILEMI IKNA ETMEYI BASARDIM.. cok zor oldu ama basardim. Vize icin yine ret geldi, gelmeleri imkansiz yani. erkek arkadasimin ailesi babami aradi konustular. sonra babam amcami onlara yolladi tanismak icin amaclarini ögrenmek icin. neyseki güzel gecti :) bir hafta önce biletleri aldik temmuzun basinda istemeye gelcekler 5 gün sonra nisanim olucak :) cok mutluyum kizlar :)) AMA en cok da kokrutum isteme nasil gecicekhic bilmiyorum hic öle bir ortama girmedim görmedim duymadim. (
SONUNDAA KURTULDUMM :)) BIR SONUCA ULASTIM.. AILEMI IKNA ETMEYI BASARDIM.. cok zor oldu ama basardim. Vize icin yine ret geldi, gelmeleri imkansiz yani. erkek arkadasimin ailesi babami aradi konustular. sonra babam amcami onlara yolladi tanismak icin amaclarini ögrenmek icin. neyseki güzel gecti :) bir hafta önce biletleri aldik temmuzun basinda istemeye gelcekler 5 gün sonra nisanim olucak :) cok mutluyum kizlar :)) AMA en cok da kokrutum isteme nasil gecicekhic bilmiyorum hic öle bir ortama girmedim görmedim duymadim. (
hadi gözün aydın allah tamamını erdirsin. darısı başıma benimde seninkine benzer bi durumum var :) söz için ise telaş etme burada söz kesme başlığındaki tecrübelerden faydalanırsın çok yaralı oluyor vallahi allah mutlu etsin.. :))
Gözün aydın işin en zor kısmını atlamışsın korkma artık keyfini çıkar Allah tamamına erdirsiiiiiiiiiiiin
Gözün aydin canim cok sevindim senin adina darisi artik benim basima insallahgecen sene o duyguyu ben yasadim isteme olayi elin ayagina dolasiyo tatli bi heycan olur fazla kasma kendini umarim hersey istedigin gibi olur mutluluklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?