El ve ayak terleme sorunumu çözmek istiyorum. Sürekli spor ayakkabı içine çorap giyerek bu yaz sıcağında dolaşmak istemiyorum.
Kilo sorunumdan kurtulmak, istediğim kıyafetleri giymek istiyorum. Böyle ne bulursam mahkum olmak istemiyorum.
Yiyip yiyip kilo almamak istiyorum. (yukarıdaki şıkla birleşince pek bir abuk subuk istek oldu bu)
Bir sürü topuklu ayakkabım olsun, onlarla uyumlu küçük küçük çantalarım olsun istiyorum. Çocuklarımın ihtiyaçları nedeniyle valiz büyüklüğünde çantalar taşımak istemiyorum.
Oğullarım yat deyince yatsınlar, hadi kalk deyince mutlu kalksınlar istiyorum, bu konuda ciddi bir mesai harcamak istemiyorum. Keşke kontrol panelleri olsa, küçük bir açma kapama düğmesine de razıyım!
Kendimde ve oğullarımda gösterge paneli olsun istiyorum, sütüm yeterli mi, karnı doydu mu, neresi ağrıyor, neden ağlıyor görebileyim istiyorum, bu konuda sürekli kendimi yiyip bitirmek istemiyorum.
Hiç değilse haftasonları istediğim saatte uyanayım, yataktan kendi isteğimle kalkayım istiyorum, sabahın köründe mızıltılarla uyandırılmak istemiyorum.
Verdiğim her yemeği gık demeden yesinler istiyorum, bu konuda itiraz etmelerini istemiyorum.
Evim her daim tertemiz püripak olsun istiyorum, yaptığım temizliğin 5-10 dakika içinde berbat olmasını istemiyorum.
Küçük bir temizlik robotum olsun istiyorum, her odaya girsin, temizliği yapsın bitirsin, beni bu işe bulaştırmasın istiyorum! Hem de çok istiyorum!
Gezip tozmak istiyorum ama gezerken çocuklarımın hastalanmasını istemiyorum.
Kocamla giyinip süslenip başbaşa hiç değilse ayda bir, hadi olmadı 3 ayda bir yemeğe çıkmak ve sadece kendimizden konuşmak istiyorum, çocuklarım için o akşam endişe etmek istemiyorum! (Yılda bire de razıyım!)
Çocuklarım biran önce büyüsün, birlikte sinemaya, tiyatroya, konsere gidelim istiyorum. Alalım 4 kişilik bir çadır, hep birlikte bir rock müzik festivaline gidelim, ailecek eğlenelim istiyorum! Hem de çok istiyorum!
Kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorum! Yaz geldi geçiyor, şu tatile bir gitsek rahat etsek istiyorum ama orada eveli sene Bodrum tatilinde olduğu gibi maaile hasta olup tatili yatakta geçirmek istemiyorum!
Ailecek gemiyle seyahat etmek istiyorum. Ama hiçbirimizi gemi tutsun istemiyorum.
Mahallemizde çocuk parkı olsun istiyorum. Mecburiyetten değil, değişiklik olsun diye uzaklardaki parklara gidelim istiyorum.
Hiç kış olmasın, İlkbahar - Yaz - Sonbahar döngüsünde mevsimler gelsin geçsin istiyorum, soğuk kış günleri eve tıkılıp kalmak istemiyorum.
Çocuklarımla hep eğlenmek istiyorum, ağlamalarını, böğürmelerini istemiyorum.
Evimle işyerim aynı apartmanda olsun istiyorum, ben de fırsat buldukça mesleğimi yapmak istiyorum, bu benim için şimdilik mümkün olmasa da kocamın yolda gereksiz zaman kaybetmesini istemiyorum.
Yepyeni eşyalarla evimi donatayım istiyorum ama çocuklarımın kaka, çiş, kusmuk, meyvesuyu lekeleri veya çikolatalı ellerle eşyalarımı batırmasını istemiyorum. Oyun için serdiğim örtülerin üstünde, faaliyet masasında oynasınlar istiyorum.
Bunlar benim hem isteyip hem istemediğim şeyler... Sizin var mı böyle bir listeniz?