İsveç Diyeti + Pilates / 04.04.2016

lepetitilke

ElephantLover
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
52
54
38
Dün İsveç Diyetine başladım.
------
İsveç diyeti 1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
------

Benim yaptığım;
sabah nescafe kesmeşeker
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 domates göbek marul salatalık maydanozdan oluşan 1 tabak salata (haşlanmış ıspanak cazip gelmedi)
Akşam 250gr ızgara tavuk ve salata

Su çok içemedim 1 lt kadar içebildim.
Çay tiryakisi olduğumdan öğlen başım ağrımaya başladı ve 1 bardak şekersiz çay içtim zaten şeker kullanmıyorum.
Gece 1 bardak biberiye zeytin yağrağı çayı içtim , listede kesinlikle belirtilenin dışında bir şey yiyip içmeyin diyor ama yağ yakımına faydası var diye içtim.
Haftada 3 akşam 1 saat pilatese gidiyorum dün akşam da yaptım.
Yaş 30
Boy 1.62
Başlangıç kilom 83.3
İlk gün verilen 400 gr = 82.9

İlk gün halsizlik yaptı bugün ikinci gün azimli ve dinç kalktım.
2 aydır pilatese gidiyorum vücudum şekillendi ama boğazdan kesmeden kilo verilmiyor. Bu nedenle kilo vermek istiyorsam biraz sıkıntı çekmem şart. Bu diyeti seçmemin nedeni biraz gaza gelmek. Biraz kilo verebildiğimi gördükten sonra daha normal bir diyetle devam edeceğim.

Dün ikinci gündü. Önerilen menü;
-------
isveç diyeti 2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
------

Sabah 1fincan kahveyi 1 kesme şeker kıtlayarak içtim. 1 saat sonra 1 bardak şekersiz çay içtim başımın ağrımaması için.
Eşimle birlikte yaptığımız işin o gece vardiyasında olduğu için öğlenle akşamı değiştirdik.
Öğlen tavuk ızgara ve salata yedik, akşam da yoğurt ve salam.

İlk gün bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum. İlk gün halsizlik vardı ikinci gün açlık. Annemin misafirleri vardı ona 3 çeşit ikramlık yaptım 1 lokma ağzıma götürmedim ama büyük bir sınamaydı. Akşam çok acıktığımdan öğlenin 1 meyvesini yedim 1 elma. 1 buçuk lt su içebildim. Bütün gün 1 yaşındaki oğlumdan dolayı hareket halindeydim.
Eşim de 103 kilo. Ona ağır geldi açlıktan baş ağrısı yapmış çok,akşam izin alıp geldi ve normal yemek yedi. Yalnız kaldığım için bozarım diye benim de bi şevkim kaçar gibi oldu ama her zaman bir uyku iyi gelir.
Bu sabah tartıldım ve tekrar gaza geldim.
dünden bu yana verilen 1.400 = 81.5 kg.

Bu akşam pilates de var tam gaz devam..

Üçüncü gün bitti. Önerilen menü;
------
isveç diyeti 3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
------

Sabah aynen yaptım. Öğlen ıspanak yerine göbek marul domates salatası ve 1 elma yedim. Akşam çok acele yemem gerekiyordu haşlamaya vaktim yoktu tavada kırıp yedim yumurtayı 1 dilim salam ve salatayla.
Pilatwsten gelince çok karnım guruldadı 1 elma yedim yatarken kendimi tutamayıp domates yedim. Domatese düşkünlüğüm var görünce dayanamadım.
1.5 lt su içebildim yine ama bugün en az 2 lt içmeye ant içtim.

Sabah tartıldım;
Dünden bu yana verilen 200gr=81.3kg

Bünyem diyete alıştı çok rahat yapıyorum artık. Bugün 4.gün kalan 8 gün. Tam gaz devam..

Dördüncü günü de atlattım. Önerilen menü;
------
isveç diyeti 4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
------

Sabah ve öğleni aynen yaptım. Ama öğlen hiç doyurmadı ve ikindide dışarı çıkmam gerekiyordu halsizleştim 1 domates yedim öyle çıktım. Ama kesmedi halsizlik devam etti. Akşam menüsünde 2 dilim portakalın suyu ve yoğurt vardı. Sokakta meyvesuyu satan bi dükkandan bi bardak portakal suyu aldım içtim 10 dakka sonra kendime geldim. Akşam eve gelince de 9 civarı pulbiberli naneli yoğurt yedim. Akşamı bölmüş ve portakal suyu konusunda abartmış oldum fakat öbür türlü dayanamazdım.
2 bardak yeşil çay içtim 2lt su içemedim 1 buçukta kaldım yine.
Ve gece başıma ani felaket bir ağrı girdi ilaç aldım mecbur.

