- 15 Şubat 2012
- 627
- 0
- 116
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.241
canım birşey olmaz bence zaten yemen gerekenden çok azını yiyorsun.tabi en iyisi tamamen uygulamak..bende galiba bundan sonra pek uygulayamayacağım birebir.
çünkü son günlerde başağrılarım vardı zaten bugün de çok ağrıyor.diyetten olmayabilir ama öyleyse diyet için de sağlığımı kaybedemem..
zaten başım ağrıyorken kahvaltı yapmayıp kahve içmek en zararlı şey o yüzden bugün kahvaltı yapacağım..
İşte hızlı kilo vermek için iyi bir diyet ama 13 günden fazla yapılmaması gerekiyor ya işte bu sağlıksız tarafları yüzünden bence..
selam nosee valla canım ben bugün bozdumm oda tek sabah kahvaltı yaptım..adetime 2 gün var ve diyeti yapsamda kilo veremicem vücudum şimdiden su tutmaya başladı.. sabah tartıldıgımda dünküne göre yarım kilo fazla çıktım ve adetimin 4.günü falan tekrar başlayıp bi 6 gün daha devam edecem böylelikle daha iyi kilo veririm ilk günlerdeki gibi...böyle karar aldım bakalım hayırlısı olmadı sende 1 hafta mola ver ve bi 6 gün daha yap benim gibi
selam kızlar
((
ben regli oldum ne yapayım rejime devam etsem bır sorun olurmu ?? yardımmmmm istiyorum
selam KK üyeleri temz bi sayfa açtım kendime bugün kahvemi içtimm sade nescafeyi içemeyenler bnm gibi lıght süt kullanabilirler azcıcık tabikiöğlen de yazcam
selam fatoşşş diyete dönüşmü yaptınbende regl olacagım için mola verdim canım reglimin 4. günü falan tekrar başlayıp bi 6 gün daha devam etmeyi düşünüyorummm umarımm şu kilocuklarımızdan kurtuluruz
selam zeynooo bence ara ver bak bende yarın regl olacam ve dün rejime ara verdim çünkü vücudum şimdiden su tutmaya başladı...rejim yapsanda faydası olur ama 1 kilo verecegine yarım kilo verirsin emegine yazık bence yinede sen bilirsin canım iyi günler
regl olamadım bi türlü bende canım yaa sabahtan beri kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum nası oluyo bilen duyan göreeeeeeeeeeeeen
selam fatoş sen bana başlangıç kilon şimdiki kilon ve hedef kilonu söyle ben yapayım sana özelden tarif ederim kopyalarsın yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?