Biz geçen yaz yazlığımıza yaptırmıştık. Ama bizim mutfak biraz büyük olduğu için ve biz mutfaktaki beyaz eşyaları da İstikbal'den aldığımız için (mikrodalga fırın, normal fırın, ocak, buzdolabı, davlumbaz) toplam meblağ biraz fazla olmuştu. Sadece mutfak olursa ne kadardır bilemiyorum ama çok kaliteli malzeme kullandıklarını ve işçiliklerinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim.
teşekkürler arkadaşlar ama çok pahalıymış yaaa, ben beyaz eşya felan istemiyorum , benim mutfağım 4 m2 felan (ölçülere pek aklım ermez) ne çok geniş ne çok dar, ayrıca vestiyerde yapıyolarmış, elaman gelip ölçüp biçip bi fiyat söylüyomuş ve ücretsizmiş bu işlem. tek sorun burda bayii yok. taa kayseriden gelecekler. peşin fiyatına 12 ay taksit özelliğide var. herşeyi göze alıp yaptırsammı diye düşünüyorum şimdi.
canım sen hangi ildesin ? regina artık neredeyse var bir tek sizin oraya mı gitmemişler acaba mirmirmirmir bence bir mimarı çağır istikbalden.ölçüyü alsınlar.planı çizsinler bunu kendi şubelerinde size izletiyorlar slayt olarak sana da fiyatı uygun gelirse neden yaptırmayasın ki ? mutfak ebatlarından dolayı sanırım mekanik olmasından dolayı çok tutuyor.
canı m ben yozgatta oturuyorum.ve burda yok. resim eklenemiz mümkün mü?
ah arkadaşlar ah bu ne ya uçmuş bu mutfaklar ŞEMŞAMER senin mutfağın 4 m2 bir milyarla -iki milyar arası ancak tutar tabiki yerel esnafa yaptırırsan birde gözü tok birine denk gelirsen arkadaşlar bir şey yaptırmaya karar verdiğiniz zaman lütfen ama lütfen markaya kapılmayın iyice araştırın yerel esnafa sorun dekorasyon firmalarına sorun gerçi piyasada o kadar esnaf arkadaşımız var ki art niyetli onların yanında bizlerde yanıyoruz kurunun yanında yaşta yanar misali eşimle beraber bizde bu işle uğraşıyoruz ayni şekilde ölçüye gitmek ücretsiz mutfak ölçüsü aldıktan sonra eşlerle oturup ne nereye olsun nasıl olsun gibi şeyleri müşterimizle karar veririz kulp rengine şekline kadar inanın bu iş saatlerce sürer ama olsun önemli olan memnuniyet aslında fiyatlar fiyasata çokk uçuk değil tabiki ben kendi adımıza konuşuyorum çok pahalı yapanlar var ama onlarda aç gözlülükten neyse ben konuyu çok dağıttım ama kusura bakmayın demek içimde birikenler varmış yardıma ihtiyaçı olan varsa mutfak v.s için bilgilemizi paylaşabilirim tüyolar verebilirim...
anladım canım.biz istikbale yaptırmadık canım mutfağımızı.eğer yine de istersen resim senin için çeker eklerim
canı m ben yozgatta oturuyorum.ve burda yok. resim eklenemiz mümkün mü?
benim için ve diğer yaptırmayı düşüneneler için fikir olur canım. bekliyoz resimleri