Sabah tartısı;
Dünden bu yana verilen 500gr =80.8kg
Kendimi tebrik ediyor başarılarımın devamını diliyorum :)

5.gün de bitti. Önerilen menü;
------
isveç diyeti 5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
------

Sabah aynen yaptım. Öğlen 250 gr kadar ton balığı yedim. Akşam da tavuk ızgara salata brokoli.
Kaçamaklar; akşam çay ve yarım kandil simidi, gece domates.
Verilen kilo yok hala 80.8kg.
İyice zorlamaya başladı dün akşam pilateste hareketleri zorlanarak yaptım.
13 gün düşününce az geliyor ama uygularken daha çok var gibi geliyor.
Ve caydırıcı haftasonuna geldim. Haftasonları iştahım daha açık oluyor umarım bırakmam. 80in altına düşmeden bırakmak istemiyorum.
Bana kolay gelsin.

6.gün bitti ama isveç diyetine dair hiçbirşey yapmayarak:) keyfim yoktu hava güzeldi sahilde çay bahçesinde simitler ilgi çekiciydi hayatın bu gününü kaöırmak istemedim ve yarım simit ve çayla kahvaltı yaptım. Ara öğün kuru kayısı yedim 4-5 civarı da dışarda edirne ciğeri yedim ama tabağın sadece ciğerlerini yedim bir ayranla. Akşam da çilek yedim. Keyifli bir gündü :) bugün 7.günü uygulıycam.

Sabah tartıldığımda;
Dünden bugüne verilen kilo 300gr= 80.5kg

Diyete aynen devam ediyorum çünkü yazın kardeşimin düğünü var yani 4 aydan fazla bir zaman. Dün abiye bakmaya gittim durumun vehametini görmek için 46 bedenden aşağı birşeye giremedim. Rezalet. O yüzden devam.

7.gün bittiii. Önerilen menü;
------
isveç diyeti 7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
------

Sabah tamam. Öğlen yine ızgara tavuk ve 1 kase çilek yedim. Bu arada et fiyatları uçuk diye etleri hep tavuk eti yaptım ama biftekle kırmızı etle daha mı çok kilo verirdim acaba diye de düşünmüyor değilim. Ama tavukla da olsa istediğim gibi kilo veriyorum. Akşam hiçbirşey yoktu ama çayın yanında bir iki cici bebe yedim dayanamadım. Su 1 lt falan içtim. Bence en etkili şey su.

Sabah tartıldım;
Dünden bu yana verilen 400gr = 80.1 kg.

70lere çok az kaldı. Bugün çok önemli çünkü yarın tartıda 79lar görcem :) benim için çok önemli çünkü 1 buçuk senedir görmedim. O yüzden devam..

8.gün de bitti. Önerilen menü;
------
isveç diyeti 8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
------

Dünü ıspanak yerine göbek salata, biftek yerine de tavuk ızgara yiyerek tamamladım. Pilatese gittim. Akşam çok az çikolata yedim. Bugünden umutluydum ama malesef 79u göremedim. Aslında gördüm ama tekrar çıkınca değişti :) ilk tartıldım 79.5 gösterdi sonra inanamadım tekrar çıktım 80!
Hep su içmemekten oluyo.

Dünden bu yana verilen 100gr =80kg

Ben buna bile harika diyorum. Gözle görülür şekilde karnım indi.

9.güüün. önerilen menü ;
------
isveç diyeti 9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
------

Dün hepsini aynen yaptım fakat akşam meyve yerine dayanamayıp 1 adet baklava yedim. Çok pişmanım :) tuvalet sorunu yaşadığımdan sanırım hala inemedim 80 altına. Bayram yapcam inince.

Dünden bu yana verilen yok alınan var = 80.3

Hüf.. kıramadım gitti.

Merhabalar bende isveç diyetine başlıcam yarın 70 kilodan 64 e inmistim bende bununla ama oğlumu emzirdigim için geri aldım ve su an 78 im beraber yapalım olur mu ne dersin

6.gün bitti ama isveç diyetine dair hiçbirşey yapmayarak:) keyfim yoktu hava güzeldi sahilde çay bahçesinde simitler ilgi çekiciydi hayatın bu gününü kaöırmak istemedim ve yarım simit ve çayla kahvaltı yaptım. Ara öğün kuru kayısı yedim 4-5 civarı da dışarda edirne ciğeri yedim ama tabağın sadece ciğerlerini yedim bir ayranla. Akşam da çilek yedim. Keyifli bir gündü :) bugün 7.günü uygulıycam.

Sabah tartıldığımda;
Dünden bugüne verilen kilo 300gr= 80.5kg

Diyete aynen devam ediyorum çünkü yazın kardeşimin düğünü var yani 4 aydan fazla bir zaman. Dün abiye bakmaya gittim durumun vehametini görmek için 46 bedenden aşağı birşeye giremedim. Rezalet. O yüzden devam.
Sonuç

Merhabalar bende isveç diyetine başlıcam yarın 70 kilodan 64 e inmistim bende bununla ama oğlumu emzirdigim için geri aldım ve su an 78 im beraber yapalım olur mu ne dersin

Merhaba, İsveç diyetini ben tekrar uygulamaya çalıştım ama sanırım sıkıldığımdan uygulayamadım :) ama biraz kilo verip motivasyonu sağlamak için güzel bir diyet tavsiye ederim umarım tek başınıza da olsa yaparsınız :)

Son düzenleme:

Merhaba, isveç diyetini 10 gün uygulayabildim sonrasında bozuldu bir şekilde. Ama 10 günde 4 kiloya yakın verdim ve uzun zamandır görmediğim 80in altına düştüm. Belimden göbeğimden 4er cm incelme oldu. Ben farkındaysanız harfiyen uygulayamadım. Ama hiç zor değil uygulaması. 2 günden sonra alışıyorsunuz eğer gerçekten zayıflamayı kafaya koyduysanız. Ben uygulayamadım ama zayıflamayı bırakmış değilim.

