İsveç diyeti 13 gün ve spor ile hedef 9 -10 kilo

Hedef kilonuza kaç kilonuz var?

• 0-5 kg

OY: 4 18,2%
  • 5-10 kg

OY: 7 31,8%
  • 10-15

OY: 4 18,2%
  • 15-20

OY: 5 22,7%
  • 20- 25

OY: 1 4,5%
  • 25 den fazla

OY: 1 4,5%

• Ankete Katılan
    22

ejy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
3
1
36
Merhaba,
İsveç diyeti deneyimi hakkında yazılan tüm yorumlar sonrası bu diyeti sporla birleştirmeye karar verdim.
Son 6 ayda 60 dan 69 lara çıkan biri olarak yıkım yaşamaktayım , sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum umarım olur . Bu benim için adaptasyon evresi olup midemi küçültmeyi hedefliyorum.

1.aşama hedef 60 kg (isveç diyeti ve leslie)
2.aşama hedef 55kg (isveç diyeti , yoğurt kürü ve leslie)
3.aşama hedef 50 kg(isveç diyeti , yoğurt kürü , leslie, pilates )

Mevcut kilom: 69.00
Boyum:168

Bugün ilk günüm olup bunu sizlerle paylaşmak istedim yanında 1 saat yürüyüş veya leslie 3, 4, 5 mil ve bölgesel hareketler yapmayı planlıyorum (mekik , kelebek, bacak kol hareketleri)

Not:Elbette 9 kilo uçuk ve sağlıksız gelebilir ancak vücut ödemini de düşünürsek , neden olmasın?

Hayatımda ilk defa diyet yapacağım tüm yazılanlara uymayı hedefliyorum. Çalışıyorum zorlanacağım ama yanımda yemek taşıyorum ve önemli olan kritik düzenli beslenen biri değilim ,gün gün sizinle paylaşacağım .

1. aşama (isveç diyeti)
1.Gün

• Sabah: 1 adet kesme şekerle hazırlanmış olan bir fincan kahve
  • Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
  • Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2.Gün

• Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3.Gün

• Sabah: 1 adet kesme şekerle hazırlanmış olan bir fincan kahve ve 1 dilim kızarmış ekmek
  • Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
  • Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4.Gün

• Sabah: 1 adet kesme şekerle hazırlanmış olan bir fincan kahve ve 1 dilim kızarmış ekmek
  • Öğle: 1 haşlanmış yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
  • Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5.Gün

• Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)
  • Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
  • Akşam: Derisi alınmış tavuk (200 gram), salata
7.Gün

• Sabah: Şekersiz çay
  • Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
  • Akşam: Hiçbir şey
8.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
  • Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
9.Gün

• Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10.Gün

• Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
  • Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
  • Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12.Gün

• Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)
  • Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
  • Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13.Gün

• Öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
  • Akşam: Derisi alınmış tavuk (200 gram), salata

SPOR

SPOR ise ben salona yazırlıdım kardıo aerobık yapıyoruz grupla ama jhaftada iki anca gidebiliyorum evde bende leslie ile 5 mile başlayayım unutmuştm leslie ablamızı iyi oldu yazdığın valla :)

ilk mesajım gelmemiş :)
Mrb ejy ben leyla bende senin gibi kılosundan yakınan bir arkadaşım...
Kilom 69 :) ama boy 157 doğal olarak en az 15 kilo vermem gerekiyor ...28 yaşındayım ve iki çocuğum var biri 4 buçuk diğeri ise henüz 20 aylık zaten nolduysa kızımdan sonra oldu gitmedi kilocuklarım yapıştılar üstüme
ama kararlıyım artık gidecekler
İki gndür uzun araştırmalardan sonra bende iki diyette karar kıldm ilk bir hafta lahana diyeti ve sonrakı hafta ise isveç diyeti yapacağım çünkü isveç diyetinin üst üste yapılmaması gerekiyormuşş...
Dün gece hazırladığım çorbamla bu sabah lahana diyetini start verdm öğle geldi yanıma aldığım lahana çorbasının yiyeceğim için midemin acıkası kaçmış ama yapacak bişey yok birazdan yiycem gelişmelerden bahsederim sende destek olursan bana sevinirimm .Senin isveç diyetinide yakından takip edeceğim nede olsa haftaya bende isveçli olacağımmm...

selam kızlar ben de sizinle beraber başlayayım. düzenli olarak spora gidiyorum bir süredir.sıkılaşmalar hissediyorum ama tartıda pek bir değişim olmadı. biraz ilerleme görmem lazım yoksa motivasyonum düşecek. yarın ilk günüm olsun

slm hoşgeldiniz ben lahana diyetimin ikinci günündeyim iyi gidiyor şimdilik
Haftaya çarşamba bitecek 7 günlük lahana diyetimm tartılıp ertesi gün isveçe başlayacağım
Sizde gün gün nasıl geçtiğini yazarsanız daha motive oluruz

hiç motive edici bir mesaj olmicak bu ama bugün başlayamadım okulda yerli malı etkinliğimiz vardı. benim diyete başlama meselesi de yarına kaldı

hiç motive edici bir mesaj olmicak bu ama bugün başlayamadım okulda yerli malı etkinliğimiz vardı. benim diyete başlama meselesi de yarına kaldı
Olsun cnm yarın başlarsın mühim olan kararlı olmak ... ben motive olayım diye eski zayıf fotolarımdan birni telde ekrana koydum her gördüğümde daha çok motive olayım diyee... sende böle küçük şeyler yapabilirsin kendini motive etmek için... iyi diyetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…