Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yerinde hastalandım işten 4 saat erken çıktım hastaneye gittim doktor o gün için tam gün rapor verdi yarım gün çalışmam kesilecek mi
İş yerinde hastalandım işten 4 saat erken çıktım hastaneye gittim doktor o gün için tam gün rapor verdi yarım gün çalışmam kesilecek mi
İşe gireli bir ay oldu 5 saat çalışıp doktora gittim tam gün rapor verince o gün için çalıştığım saatin parasını alamayacağım diye düşündüm teşekkür ederim cevap icinHiçbir şey kesilmeyecek tam gün çalışmış gibi maaşınızı alacaksınız.
İşe gireli bir ay oldu 5 saat çalışıp doktora gittim tam gün rapor verince o gün için çalıştığım saatin parasını alamayacağım diye düşündüm teşekkür ederim cevap icin
Pek öyle olmuyor aslında raporlu günün ücreti ve sgk sı normalde kesilir ama bazı iş yerleri 3 güne kadar kendi seçimleriyle kesmezler. Bizde yönetim dışında çalışan işçilerden 1 günlük raporlar dahi kesiliyor mesela. Yönetimden birinin raporu olursa onu ödüyoruz sadece.Raporu ücretimizin kesilmemesi için alıyoruz zaten :)
Mavi yakalıların yoğun çalıştığı bir iş yeri mi orası?Pek öyle olmuyor aslında raporlu günün ücreti ve sgk sı normalde kesilir ama bazı iş yerleri 3 güne kadar kendi seçimleriyle kesmezler. Bizde yönetim dışında çalışan işçilerden 1 günlük raporlar dahi kesiliyor mesela. Yönetimden birinin raporu olursa onu ödüyoruz sadece.
Bu durumdaki örnekte olduğu gibi yarım gün olması veya iş yerinde rahatsızlanıp gitmesi gibi durumlarda kesmiyoruz.
Mavi yakalıların yoğun çalıştığı bir iş yeri mi orası?
Neden ücret kesiyorsunuz? Suistimal mi ediliyor?
Evet mavi yaka ağırlıklı. Aynen öyle oluyor maalesef , önceden kesmiyorduk baş edemedik.Mavi yakalıların yoğun çalıştığı bir iş yeri mi orası?
Neden ücret kesiyorsunuz? Suistimal mi ediliyor?
Evet mavi yaka ağırlıklı. Aynen öyle oluyor maalesef , önceden kesmiyorduk baş edemedik.