İsveçli bir genç kızın otobüste yaşadıkları viral oldu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Göteborg'da yaşayan 19 yaşındaki Tina Kamal, cumartesi gecesi evine otobüsle döndü. Dönüş yolunda birden bire otobüs durdu ve uzun süre de öyle kaldı.Otobüs şoförünün neden durduğunu anladığında ise çok duygulandı. İşte Tina'nın yaşadığı o ilginç olay

Sosyal medyada başına gelenleri anlattıktan sonra paylaşımı hızla yayılan 19 yaşındaki Tina Kamal'ın gece evine dönmek için otobüse bindi. Birden otobüs durdu. Şoförün neden durduğunu anlayınca ise boğazı düğümlendi.

İşte Tina'nın başından geçenler:

“Sanırım az önce dünyadaki en iyi otobüs şoförüyle karşılaştım. Belalı birkaç tip ve bir kadın otobüsten indikleri sırada ben hala otobüste oturuyordum. Şoförün, otobüsü belli bir süre beklettiğini gördüm ve nedenini sordum. Şoför ise, otobüsten inen kadının eve girdiğini görene kadar rahat edemeceğini söyledi. Dediğini de yaptı. Kadın evine girip, belalı tipler başka yöne gidene kadar otobüsü bekletti.

Ayrıca, şoför aynı şeyi bana da yaptı. Evime en yakın yerde beni indirerek, eve sağ salim ulaşmamı sağladı. Ne kadar iyi bir adam! Görevinden fazlasını yapıp inisiyatif kullanarak, insanlık görevini yerine getiren şoföre teşekkür etmek istedim sadece”

Tina’nın gönderisi (İsveççe):

Kaynak: Hürriyet / Kelebek

insan köpeği ıssırdı haberi olmuş.
Maalesef dünyada kadın olmak zor , erkekler ne zaman adam olacak ?

İki yıl önce şimdiki eşimi görmek için otobüsle gelmiştim, bindiğim saat yüzünden gece 2 gb eşimin olduğu ilçe durağına geldim, uzun yol otobüslerini bilirsiniz, ben eşimi şu saatte durakta olacağım diye aradım ama daha erken vardık,
Durağa geldiğimizde kimse yoktu, şoför kim alacak seni diye sordu, nişanlım dedim, bu saatte bi başına indiremem seni tekrar ara hemen gelsin nişanlın dedi,
Eşim gelene kadar otobüsle bekledik, tabi bi dünya da laf saydı eşime, ne diye erkenden gelip beklemiyor durakta, bu saatte insan bekletir mi eşini diye :)

Eşim gelince indirdi beni sağolsun. Otobüste yalnız değişdik tabi, şehirler arası otobüstü hiç unutmuyorum bu olayı

İnsan her yerde insan.
Gommeyin hemen bakın güzel bir olay ornek.

Hayatta en rahat yastık ''VİCDANDIR''... Tüm dolmuş ve otobüs şoförlerinin araçlarında görebileceği yerlere yazılıp asılmalı ki DERS OLSUN ...

İnsan her yerde insan.
Gommeyin hemen bakın güzel bir olay ornek.
Kesinlikle haklısınız, babam olsaydı o da aynı tepkiyi verirdi eminim :)
Ve aslına bakarsak şoför çok haklıydı, eşime de çok sinir olmuştum o zaman

Çok güzel davranış.
(viral ne demek anlayamadım hala. Bunu okuyunca anlarım saniyordum. Neyse ilerde pekişir :)

bu dünya hala dönüyorsa bebbekler yaşlılar mazlumlar bide iyi insanlar hürmetinedir

Ayy bir an kıza saldırmak için durduğunu düşündüm. Kötü niyetliyim sanırım.

Ayy bir an kıza saldırmak için durduğunu düşündüm. Kötü niyetliyim sanırım.

Kötü niyetle alakası yok.
Böyle alıştırıldık maalesef!
Kanıksadık yani.

geç saatte yolda bekliyorum,erkekler var,burdan falan yere mınıbüs gidiyormu dıye sordum,adamlar sen orayamı gitceksın,evet dedim,adamlar önüme bir durdu,geç arkaya dedi,şehirlerarası otoban burası,adamlar benım mınıbüs gelebe kadar bekledi,minibüs gelince bacım gel dedi,şöföre bacımızı falan yerde ındır dedi,böle ınsanlarda var,

Geçen yıl bodruma giderken otobüs şoförü amca beni "biz oraya girmiyoz" diye akşam saatinde yolun ortasında indirdi. Ödüm mokuma karıştı minibüs gelene kadar. Girmesi gerekiyormuş, şikayet ettim.

Dönüşte manyak bir muavinin sözlü tacizine uğradık otobüsteki üç dört kadınla birlikte. Şikayet ettik, karakolluk olduk.

Benim otobüs ve şöfer anılarım bunlar... Hiç şu kızcağızı koruyalım diyene denk gelmedim valla.

benzeri başıma geldi....

istanbul da 7 yıl önce esenyurt un köhne,ıssız bir yerine iş başvurusu için gittim... minibüs şoförü şu altta ki okul dedi tamam dedim ineceğim adam abla inşaat var orada kapıları da kapalı okulun başka zaman git istersen dedi... dedim birdaha yolum düşmez sağol adam dur dedi arabada kimse yok benden başka okulun önüne kadar çekti abla okul boştur emin misin dikkat et dedi...
hayır öğle vaktiydi niye abarttı anlamadım (not: birdaha gitmemde oralra zaten çok köyden bozma yerlerdi) ama okulun içine girince tırstım ses bile yoktu... görüşme olmadı olsaydı da gitmezdim

bir kere de hadımköy de7 yıl önce (ozamana kadar o taraflara hç gitmedim.... Allah ın unuttuğu yer resmen)
muavin karşısı dedi ineceğim yer de 2 şerit gidiş 2 şerit geliş ortalarında çukur engeli var muavin abla burası hiç bayanlara uygun değil sen neyapacaksın iş görüşmesi için geldin ama sen bilirsin dedi benim ineceğim yerde nakliyat firmalarının tırları girip çıkıyor herkes atletliydi (utandım tabi onları öyle görünce)(iş görüşmesi ben demedim ilandan giden çok olmuş demek, zaten çağırırken normalde servisimiz var demişlerdi anlamamıştım oz<aman anladım) beklerken bir ptt aracı durdu abla sen karşıya bakınıyorsun ama geçemezsin gel buyur dedi tabiki gitmedim tırstım
yan fabrikadan abla buralarda geçit falan yok arabalar hızlı gelip gider karşıya geçeceksin galiba dikkat et diye bir ses
neredeyse korkudan ağlayacaktım çünkü karşıya geçemiyorum minübüsde gelmedi 15 dakka bekledim 15 sat gibiydi ağladım birazda galiba gitmeden fabrikaya döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…