Benim en büyük sorunum motivasyon ve süreklilik. Pazartesiden beri yeni bir yönteme başladım. Her akşam youtubedan 'nasıl kilo verdim' videolarını izleyip gaza geliyorum. Kendi diyetimi oluşturdum. Bir arkadaşıma diyetisyeni her sabah ılık limonlu su içeceksin demiş onu uyguluyorum. Ara öğün bana yaramıyor 3 ana öğün yapıyorum. Çok acıkırsam arada 2 tane kayısı yediğim oluyor. Her öğünden yarım saat sonra 1 bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum. Her gün 45 dakika yürüyorum. Ve akşam 6dan sonra kesinlikle ama kesinlikle hiç bir şey yemiyorum. Bir süt dahi içmiyorum. Sadece su. Ama bugün tekrar anladım ki SU İÇMEYİNCE BU YAPILANLAR HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. Su için. Su içince vücut yağı kiloyu atıyor sanırım.

Sizin de kilo vermeye niyetiniz varsa umarom biraz gaza getirmişimdir :)

Merhaba, isveç diyetini 10 gün uygulayabildim sonrasında bozuldu bir şekilde. Ama 10 günde 4 kiloya yakın verdim ve uzun zamandır görmediğim 80in altına düştüm. Belimden göbeğimden 4er cm incelme oldu. Ben farkındaysanız harfiyen uygulayamadım. Ama hiç zor değil uygulaması. 2 günden sonra alışıyorsunuz eğer gerçekten zayıflamayı kafaya koyduysanız. Ben uygulayamadım ama zayıflamayı bırakmış değilim.

Benim en büyük sorunum motivasyon ve süreklilik. Pazartesiden beri yeni bir yönteme başladım. Her akşam youtubedan 'nasıl kilo verdim' videolarını izleyip gaza geliyorum. Kendi diyetimi oluşturdum. Bir arkadaşıma diyetisyeni her sabah ılık limonlu su içeceksin demiş onu uyguluyorum. Ara öğün bana yaramıyor 3 ana öğün yapıyorum. Çok acıkırsam arada 2 tane kayısı yediğim oluyor. Her öğünden yarım saat sonra 1 bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum. Her gün 45 dakika yürüyorum. Ve akşam 6dan sonra kesinlikle ama kesinlikle hiç bir şey yemiyorum. Bir süt dahi içmiyorum. Sadece su. Ama bugün tekrar anladım ki SU İÇMEYİNCE BU YAPILANLAR HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. Su için. Su içince vücut yağı kiloyu atıyor sanırım.

Sizin de kilo vermeye niyetiniz varsa umarom biraz gaza getirmişimdir :)
Evet bu sefer kesin kararliyim vericem :) 63 kiloyum 55 olmak istiyorum 8 kilo fazlam var 2. Gundeyim 1 fincan türk kahvesi içtim 1 tanede ceviz yedim bide egzersiz yapiyorum inşallah ise yarar :)

Evet bu sefer kesin kararliyim vericem :) 63 kiloyum 55 olmak istiyorum 8 kilo fazlam var 2. Gundeyim 1 fincan türk kahvesi içtim 1 tanede ceviz yedim bide egzersiz yapiyorum inşallah ise yarar :)

Yarar niye yaramasın.. ben artık bir öğün bozsam hemen ertesi öğünde devam ediyorum diyete. Böyle böyle devam etmeli. Hedefe ulaşana kadar :)

Ama sizin kilonuz az zaten :) benim 30 kilo fazlam varken sizin 8 kilo fazlanız var ve bunun 1.5 i gitmiş bile ne güzel :) bitene kadar toplamda 3 kilo bile vermiş olsanız kalacak 5 :) ve emin olun isveçte giden kilo yağdan gidiyor.
Doğru yoldasınız devam :KK66:

Ama sizin kilonuz az zaten :) benim 30 kilo fazlam varken sizin 8 kilo fazlanız var ve bunun 1.5 i gitmiş bile ne güzel :) bitene kadar toplamda 3 kilo bile vermiş olsanız kalacak 5 :) ve emin olun isveçte giden kilo yağdan gidiyor.
Doğru yoldasınız devam :KK66:
Ay inşallah :) 8 kilonun hepsini verip 55 olmam lazim eşim kilodan nefret ediyo bende :)

X