• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstmosel

GeceMavi-

Çok şükür ki gökyüzü henüz hiçbir cüzdana sığmıyor
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
1.138
3.846
83
30
2 gün önce bana istmosel tanısı koydu doktorum bu arada 4 yaşında 1 kızım var 9 aydır korunmayı bıraktık ama hala gebe kalamadım.. doktorum bana histetoskopiyle o bolgeyi traslayacaz dedi bu durumu yasayan var mi histeroskopiden sonra sorununuz duzeldi mi hamile.kalan oldu mu olduysaniz kac ay sonra oldunuz lutfen beni aydinlatir misiniz.. Bu arada yeni uye oldum

Kimse yok muuu

2 gün önce bana istmosel tanısı koydu doktorum bu arada 4 yaşında 1 kızım var 9 aydır korunmayı bıraktık ama hala gebe kalamadım.. doktorum bana histetoskopiyle o bolgeyi traslayacaz dedi bu durumu yasayan var mi histeroskopiden sonra sorununuz duzeldi mi hamile.kalan oldu mu olduysaniz kac ay sonra oldunuz lutfen beni aydinlatir misiniz.. Bu arada yeni uye oldum
Bana da aynı tanı kondu . Bir çok doktora gittim kimisi yapılmalı dedi kimi önermedi. 7 yaşında kızım var ikinci 4 yıl oldu uğraşıyoruz . 2 aşılama yaptık olmadı. Şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum. Tüp bebek doktorum da yapılmasını istiyor ama ben pek istemedim.Gebeliğe engel olduğu kesin değil ama eğer olmuyprsa bundan şüphelenebilir dendi. İlk tüp bebek denemem eğer olmazsa yaparız dedi dr.

Bana da aynı tanı kondu . Bir çok doktora gittim kimisi yapılmalı dedi kimi önermedi. 7 yaşında kızım var ikinci 4 yıl oldu uğraşıyoruz . 2 aşılama yaptık olmadı. Şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum. Tüp bebek doktorum da yapılmasını istiyor ama ben pek istemedim.Gebeliğe engel olduğu kesin değil ama eğer olmuyprsa bundan şüphelenebilir dendi. İlk tüp bebek denemem eğer olmazsa yaparız dedi dr.
Istmosel operasyonu yapılmadı mi size deneseydiniz keske belki olurdu

Istmosel operasyonu yapılmadı mi size deneseydiniz keske belki olurdu
Bir çok test yaptırdım hepsi normal . Histereskopi de dahil. İstmosel için de dediğim gibi 2 doç bir Prof tan fikir aldım . Bir tanesi yapılmalı dedi ben istemeyince bi şansımızı deneyelim olmazsa yaparız dedi. Yaşadığım bazı olumsuzluklar korkuttu beni anestezi anında yaşadığım. Mecbur kalırsam yaptıracağım. Diğer iki doktor çok küçük bir bölüm yapmaya gerek yok demişti. Benim bitmeyen reglim oluyor hep lekelenmeler.sizdeki belirti ne

Benimde malesef 7 gun regl arti 3 gun suren camur gibi akinti doktorum histeroskopi onerdi o gunden beri kendi capimda arastiriyorum dun birine denk geldim oda istmoseldi tedaviden sonnra 9 yil sonra cocugu oldu ilk ayda hamile kaldi. Bence sende sansini dene bisey kaybetmezsin. En cokta temizlenememek sinir bozuyor

Benimde malesef 7 gun regl arti 3 gun suren camur gibi akinti doktorum histeroskopi onerdi o gunden beri kendi capimda arastiriyorum dun birine denk geldim oda istmoseldi tedaviden sonnra 9 yil sonra cocugu oldu ilk ayda hamile kaldi. Bence sende sansini dene bisey kaybetmezsin. En cokta temizlenememek sinir bozuyor
Bende de aynı durum ve bu bende yıllarca oldu. Bir kere bi dr söylemişti sonra ben onu unuttum tabi. Yıllar sonra indtagramda gökçen Erdoğan ı takip ediyordum o bahsetmişti. Sonra devamlı gittiğim doktoruma söyledim ben söyleyince farketti. Yani ben akıllarına düşürdüm bu durumu. Sonrasında da her gittiğim doktorun fikrini aldım. Dediğim gibi şuan transfer aşamasındayım eğer tutmazsa yaptırmayı düşünüyorum

Insallah tutar Allah kucağınızı boş bırakmasın 🤲

Istmosrl icin ameliyat oldun mu noldu son durum.bendede yillardir kronik kasik agrim var dr.taner ustaya gittim.istmosel var dedi.ama agri yaparmi bilmiyorum.srnde agri yapiyormuydu

Yok ameliyat olmadim henüz ağrı rahatsız edecek kadar olmuyor. Sadece 10 gun suren kanamam var siz nasil anladiniz istmosel olduğunuzu cocuk düşünüyor musunuz

Back