Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selam nosee valla canım ben bugün bozdumm oda tek sabah kahvaltı yaptım..adetime 2 gün var ve diyeti yapsamda kilo veremicem vücudum şimdiden su tutmaya başladı.. sabah tartıldıgımda dünküne göre yarım kilo fazla çıktım ve adetimin 4.günü falan tekrar başlayıp bi 6 gün daha devam edecem böylelikle daha iyi kilo veririm ilk günlerdeki gibi...böyle karar aldım bakalım hayırlısı olmadı sende 1 hafta mola ver ve bi 6 gün daha yap benim gibi

dediğin gibi öyle yapabilirim. Ama bir daha aynı yiyecekleri yemek istemiyorum açıkçası

selam KK üyeleri temz bi sayfa açtım kendime bugün kahvemi içtimm sade nescafeyi içemeyenler bnm gibi lıght süt kullanabilirler azcıcık tabiki öğlen de yazcam

selam kızlar
((
ben regli oldum ne yapayım rejime devam etsem bır sorun olurmu ?? yardımmmmm istiyorum

selam zeynooo bence ara ver bak bende yarın regl olacam ve dün rejime ara verdim çünkü vücudum şimdiden su tutmaya başladı...rejim yapsanda faydası olur ama 1 kilo verecegine yarım kilo verirsin emegine yazık bence yinede sen bilirsin canım iyi günler

selam KK üyeleri temz bi sayfa açtım kendime bugün kahvemi içtimm sade nescafeyi içemeyenler bnm gibi lıght süt kullanabilirler azcıcık tabiki öğlen de yazcam

selam fatoşşş diyete dönüşmü yaptın bende regl olacagım için mola verdim canım reglimin 4. günü falan tekrar başlayıp bi 6 gün daha devam etmeyi düşünüyorummm umarımm şu kilocuklarımızdan kurtuluruz

regl olamadım bi türlü bende canım yaa sabahtan beri kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum nası oluyo bilen duyan göreeeeeeeeeeeeen

cevapladığın için teşekkürler.

regl olamadım bi türlü bende canım yaa sabahtan beri kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum nası oluyo bilen duyan göreeeeeeeeeeeeen

selam fatoş sen bana başlangıç kilon şimdiki kilon ve hedef kilonu söyle ben yapayım sana özelden tarif ederim kopyalarsın yaparsın

kızlar günaydınnnnnnnn
dun regli olmama rağmen sabah tartıldım kilommm 63,7 gr geldım yanı 3 gunun bıtımınde 2,20 gr verdım
harıka cok mutluyum :))

ki arada küçük kaçamaklar yaptım mesela sabah kahvaltısı olmadıgı için kuru üzüm yedım kahveden sonra 10-15 adet gıbı (buyuk kacamaklar yapmadım)

mesela dun gece uyandım saat 3,00 de ve karnım gurulduyordu :)

Durmak yokkkkk
devam edelim arkadaşlar bu kılolardan kurtulacağız ben hepimize güveniyorum :)))

ne kadar motıvasyon o kadar az yemek ve sonuç çok kılo vermek
:46

selam fatoş sen bana başlangıç kilon şimdiki kilon ve hedef kilonu söyle ben yapayım sana özelden tarif ederim kopyalarsın yaparsın

şimdiki kilom 83 başlangıçta aynı hedef 65...ayrıca regl günüm 15 gün geçti diyete devam ama tık yok.. soğan suyu bile içtim olmadı war mı bi önerin bacım

İsveç diyetini denedım 4 günde 2-3kılo vardım regl dönemime denk gelmişti sonra şımarıklık yaptım ve nasılsa veriyorum dıye bi kaçamak la komple bıraktım İsveç diyetını. Şimdi 2 hafta hiç kaçamazsız yapıcam 65 kiloyum hedefim 60 .... Veririm dimi:))

Bu diyet zayıflama ile ilgili o kadar yazı kitap ve yorum okudumkı artık uzmanlaştım gibi:)) hızlı kilo vermek isteyenler eğer kalp tansiyon şeker hastalığı ve hamilelik durumu yoksa ilk önce İsveç diyeti ardından. Dukan diyetini öneririm ikiside gerçekten çok başarılı diyetler

bende buğün başladım bu isveç diyetine. ama hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. çok acıklmadım ama moralmen kendimi kötü hissediyorum.. bana destek verin arkadaşlar. vermem gereken 1kg var. çok acil vermeliyim. 2 günde verebilirmiyim bu 1 kg mı ? lütfen bu isveç diyetine yapan birileri yorum yazsın......

öğlen yumurtamı peynirimi havucumu yedim.. diyet iyi geçiyor aslında hiç acıkmıyorum ama deli gibi çikolata istiyorum kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…