• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ısyanlardayım kızlarr

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
ahhhh beeeeeee nerden baslasam anlatmaya bilmiyorum ki... ben almanyada yasiyorum seviglim türkyiede yaklasik bir bucuk senedir berbaeriz.. gecen sene martda bana evlenme teklifi etti kabul ettim.. sonra aileme acikladim.. yazin oraya gittik sevgilimin annesi geldi sadece tanismaya babasi dükkani kapatamadigini söledi bahaneler uyuduydru.. neyse bununda gecelim.. kisin oldu sevilgim vize alcaz gelcez dedi beceremediler... ben babama gidelim yazin oraya istesinler diyorum babam yok ben kiz vermek icin ayaklairna kadar gidermiyim diyor.. amcami araya soktu amcam sevilgimin ailesine gitti tanisiti oturduu cay ictiler durumlari sordu.. seviglimin babasi durumuz var biz de kizmizi istiyoruz dedi gelsinler istiyelim dedi.. aksmaa amcam aradii babama tersini anlati ailesi iiler ama acele etmenin anlami yok gerek yok gelmenizde dedi... SIMDI BEN ORTADA KALDIMM NAPICAIGMI SASIRIDM:... ailemi naisl ikna edicegimi bilmyiorum artik.. adi koyulsun.. is baya uzadi :( bana yardim edin kizlar :( :105:

Dükkanı kapatıp gelememe bahanesi oldukça saçma yani:19:
Sıradan bir gün değil ki ne kaybedersin bikaç günde??? Yerinde
olsam ben de babamı gitmeye ikna etmeye çalışırdım elbet ama
bir de baban açısından bakıyorum da hem kız veriyorum hem de
insanların ayaklarına gidiyorum çok hevesli gibi,,,, cıkss gitmezdim
sanırım:44:

Bence fazla acele etmeyin canım, vize işleri için biraz zaman verin.
Sen babanı sıkıştıracağına erkek arkadaşın işleri hızlandırmaya
çalışır belki bu arada da adet de yerini bulmuş olur.:ssz:

ah be canim :( öle bi yandan babami hakli bulyuorum.. evet gecen sene seviglimin ailesi beni istemiyordu beni daha tanimiyorlardi almanyada yasadigim icinde büyük tepki verdiler.. oglumuzda alamynaya gelir gibisine... bu yüzden babasi gelmedigini düsnüyourm... gecen hafta seviglimin babasi babami aradi dumrumlar ortada gencler karar veridigi bizim yapicigmiz cok sey yok dedi.. cocuk seviyor biribilerene dedi biz her türlü destek cikariz dedi.. gelin evimize kalirisnizda kalicak yeriniz yoksa dedi.. babam ne bilim yanlis anladi heralde.. bilmiyorunm.. vize duurmda söyle... alamiyorlar iki defa basvurdular davetiye de yollandi malesef kabul etmediler.. YANI GELmemeleri imkansiz :( desene bu durum hic cözülmiyecek ortada kaldim :(

Olan bize oluyor resmen hem 2 tarafın arasında kalıyosun hem kimseye bişey diyemiyorsun :) Ama baban haklı bu konuda benm bbmda olsa gitmez

ah be canim :( öle bi yandan babami hakli bulyuorum.. evet gecen sene seviglimin ailesi beni istemiyordu beni daha tanimiyorlardi almanyada yasadigim icinde büyük tepki verdiler.. oglumuzda alamynaya gelir gibisine... bu yüzden babasi gelmedigini düsnüyourm... gecen hafta seviglimin babasi babami aradi dumrumlar ortada gencler karar veridigi bizim yapicigmiz cok sey yok dedi.. cocuk seviyor biribilerene dedi biz her türlü destek cikariz dedi.. gelin evimize kalirisnizda kalicak yeriniz yoksa dedi.. babam ne bilim yanlis anladi heralde.. bilmiyorunm.. vize duurmda söyle... alamiyorlar iki defa basvurdular davetiye de yollandi malesef kabul etmediler.. YANI GELmemeleri imkansiz :( desene bu durum hic cözülmiyecek ortada kaldim :(

Bende yurt disinda kaliyorum canim seninkine benzer bir durum benimde basimda öyle vize alip gelmek kolay degil hatta artik imkansiz gibi birsey oldu. yapacagin tek sey izine gitmenizi beklemek benimde sevgilim türkiyede senin baban gene yumusakmis karamsarliga düsme benim babam senin baban kadar yumusak degil :( Izine gittiginiz zaman istemeye gelirler sartlar onu gerektiriyor mecbur baban türkiyeye gittiklerinde istemeye gelecekler almanyaya gelme gibi bi sanslari olmadigi icin.. Evleneceginiz kisiyle iyice konusup karsi tarafin ailesininde babaniza güven vermeleri gerekli yani kendisini ben kizimi ellerimle vermeye geldim gibi hissettirmemeleri gerekli sonucta baska alternatifiniz yok mecbur türkiyede olacak bu is.. Babaniz anladigim kadariyla anlayisli sorunlar cabuk cözülür bu konuda erkek tarafina büyük görev düsüyor.. Babanin verecek oldugu kararda onlarin davranislari halleri cok önemli diye düsünüyorum..

