• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstikbal yemek masasi 2200tl 8 kişilik sandalye dahil

Merak edip baktım,uygundur/pahalıdır diyemem zira şu an fiyatlar ne durumda bilemiyorum ama fotoğrafları bence değiştirin,daha albenili güzel çekilmiş fotoğraflarla satıcı bulmanız daha kolay olur.

Bakın şimdi Google a giriyorsunuz. Masa takımı yazıyorsunuz. Sonra filtreye girip istediğiniz maksimum fiyatı yazıyorsunuz. Sonra da çıkan modelleri inceliyorsunuz. Alternatif ararsanız, Instagram'da arama çubuğuna masa takımı yazıp ordan da bakabilirsiniz. Hali hazırda masa takımı alacağım. Araştırma yapıyorum. Ayrıca gayrimenkul işiyle uğraştığım için sürekli daire eşyalandırıyorum. Piyasaya fazlasıyla hakimim. Hemen birkaç link ekleyeceğim. Siz de internetin nimetlerinden yararlanmayı öğrenmiş olursunuz böylece :)
Birkaç Instagram sayfası: eks_mobilya, bursamobilyabeyazesya, ulusoymobilya.imalat

Ayrıca Trendyol üzerinden de aynı aramayla çoook fazla sayıda ürünle karşılaşabilirsiniz. Oradan da satıcı isimleri vereyim:savaş mobilya sanayi, cosar group, gaga mobilya

Google linki isterseniz oradan da atayım ama bence yeterince olmuştur :)
Ay ne güzel demek ben kaziklandim koctasta, aslında mobilya çok ucuz bişey demek ki

Ay ne güzel demek ben kaziklandim koctasta, aslında mobilya çok ucuz bişey demek ki
Yoo mobilya çok ucuz bir şey değil. Salonumdaki sandalyelerin tanesini 4 sene önce 6bin TL ye aldım. Ama geniş bir sektör sonuçta. 120 TL ye de sandalye satılıyor şu an. Gayet ucu açık yani.

Koctastan balkona aldigim dutturuk sandalyenin tanesine 600 küsur lira bayıldım ben, kimsenin fiyatlardan haberi yok heralde, takımı 1000 liradan ver diyolla🤣 eski moda olabilir ama abartiyosunuz bence.
Acces kusura bakma ama bi tık dolandırılmış olabilirsin. Arayan sağlam temiz modern ve yenisini daha ıyguna bulurdu. Ha sen koçtaş istemişsin almışsın. Ama letgonun amacı daha çok ikinci el veya uyguna ürün almak. Masa takımına baktın mı bilmiyorum ama Allah aşkına 2 hin verir misin? Üstelik daha modernleri daha uygun veya benzer fiyatta varken

Back