• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isvicrede yasiyorum yardim

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
50
Slm arkadaslar saygilarimla;
Ben isvicrede yasiyorum.8 yildir esimburds dogup buyudu.bir cesaret gelmistim bir kizim var 7 yasinda.iliskide esimin ailesi ile sorunlar donem donem ekonomik sorunlarda oldu.ben mutsuzum.beni mutsuz eden seyi bulamuyorum isvicremi esimmi..
Turkiyeyi ozluyorum ama korkuyorum orada yasamaktan..buranin havasi sosyal hayati use sifir.bir turlu ne istedigime karae veremiyorum.lutfen bana yardim edin kendi ulkemde isci olarak yasamak mi yoksa burda 50 li yaslarda 2.000.000tl ile turkiyede olmakmi bilemiyorum yasimiz 30 35

Erken emekli olma şansınız nedir? Daha düşük bir bütçeyle de kral gibi yaşarsınız,merak etmeyin
Burada kim milyoner olmak ister yarismasi var,söylediğiniz rakamın yarısı ile insanlar hayatlarını değiştiriyorlar.

Bunu sizi tanimayan biri bilemez ki

Amerikadan turkiyeye tasinip cok mutlu olan tanidigim var, turkiyeden ayrilip baska baska ulkelere tasinip mutlulugu bulan cok fazla tanidigim var.

Siz turkiyede de yasamissiniz, nerede mutlu idiyseniz oraya gidin bence. Belki ucuncu bir ulke???

Bizden saygilar efendim:KK24: Oncelikle seni mutsuz eden ne onu ogrenmek lazım .

Eşinle aşk evliliği mi yaptınız ?

Eşinle olan durum, bir tartisma sonucu mu oldu yoksa en basindan boyle miydi ?

Bence sende tüm her şeye karşı bir mutsuzluk var , hepsi içiçe zaten? es ülke ve maddi durum hepsi ayri ayrı insanı mutsuzlastirirken sende hepsi var.

Not: 50 li yaşlarında Ne yapayım parayı :deli:yani 50 yaşına kadar mutsuz olmak kendine yapacağın büyük haksızlık değil mi?

Sosyal hayattan kastınız nedir? Türkiyede de çok bi sosyal hayat göremiyorum ben
İşten gelip evde oturuyorum genelde.
Şimdi izindeyim hep evde oturuyorum
Markete git, avm ye git, evde otur.
İsviçrede hiç mi sizi mutlu eden bi aktivite yok?
Tam olarak bu isten gel evde otur byrda cogu kez hava sartlarindan ama gyzel olan degisik ulkeleri gezebilmek izinlerinde o ekinomik gycu bulmak turkiyede vize de sorun bilemuyorum dogdum yeri ozluyirum.

Sevemediysen 2 milyon için değmez ömrünü orda çürütmeye
Hadi 5 taş çatlasın 10 sene desen neyse dicem de sen 20 yıldan bahsediyorsun
Ben olsam dönerdim

Erken emekli olma şansınız nedir? Daha düşük bir bütçeyle de kral gibi yaşarsınız,merak etmeyin
Burada kim milyoner olmak ister yarismasi var,söylediğiniz rakamın yarısı ile insanlar hayatlarını değiştiriyorlar.
Bu zaten erken emeklilik durumunda bu para 50 yasinda nirmalde 65

Tam olarak bu isten gel evde otur byrda cogu kez hava sartlarindan ama gyzel olan degisik ulkeleri gezebilmek izinlerinde o ekinomik gycu bulmak turkiyede vize de sorun bilemuyorum dogdum yeri ozluyirum.

Zenginseniz Türkiyede gayet güzel yaşarsınız. Ama şartlarınız oradakinden kötü olacaksa gelmeyin zaten parasız sosyal hayat olmuyor.

Suan deseler isvicreye gidermisin kesinlikle evet derim hele oglum olduktan sonra iyice dusunmeye basladim yurtdisinda yasamayi cunku buralar duzelmiyor duzelmeyecek yasam sartlari iyi degil sosyal hayat dediginiz sey burda da cogu kimsede yok calismakdan:) sosyal hayat deyince benim aklima avm de alisveris yapmak geliyor zaten:) oyuzden isvicrede olmayan sosyal hayat beni hic etkilemezdi sanirim:)

Zenginseniz Türkiyede gayet güzel yaşarsınız. Ama şartlarınız oradakinden kötü olacaksa gelmeyin zaten parasız sosyal hayat olmuyor.
Burda orta gelirliyiz.ama turkiyede dogal olarak esim mesleginden ayni parayi kazanamaz.bende oyuzden durumumuz orda daha iyi olmaz.standart insanlar gibi iste.ama burds istedigimizi alabiliyoruz gues gucci ne istersek fakat hava berbat.birde burda emejlilik kasasinda super para birikiyor turkiyede 3 kere olup dirilsen o para olmaz.fakat ben illa marka obu olmasada olur ben kararsizim ekonomiden degil turkiyedeki olaylar cocuk yetustirme korkutuyir beni guvende 9lmama bellkide haklar

Suan deseler isvicreye gidermisin kesinlikle evet derim hele oglum olduktan sonra iyice dusunmeye basladim yurtdisinda yasamayi cunku buralar duzelmiyor duzelmeyecek yasam sartlari iyi degil sosyal hayat dediginiz sey burda da cogu kimsede yok calismakdan:) sosyal hayat deyince benim aklima avm de alisveris yapmak geliyor zaten:) oyuzden isvicrede olmayan sosyal hayat beni hic etkilemezdi sanirim:)
Burada yasal sartlar egitim harika dunyada 3
Sirada.en zenginde birimci ulke.
Fakat hava cok kotu isten eve evden ise izin olunca bir iki yer gezebilirsin.turkiye cennet gibi.fajat orda cocugumu gonderebilirmiyim okula gonlum rahat sabah kendileri gidiyor burda.hayran kalinacak sistemleru var. Ama burdads insan gibi hussedemiyorsun duvarlarin icindesin hep.ama arkadaslar trde oyle alusverusmerkezinden cikmuyoruz diyorlar

Back
X