benmi yanlış anladım babanız mı ayaklarına gidecek:53: oyle şey olurmu yahu gerekirse bir sene bekleyin ama boyle birşey asla ama asla yapmayın. erkek tarafına bu malzemeyi vermeyin. yarın onurgun "kızlarını evlendirmek için kapımıza kadar geldiler" derler mahal vermeyin bu sözlere

Canim benimde anladigim kadariyla erkek tarafi türkiyede arkadasimiz almanyada almanyaya gelme gibi bi lüksleri yok erkek tarafinin vizeydi falandi filandi derken imkansiz vize almak. baska alternatif yok babasi izine gittiginde normal tatiline gittiginde onlarda o arada gelebilirler. yoksa bu is nasil olcak erkek tarafi istemeye Almanyaya nasil gelebilir.. Sartlari bildigim icin konusuyorum Vizeye basvursalar bile sürekli ret gelir mecbur türkiyede olcak bu is :)

almanyaya vize almak öyle kolay değil kızlar. benim arkadaşımın da erkek arkadaşı almanyada ne zorluklarla vize alıyor o da 1 hafta vize veriyorlar. normal şartlarda kız evi naz evi tamam ama bunda yapacak bişey yok siz türkiyeye geldiğinizde bi akrabanızın evinde falan kalırsınız orda olur isteme.

SONUNDAA KURTULDUMM :)) BIR SONUCA ULASTIM.. AILEMI IKNA ETMEYI BASARDIM.. cok zor oldu ama basardim. Vize icin yine ret geldi, gelmeleri imkansiz yani. erkek arkadasimin ailesi babami aradi konustular. sonra babam amcami onlara yolladi tanismak icin amaclarini ögrenmek icin. neyseki güzel gecti :) bir hafta önce biletleri aldik temmuzun basinda istemeye gelcekler 5 gün sonra nisanim olucak :) cok mutluyum kizlar :)) AMA en cok da kokrutum isteme nasil gecicek :( hic bilmiyorum hic öle bir ortama girmedim görmedim duymadim. :((

SONUNDAA KURTULDUMM :)) BIR SONUCA ULASTIM.. AILEMI IKNA ETMEYI BASARDIM.. cok zor oldu ama basardim. Vize icin yine ret geldi, gelmeleri imkansiz yani. erkek arkadasimin ailesi babami aradi konustular. sonra babam amcami onlara yolladi tanismak icin amaclarini ögrenmek icin. neyseki güzel gecti :) bir hafta önce biletleri aldik temmuzun basinda istemeye gelcekler 5 gün sonra nisanim olucak :) cok mutluyum kizlar :)) AMA en cok da kokrutum isteme nasil gecicek :( hic bilmiyorum hic öle bir ortama girmedim görmedim duymadim. :((

hadi gözün aydın allah tamamını erdirsin. darısı başıma benimde seninkine benzer bi durumum var :) söz için ise telaş etme burada söz kesme başlığındaki tecrübelerden faydalanırsın çok yaralı oluyor vallahi allah mutlu etsin.. :))

Gözün aydın işin en zor kısmını atlamışsın korkma artık keyfini çıkar Allah tamamına erdirsiiiiiiiiiiiin :34:

hadi gözün aydın allah tamamını erdirsin. darısı başıma benimde seninkine benzer bi durumum var :) söz için ise telaş etme burada söz kesme başlığındaki tecrübelerden faydalanırsın çok yaralı oluyor vallahi allah mutlu etsin.. :))

tsk edeirm cnm evet dairisi senin basina :)) insallah sendede hersey güzel gecer :)) haklsiinn pek düsünmiym bunlari :D olucakya insallah gerisi bos :)) nasil olursa olsun artik

Gözün aydin canim cok sevindim senin adina darisi artik benim basima insallah :1: gecen sene o duyguyu ben yasadim isteme olayi elin ayagina dolasiyo tatli bi heycan olur fazla kasma kendini umarim hersey istedigin gibi olur mutluluklar :)

Gözün aydin canim cok sevindim senin adina darisi artik benim basima insallah :1: gecen sene o duyguyu ben yasadim isteme olayi elin ayagina dolasiyo tatli bi heycan olur fazla kasma kendini umarim hersey istedigin gibi olur mutluluklar :)

Tskk ederim cnm benim insallahh :))) sanada mutluluklar dilerim :))

Back