İki yıl önce şimdiki eşimi görmek için otobüsle gelmiştim, bindiğim saat yüzünden gece 2 gb eşimin olduğu ilçe durağına geldim, uzun yol otobüslerini bilirsiniz, ben eşimi şu saatte durakta olacağım diye aradım ama daha erken vardık,
Durağa geldiğimizde kimse yoktu, şoför kim alacak seni diye sordu, nişanlım dedim, bu saatte bi başına indiremem seni tekrar ara hemen gelsin nişanlın dedi,
Eşim gelene kadar otobüsle bekledik, tabi bi dünya da laf saydı eşime, ne diye erkenden gelip beklemiyor durakta, bu saatte insan bekletir mi eşini diye :)
Eşim gelince indirdi beni sağolsun. Otobüste yalnız değişdik tabi, şehirler arası otobüstü hiç unutmuyorum bu olayı
Kesinlikle haklısınız, babam olsaydı o da aynı tepkiyi verirdi eminim :)İnsan her yerde insan.
Gommeyin hemen bakın güzel bir olay ornek.
Ayy bir an kıza saldırmak için durduğunu düşündüm. Kötü niyetliyim sanırım.
benzeri başıma geldi....geç saatte yolda bekliyorum,erkekler var,burdan falan yere mınıbüs gidiyormu dıye sordum,adamlar sen orayamı gitceksın,evet dedim,adamlar önüme bir durdu,geç arkaya dedi,şehirlerarası otoban burası,adamlar benım mınıbüs gelebe kadar bekledi,minibüs gelince bacım gel dedi,şöföre bacımızı falan yerde ındır dedi,böle ınsanlarda var,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?