İsviçre Hastanesinde doğum fiyatı...

ecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
17
0
46
Arkadaşlar Kadıköy'deki İsviçre Hastanesi'nin doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Birde tabii nasıl bir hastane, temizliği, personeli vs. nasıl. 26 haftalık hamileyim, doktorum ayrı gelicek. Hem düzgün, konforlu bir hastane olsun istiyorum ama çok pahalı bir yerde olmasın. Karar vermek çoook zor.

Merhaba Ecem, İsviçre hastanesini bende araştırmıştım, ben sezeryan olacağım için sezeryan fiyatlarını biliyorum. Ssk varsa 1500 tl, ssk yoksa 3000 tl. Küvöz içinde günlük 150 tl ek olarak alıyorlar.

Ben bu hastaneye hiç gitmedim,görmedim ama hastane için çok iyi şeyler duymadım, orada doğum yapan bir arkadaşımın arkadaşı hem temizlik hem de sağlık personeli açısından iyi şeyler söylemedi ama kendim görmediğim için yorum yapmak ve seni yanıltmak istemem.

Benim de doktorum dışardan gelecek, bu yüzden Anadolu yakasındaki bir çok hastaneyi araştırdım. Kadıköy Şifa ve Kadıköy Acıbadem üzerinde duruyorum bende. Fiyatları biraz daha yüksek ama bu hastanelerle ilgili olumsuz hiç birşey duymadım.

merhaba canım ben geçen sene orda ameliyat oldum kist aldırdım çok memnun kaldım doktorum dışardan geldi oranın doktoruyla beraber yaptılar ameliyatımı ben ssk lı olarak doktorla anlaştım şuan sezaryanımıda yine doktorum gelicek orda yapıcak doktorum ssk lı olarak 1500 tl alıcak bütün masraflar onun ben gerisine karışmıycam ben doktorumun eline parayı sayıcam hastaneyle muhatap olmıycam kısaca temiz bir hastaneydi görevlilerde çok iyiydi hastanede gayet bakımlı bir hastane

teşekkür ederim cevaplarınız için. Başka bilenler varsa yorumlarınızı bekliyorum. İnternette pek çok hastaneyle ilgili olumlu veya olumsuz bilgi var ama İsviçre Hastanesiyle ilgili ne iyi ne kötü hiçbişey bulamadım. Acıbadem ve Şifa biraz pahalı, daha uygun bir yer arıyorum. Gerçi eşim daha hamileliğimin başında maddi açıdan bir aksilik olmazsa doğumu Acıbademde yaparsın demişti ama ben kıyamıyorum o kadar paraya. Özel sigortamda yok, orayı genelde özel sağlık sigortası olanlar tercih ediyo galiba.

merhabalar
bende kadıköy şifada yapmayı düşünüyorum doktorum dısardan gelecek astaneye ve doktora ne kadar ödenıyor bılgısı olan var mı?

X