İstiyorum - İstemiyorum

amazonsmyrna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
144
2
116
İzmir
El ve ayak terleme sorunumu çözmek istiyorum. Sürekli spor ayakkabı içine çorap giyerek bu yaz sıcağında dolaşmak istemiyorum.
Kilo sorunumdan kurtulmak, istediğim kıyafetleri giymek istiyorum. Böyle ne bulursam mahkum olmak istemiyorum.
Yiyip yiyip kilo almamak istiyorum. (yukarıdaki şıkla birleşince pek bir abuk subuk istek oldu bu)
Bir sürü topuklu ayakkabım olsun, onlarla uyumlu küçük küçük çantalarım olsun istiyorum. Çocuklarımın ihtiyaçları nedeniyle valiz büyüklüğünde çantalar taşımak istemiyorum.
Oğullarım yat deyince yatsınlar, hadi kalk deyince mutlu kalksınlar istiyorum, bu konuda ciddi bir mesai harcamak istemiyorum. Keşke kontrol panelleri olsa, küçük bir açma kapama düğmesine de razıyım!
Kendimde ve oğullarımda gösterge paneli olsun istiyorum, sütüm yeterli mi, karnı doydu mu, neresi ağrıyor, neden ağlıyor görebileyim istiyorum, bu konuda sürekli kendimi yiyip bitirmek istemiyorum.
Hiç değilse haftasonları istediğim saatte uyanayım, yataktan kendi isteğimle kalkayım istiyorum, sabahın köründe mızıltılarla uyandırılmak istemiyorum.
Verdiğim her yemeği gık demeden yesinler istiyorum, bu konuda itiraz etmelerini istemiyorum.
Evim her daim tertemiz püripak olsun istiyorum, yaptığım temizliğin 5-10 dakika içinde berbat olmasını istemiyorum.
Küçük bir temizlik robotum olsun istiyorum, her odaya girsin, temizliği yapsın bitirsin, beni bu işe bulaştırmasın istiyorum! Hem de çok istiyorum!
Gezip tozmak istiyorum ama gezerken çocuklarımın hastalanmasını istemiyorum.
Kocamla giyinip süslenip başbaşa hiç değilse ayda bir, hadi olmadı 3 ayda bir yemeğe çıkmak ve sadece kendimizden konuşmak istiyorum, çocuklarım için o akşam endişe etmek istemiyorum! (Yılda bire de razıyım!)
Çocuklarım biran önce büyüsün, birlikte sinemaya, tiyatroya, konsere gidelim istiyorum. Alalım 4 kişilik bir çadır, hep birlikte bir rock müzik festivaline gidelim, ailecek eğlenelim istiyorum! Hem de çok istiyorum!
Kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorum! Yaz geldi geçiyor, şu tatile bir gitsek rahat etsek istiyorum ama orada eveli sene Bodrum tatilinde olduğu gibi maaile hasta olup tatili yatakta geçirmek istemiyorum!
Ailecek gemiyle seyahat etmek istiyorum. Ama hiçbirimizi gemi tutsun istemiyorum.
Mahallemizde çocuk parkı olsun istiyorum. Mecburiyetten değil, değişiklik olsun diye uzaklardaki parklara gidelim istiyorum.
Hiç kış olmasın, İlkbahar - Yaz - Sonbahar döngüsünde mevsimler gelsin geçsin istiyorum, soğuk kış günleri eve tıkılıp kalmak istemiyorum.
Çocuklarımla hep eğlenmek istiyorum, ağlamalarını, böğürmelerini istemiyorum.
Evimle işyerim aynı apartmanda olsun istiyorum, ben de fırsat buldukça mesleğimi yapmak istiyorum, bu benim için şimdilik mümkün olmasa da kocamın yolda gereksiz zaman kaybetmesini istemiyorum.
Yepyeni eşyalarla evimi donatayım istiyorum ama çocuklarımın kaka, çiş, kusmuk, meyvesuyu lekeleri veya çikolatalı ellerle eşyalarımı batırmasını istemiyorum. Oyun için serdiğim örtülerin üstünde, faaliyet masasında oynasınlar istiyorum.

Bunlar benim hem isteyip hem istemediğim şeyler... Sizin var mı böyle bir listeniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu patatesleri kızartacak biri olsun istiyorum.:5:
Sular gelsin istiyorum.
Banyo yapmak istiyorum.:12:
Kuaföre gitmek istiyorum.
Ancak önce şu ayacıklarımı dinlendirmek istiyorum.:ssz:

:) iftar vakti gelsinistiyorum.

bu senede bekar gezelim diye şarkı söylemek istemiyorum.

düzgün bir arkadaş-dost-sevgili istiyorum.

kilo almadan özgürce her türlü abur cuburu yemek istiyorum. denizi-kumu özledim ..4 günde olsa gitmek istiyorum.

eşimin beni tutmasını istiyorum ailesini değil.
alışveriş yapmak istiyorum saatlerce.
oğlumun salıklı bir şekilde büyümesini istiyorum gazının olmasını istemiyorum.
mutlu olmak istiyorum.

Bende haftasonları en azından 9 da kalkmak saknce uyanıp duşumu alıp kahvaltımı yapmak istiyorum . . Bebişimde kenarda oyuncaklarıyla oynasın istiyorum :emir_bebek:

Kredi borcumun bitmesini istiyorum .Mecburiyetten değil keyfim için çalışmak istiyorum :32:

Arabam olsun istiyorum otobüslerde insanlarla sıkış tıkış gitmek istemiyorum. :27:

Tatile gitmek istiyorum 15 Gün yeter :ssz:

Ama her şeyden önce hem kendim hem ailem için sağlık ve huzur istiyorum :51:

Son düzenleme:
hemencecik 7 kilo vermek istiyorum..
bir an önce iftar vakti gelsin istiyorum..
oğluşum sağlıklı bir şekilde büyüsün istiyorum..

Bende hep istiyorum haa :1::1:

son olarak da aylardır gelmeyen adetimm artık gelsinnnn istiyorummmm :72::72:

Son düzenleme:
kardeşimin biyopsi sonucu temiz çıksın istiyorum,
ailemin borçları bitsin istiyorum
babamın maaşı kurtulsun istiyorum
kredi borcum bitsin istiyorum
oğlum ömür boyu sağlıklı,mutlu ve huzurlu olsun istiyorum
artık ailemin problemleriyle ilgilenmekten kurtulup sadece eşim ve oğlumla ilgilenmek, evimin düzenini oturtmak istiyorum
eşimin bana olan anlayışı bir ömür sürsün istiyorum
kiradan kurtulmak istiyorum
etrafımdakilerin ihtiyaçlarından fırsat bulup ehliyetimi artık almak istiyorum
biran önce hamilelikte aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum
ve tüm bunlar yarın sabah gözümü açtığımda olsun istiyorum

böyle temizlik robotları var piyasada :)

Ben temizlik işine hiiiiç bulaşmak istemiyorum ama, yani robotu kullanmak da istemiyorum, kendi kendine toz alımı, silme süpürme herşeyi yapan robotların varlığını bilmiyorum, Japonlar robot yapıyorlar buna benzer ama, piyasada benim istediğim tarz bir şey hiç görmedm. Valla varsa link verin bakayım.

Back