Jinekoloji İstmoseli olanlar

Sezeryan sonrası içte cepleşme yaşayanlar
Bende var 9 yıl oldu doğum yapalı son 5 yıldır var.
Adet sonrası 5 gün lekelenmem oluyor.
Histeroskopi oldum kronik iltihap ve istmosel tüplerimi tıkamış 3 kere ilaç verdik dedi doktorum ama açılmadı malesef.
Tek çocukla kaldım(sorun etmiyorum).
Tekrar bebek düşünürsen tüp bebek dedi doktorum.

Yaşınız kaç?
Kaç bebisiniz var?
Tekrar hamile kalma düşünceniz varsa korunmayin.
İstmosel tedavisinde tekrar dikiş yerinin açılıp temizlenmesi gerekiyor demişti doktorum.

Bende var 9 yıl oldu doğum yapalı son 5 yıldır var.
Adet sonrası 5 gün lekelenmem oluyor.
Histeroskopi oldum kronik iltihap ve istmosel tüplerimi tıkamış 3 kere ilaç verdik dedi doktorum ama açılmadı malesef.
Tek çocukla kaldım(sorun etmiyorum).
Tekrar bebek düşünürsen tüp bebek dedi doktorum.

Yaşınız kaç?
Kaç bebisiniz var?
Tekrar hamile kalma düşünceniz varsa korunmayin.
İstmosel tedavisinde tekrar dikiş yerinin açılıp temizlenmesi gerekiyor demişti doktorum.

Benim 2 çocuğum vefat etti 1 oğlum var .ölen bi çocugumda genetik sorun vardı zaten çocuk yapmak istemiyorum.Benim korkum doktora sordum bu içerdeki çepleşmeyi düzeltmessek bi zararı varmı yok adetin uzun sürer dedi birde çocuk istemiyorsan sıkıntı olmaz dedi.Ama diyelim hamile kaldın bebek oraya yapışıp orda büyürse iç kanama olursun dedi ondan korktum. Zamanında baglatmadım şimdide korkuyorum hem çepleşmeyi düzeltip hemde baglatsam iyi olurda korkumu yensem

merhaba bende İlk çocuğumda yaşadım bunu hamile kalamadım sonra bana kapalı ameliyat dediler girdim çıktıgımda tekrar zeseeyan dikişimden olmuştum yine hamile kaldım yeniden çocuk düşünmeye karar verdik ama yine düşük oluyordu İstanbul’da yaşıyorum çam şakıraya gittim bu sefer ameliyat riskli dedi önereniz doktor varmı

X