• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsviçre'de Müslüman öğrenciler için 'tokalaşma' mecburiyeti

Bati kültür merkezli bi devlet degil iran ise dinmerkezli bi devlet sacma sacma sacma otesi. Ayrıca islam baska dinlere saygi gostetir ama bati islama saygi göstermiyor. Savunduklari seye göre ise saygili olmak zorundalarm özgürlükçü mantık onlara ait
siz hangi gezegende yaşıyorsunuz islam hangi dine saygı göstermiş islam dışında olanlara kafir diyen bir din anlayışından söz ediyoruz
yazmıyıcam diyorum dayanamıyorum

siz hangi gezegende yaşıyorsunuz islam hangi dine saygı göstermiş islam dışında olanlara kafir diyen bir din anlayışından söz ediyoruz
yazmıyıcam diyorum dayanamıyorum
Peygamberimiz islamin canli ornegi ve o mekkeyi fethettikten sonra yahudilerle dahi komsuluk iliskileri iconde yaşamıştır. Devlet uygulamalari islami baglamaz. Akide farkli birsey gayri muslime yaklaşım farkli birsey. Asil sen hangi dinden bahsediyorsun yazmicam diyorum dayanamıyorum :)

Peygamberimiz islamin canli ornegi ve o mekkeyi fethettikten sonra yahudilerle dahi komsuluk iliskileri iconde yaşamıştır. Devlet uygulamalari islami baglamaz. Akide farkli birsey gayri muslime yaklaşım farkli birsey. Asil sen hangi dinden bahsediyorsun yazmicam diyorum dayanamıyorum :)
neyse dini yorum yasak kendinizide benide banlatmayın neye inanıyorsanız öyle kalın

:KK66:
ip'yi düzgün değiştirmişsinizdir umarım. Yakalanırsanız yazık olur bu kadar emeğe :)
Kiyamam akillisin sen :)
Beni kimle karistirdin bilmem yahut da doğru tahmin mi ettin onu da bilmem. Ama madem icine kurt düştü belirteyim. Ben eski bir üyeyim. Uyeligimi tamamen iptal ettim ve tekrar ayni uyelige dönülmedigi icin yönetime mesaj atarak tekrar uyelik aldim yeni. Anlastik ?

Back