isveç diyeti ve motivasyon.

KIxlar bnmde bugun 2.günüm... öldüm öldüm ekmek kebap hepsi gozumun onunden geçıo yarın bıraz daha fazla yedırıo allahtan mutlulugum :):):)

Merhaba ben de araniza yeni katildim.oncelikle 16 yasindayim .165boyundayim 74 kiloyum.cocuklugumda pek zayif gectigi soylenemez ailede kilo problemi yok ama ben dogdugumda 4.600 kg dogmusum yani anlasildigi gibi hep kiloluyum.bu diyeti 13 gun degilde 25-30 gun yapsak. Bir de onceden irademi koruyabiliyorken artik koruyamiyorum yapacagim yapacagim diyorum pes ediyorum .sizce iki bucuk haftada 10 kilo verebilir miyim haziranin ortasi gibi dugun var ve pacalarim tutustu.​

Selamlar
Bu İsveç diyetini 6 gün yapabildim ve 4,6 kilo verdim. Göbekte de fark var:) boy 1.68, başlangıç 78.8, şimdi 74,2
İsveç' e devam edemeyeceğim ama daha önce 2 ayda 15 kilo verdiğim kendi diyetime başladım. Hedef 59,9 da olsa 50li haneleri görebilmek. Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. Ayrıca İsveç diyetini kim çıkardıysa Allah razı olsun, insan yüzüne bakmadığı yemeklerin kıymetini anlıyor. Sevgiler

Selamlar
Bu İsveç diyetini 6 gün yapabildim ve 4,6 kilo verdim. Göbekte de fark var:) boy 1.68, başlangıç 78.8, şimdi 74,2
İsveç' e devam edemeyeceğim ama daha önce 2 ayda 15 kilo verdiğim kendi diyetime başladım. Hedef 59,9 da olsa 50li haneleri görebilmek. Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. Ayrıca İsveç diyetini kim çıkardıysa Allah razı olsun, insan yüzüne bakmadığı yemeklerin kıymetini anlıyor. Sevgiler[/QUOndTE]
Aynen katılıyorum vallahı bende ara vermek zorunda kaldım 6 gunden sonra bakalım bı dahakı ne zamana kısmet

Selamlar
İsveç' e devam edemeyeceğim ama daha önce 2 ayda 15 kilo verdiğim kendi diyetime başladım. Hedef 59,9 da olsa 50li haneleri görebilmek. Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. Ayrıca İsveç diyetini kim çıkardıysa Allah razı olsun, insan yüzüne bakmadığı yemeklerin kıymetini anlıyor. Sevgiler
Aynen katılıyorum vallahı bende ara vermek zorunda kaldım 6 gunden sonra bakalım bı dahakı ne zamana kısmet

Bende bugün baslayanlardanim sabah 2 si 1 arada nescafe içtim 1 saat öncede 2 yumurta 1 domates 1 dilim kizarmis ekmek yedim 63 kilo ile basladim diete :)

Kızlar merhabalar bu isvec diyetinde mesela salam yerine baska bi sey koyamayız mı ki ya hiç sevmem kendisini :S birde bu diyet sonrası kas ölçümü yaptıran varmı aranızda giden kilolar yağdanmı kastanmı gidiyor acaba? Aslında en dogru yontem tartı degilde incelme olmalı,beden ölçüleri önemsenmeli kanımca.

Kızlar merhabalar bu isvec diyetinde mesela salam yerine baska bi sey koyamayız mı ki ya hiç sevmem kendisini :S birde bu diyet sonrası kas ölçümü yaptıran varmı aranızda giden kilolar yağdanmı kastanmı gidiyor acaba? Aslında en dogru yontem tartı degilde incelme olmalı,beden ölçüleri önemsenmeli kanımca.
Bende salam yemiyorum 1 dilim beyaz peynir yiyorum yerine benim 7.günüm 6 günde 3 kilo gitti gorunusumde pek bi fark yok kaslardan mi gittiki

Bence dikkat etmeli kas yerine tekrar zor geliyor çünkü.bana cok saglıklı gelmedi ama 6 günlük olarak denemeyi düşünüyorum bikac gün sonra.ilk başladgmda beden ölçülerimi alıcam bittiginde degişim olursa mutlaka paylasırım.tartı yanıltıcı ve hatta moral bozucu olabiliyor

X