isvec dıyeti destek

zuhalse07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
8
8
1
37
İsveç diyet i 2.gundeyım destek olmak isteyen ve bu diyetle daha önce kilo vermiş gönüllüler aranıyor:)

Bu diyet çok zor çocuklarımın sünneti için iki kere yaptım üst üste ve 17 kilo verdim ama sonunda dikkat etsem bile fazlasıyla aldım bence bu diyeti yapma çok zararlı sonunda daha çok üzülürsün

İsveç diyet i 2.gundeyım destek olmak isteyen ve bu diyetle daha önce kilo vermiş gönüllüler aranıyor:)
canım ben 8 kg verdim ondan sonra dogum yaptım dun yıne basladım yanıma bırını arıyorum destek olacal baska arkadaslarda katılsa ve bız bu ısı basarsak ne guzel olur bır bırımızı motıve etsek

Bu diyet çok zor çocuklarımın sünneti için iki kere yaptım üst üste ve 17 kilo verdim ama sonunda dikkat etsem bile fazlasıyla aldım bence bu diyeti yapma çok zararlı sonunda daha çok üzülürsün
tatlım zaten mıde kuculuyor sonrasında dıkkat edersen almıyosun ben 3 sene once yaptım 3 seneden buraya sadece 5 kg aldım oda dogum falan yaptuım dıkkat edersen almıyosun denedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…