- 13 Temmuz 2015
- 52
- 54
- 38
- Konu Sahibi lepetitilke
Dün İsveç Diyetine başladım.
------
İsveç diyeti 1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
------
Benim yaptığım;
sabah nescafe kesmeşeker
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 domates göbek marul salatalık maydanozdan oluşan 1 tabak salata (haşlanmış ıspanak cazip gelmedi)
Akşam 250gr ızgara tavuk ve salata
Su çok içemedim 1 lt kadar içebildim.
Çay tiryakisi olduğumdan öğlen başım ağrımaya başladı ve 1 bardak şekersiz çay içtim zaten şeker kullanmıyorum.
Gece 1 bardak biberiye zeytin yağrağı çayı içtim , listede kesinlikle belirtilenin dışında bir şey yiyip içmeyin diyor ama yağ yakımına faydası var diye içtim.
Haftada 3 akşam 1 saat pilatese gidiyorum dün akşam da yaptım.
Yaş 30
Boy 1.62
Başlangıç kilom 83.3
İlk gün verilen 400 gr = 82.9
İlk gün halsizlik yaptı bugün ikinci gün azimli ve dinç kalktım.
2 aydır pilatese gidiyorum vücudum şekillendi ama boğazdan kesmeden kilo verilmiyor. Bu nedenle kilo vermek istiyorsam biraz sıkıntı çekmem şart. Bu diyeti seçmemin nedeni biraz gaza gelmek. Biraz kilo verebildiğimi gördükten sonra daha normal bir diyetle devam edeceğim.
------
İsveç diyeti 1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
------
Benim yaptığım;
sabah nescafe kesmeşeker
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 domates göbek marul salatalık maydanozdan oluşan 1 tabak salata (haşlanmış ıspanak cazip gelmedi)
Akşam 250gr ızgara tavuk ve salata
Su çok içemedim 1 lt kadar içebildim.
Çay tiryakisi olduğumdan öğlen başım ağrımaya başladı ve 1 bardak şekersiz çay içtim zaten şeker kullanmıyorum.
Gece 1 bardak biberiye zeytin yağrağı çayı içtim , listede kesinlikle belirtilenin dışında bir şey yiyip içmeyin diyor ama yağ yakımına faydası var diye içtim.
Haftada 3 akşam 1 saat pilatese gidiyorum dün akşam da yaptım.
Yaş 30
Boy 1.62
Başlangıç kilom 83.3
İlk gün verilen 400 gr = 82.9
İlk gün halsizlik yaptı bugün ikinci gün azimli ve dinç kalktım.
2 aydır pilatese gidiyorum vücudum şekillendi ama boğazdan kesmeden kilo verilmiyor. Bu nedenle kilo vermek istiyorsam biraz sıkıntı çekmem şart. Bu diyeti seçmemin nedeni biraz gaza gelmek. Biraz kilo verebildiğimi gördükten sonra daha normal bir diyetle devam edeceğim.