- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
39 yaşındayım ve kalıcı gidicem olursaDünya üzerinde gezip en beğendiğim şehirdir kendisi.
Toplam 3 ay yaşadım.
Ne kadar kalacaksınız? Memleket özlemi çeken tiplerden değilim derseniz gidin bence.
Ne iş yapacaksınız? Yaş kaç?
Heyecanlandım ben :))
Sevemez alisamazsaniz, cook sessiz, monoton yasam hosunuza gitmezse bir daha donme sansiniz olmaz mi Trye hic?39 yaşındayım ve kalıcı gidicem olursa
Ay burda ben heveslendim yaSevemez alisamazsaniz, cook sessiz, monoton yasam hosunuza gitmezse bir daha donme sansiniz olmaz mi Trye hic?
Lakin ne kadar harika bir dogasi olsa da, hem sevimli, naturel hem az biraz aristokrat ve elit ama bazen cook fazla sessiz ve sıkıcı olabiliyor.
Gelir duzeyi iyi bir işse (ki Isvicre bu konuda oldukca bonkör) sakinligi seviyorsaniz, alisamazsaniz minik de olsa donme sansiniz olacaksa denenebilir kesinlikle.
Dönme şansım var tabi ki ama kedilerim var vs gidiş bayağı bi kapsamlı olacakSevemez alisamazsaniz, cook sessiz, monoton yasam hosunuza gitmezse bir daha donme sansiniz olmaz mi Trye hic?
Lakin ne kadar harika bir dogasi olsa da, hem sevimli, naturel hem az biraz aristokrat ve elit ama bazen cook fazla sessiz ve sıkıcı olabiliyor.
Gelir duzeyi iyi bir işse (ki Isvicre bu konuda oldukca bonkör) sakinligi seviyorsaniz, alisamazsaniz minik de olsa donme sansiniz olacaksa denenebilir kesinlikle.
:) tşk ederimBen olsam denerdim Müdüre Hanım.
Kesinlikle insan gibi yaşamak için gidilir .Aile ozlemi disinda hic bir sorun yok. Yasamak icin dunyanin en iyi yerlerinden biri. Bu sansi kacirmayin derim, ömrünüzün geri kalanini insan gibi yasamak icin harika bir firsat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?