İsveç Diyeti

phalanx

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
1.695
2.424
13 günlük olanı yapmak istiyorum. Son 6 kilom kaldı onu da verip rahatlamak istiyorum. Hatta kendimi gaza getirmek için Online alışveriş yapıp bedeni S aldım.
Menülerimi resimli ekleyeceğim ve listeye uygun gideceğim.Son güne kadar tartılmak istemiyorum çünkü verince kaçamak yapmaya başlıyorum.
437C5AB3-CDF7-4472-8E55-7959937666A5.jpeg

Son düzenleme:
günaydın canım . bende kahvemi içtim . benim vermem gereken 6 kgdan fazla .
Bu nedenle her gün tartılmayacagım ama yediğimi içtiğimi burda paylaşacagım
Kahve suan içiliyor , 2 saate market alısverişine gideceğim.. öğlen 15.00 gibi akşam da 20.00 de yemeyi bitireceğim
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim ve buraya girmeyi
birbirimize motivasyon olur

günaydın canım . bende kahvemi içtim . benim vermem gereken 6 kgdan fazla .
Bu nedenle her gün tartılmayacagım ama yediğimi içtiğimi burda paylaşacagım
Kahve suan içiliyor , 2 saate market alısverişine gideceğim.. öğlen 15.00 gibi akşam da 20.00 de yemeyi bitireceğim
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim ve buraya girmeyi
birbirimize motivasyon olur
Günaydın 😊
Başlangıç kilom : 64
boyum : 1.68
Hedefim : 56
Bende son güne kadar tartılmayacağım. Sabah erken kalkıyorsan 15.00 geç bir öğün olabilir. Ve 20.00 de öyle. Tabi uyanma ve uyku saatine göre ayarlaman güzel olur.
Sabah 8.30 kalkıyorum. Kahve içiyorum.
Öğlen 13.00. - Akşam : 17.00-18.00
Öğünlerimin resmini çekip ekleyeceğim günlük.
Aslında 8 kg ama ben 4-5 kiloya da razıyım

bende ama aksam tüm yediklerimi kolaj yapıp hepsini beraber
ben de 8.30 uyanıyorum ama kahvemi 9.30 gibi içtim rutini bozmak istemiyorum :KK70:
kilolarımız aynı sayılır ama benim boyum 165 bundan dolayı vermem gereken artı 3 daha var :)
benim hedefim 54 kilo ,ilk bu diyeti uyguladıgımda 7-8 kilo kadar vermiştim
şimdi de aynı sekilde vermek istiyorum

bende ama aksam tüm yediklerimi kolaj yapıp hepsini beraber
ben de 8.30 uyanıyorum ama kahvemi 9.30 gibi içtim rutini bozmak istemiyorum :KK70:
kilolarımız aynı sayılır ama benim boyum 165 bundan dolayı vermem gereken artı 3 daha var :)
benim hedefim 54 kilo ,ilk bu diyeti uyguladıgımda 7-8 kilo kadar vermiştim
şimdi de aynı sekilde vermek istiyorum
7-8 çok iyi bir sonuç. Başlangıç kilon nedir bu arada?
İlk 3 günü atlatalım sonra zorlanmayız alışırız.

evet alısverişimi tamamladım :) öğlen 2 haslanmıs yumurta , ıspanak adlım ve 1 orta boy domates yiyeceğim
ıspanak üzerine limon sıkılınca daha yenilebilir hale geliyor :)

Ben şimdi yiyeceğim çünkü kızımın uykusu gelmişti. Önce onların yemeklerini yaptım yedirdim. Şimdi sıra bana geldi :)
FF25A223-AE5E-4D46-A849-4A41D941BE6E.jpeg

günaydın kızlar , bugun 2.günüm
şimdi 1 kesme sekerli sade filtre kahvemi içiyorum ,, sizler ne durumdasınız ? :)
güncelleyelim burayı :))

günaydın kızlar , bugun 2.günüm
şimdi 1 kesme sekerli sade filtre kahvemi içiyorum ,, sizler ne durumdasınız ? :)
güncelleyelim burayı :))
Selam :) Bugün temizlik yaptım ancak fırsat bulabildim. Korona yüzünden yardımcı ablamız gelemiyor. Bebekle ev temizliği baya işkenceymiş.
Listeye uygun devam ediyorum . Akşam yemeği henüz yiyemedim. Biftek yapacak halim kalmadı o yüzden kavurma yiyeceğim.
2.günde kaçamaksız bozmadan devam.

bende biftek yerine yağsız tavuk göğsü tercih ettim, 1 meyve hakkımız var bugun onu da 1 yeşil elma yiyerek bugunu kapatacagım
Bir de regl öncesi stresi var sorma o fena işte , kilo verdiğimi hissetmemek bir yana ağrım var :KK43:
İnşallah bir an önce olurum

bende biftek yerine yağsız tavuk göğsü tercih ettim, 1 meyve hakkımız var bugun onu da 1 yeşil elma yiyerek bugunu kapatacagım. Bir de regl öncesi stresi var sorma o fena işte , kilo verdiğimi hissetmemek bir yana ağrım var :KK43:
İnşallah bir an önce olurum
Regl dönemi güzel kilo verilebilir. Tatlı krizini engellemek için o dönemde sıcak sütün içinde 1 tatlı kaşığı tahin eklenip karıştırılıp içilebilirsin.

X