• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Istmosel

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum istmosel ameliyatından önce biyopsi yapmak istiyor, bi sorun yok ama ben yapmak istiyorum aklımızda bişe olmasın dedi ama neden yapmak istediğini tam da anlamadım, rahim ağzı yarasını yakarkende sinir almıştı pataloji ye gönderdik sonucu temiz cıktı ama, bu kez rahimden parça alıp biyopsi yapalım dedi 🤔 sizlerde de yapıldı mı biyopsi ❓❔

Allah razı olsun canım, evlat acısı cok baska bişe düşük, ölü doğum, canlı doğup ölmesi, hikayeler farklı ama sonuçlar acılar aynı, Rabbim hayırlısını versin inş
Başın sağolsun canım. Allah sabır versin çok zor bişey:( rahimdeki sorunu hallettikten sonra hamile kalmak en doğrusu sanırım.

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin çok zor bişey:KK43: rahimdeki sorunu hallettikten sonra hamile kalmak en doğrusu sanırım.
İnş hallolur, istmosel düzelince sıkıntı yok ama doktor biyopsi de yapmak istedi o düşündürüyo beni, durduk yere neden yapmak istedi, bi sorun mu var acaba

İnş hallolur, istmosel düzelince sıkıntı yok ama doktor biyopsi de yapmak istedi o düşündürüyo beni, durduk yere neden yapmak istedi, bi sorun mu var acaba
Hiç bilmiyorum ki canım. Doktora gittiğinde ayrıntılı bir sorsan aslında aklında soru işareti kalmasın. Belki de sadece temkinli davranıyodur.

Merhaba istmoselle dogum yaptiniz sanirim sonuc ne oldu

Back
X