İsviçre,zürich te yaşayan var mı ?

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.605
398
Arkadaşlar yakın zamanda böyle bir tellif var gitsem mi gitmesem mi nasıl olur uyum sağlar mıyım bilemedim ,
Oralarda yaşayan var mı ?

39 yaşındayım ve kalıcı gidicem olursa

39 yaşındayım ve kalıcı gidicem olursa
Sevemez alisamazsaniz, cook sessiz, monoton yasam hosunuza gitmezse bir daha donme sansiniz olmaz mi Trye hic?
Lakin ne kadar harika bir dogasi olsa da, hem sevimli, naturel hem az biraz aristokrat ve elit ama bazen cook fazla sessiz ve sıkıcı olabiliyor.
Gelir duzeyi iyi bir işse (ki Isvicre bu konuda oldukca bonkör ) sakinligi seviyorsaniz, alisamazsaniz minik de olsa donme sansiniz olacaksa denenebilir kesinlikle.

Ay burda ben heveslendim ya

Dönme şansım var tabi ki ama kedilerim var vs gidiş bayağı bi kapsamlı olacak

Hic bilmiyorum nasıl.bi yerdir güzel mi değil mi ama hayatta bazi şeylere şans vermek lazim gidin yasayin

Yani Avrupadaki yaşanacak en iyi yer. Almanya'yı 3.dünya ülkesi bırakır o derece. Şehir şahane, insanlar eğitimli ve varlıklı, Fransız mutfağı etkisiyle yiyecek içecek taze ve şahane, tatil isterseniz Fransa ve İtalyaya yakın...Avrupa derseniz burdan rahatı yok. Ailemi özlerim, arkadaş isterim, sosyallik ararım, hoşbeş etmek isterim demezseniz bence olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…