Yatarken hakkımda hayırlımı diye yatmıştım evlenecekmiyim diye değilhiçbirşey çıkarmamalısınız
yaşadıkalrınızın etkisi ve istiharenin de hurafe rivayetleri bilinçaltınıza işlemiş ki böyle bir rüya görmüşsünüz
istihare vardır fakat bu şekilde değil
Benim çaresizlik işte bacımAdam sana telefonda arama beni diye bağırmış. Hala rüyamda evlendiğimizi gördük diyorsun. İyi misin sen?
Cevabım yine aynıYatarken hakkımda hayırlımı diye yatmıştım evlenecekmiyim diye değil
Yani ertesi gün çok mutlu huzurlu uyanmıştım fakat olanlar belli çok zoruma gitti toparlanamıyorum böyle bir at hırsızına üzüldüğüm içinCevabım yine aynı
İstihareye yattıgınızda rüyanızda kırmızı yeşil ışık görmezsiniz,susadıgınızda evleneceğiniz kişi gelip size su getirmez vb ...
İstihare sorusuna karşılık gelmiş bir cevabı altta paylaşıyorum
-İstihare önemli bir sünnettir. Herkesin kendi istiharesini yapması doğru olandır. İstiharenin rüya görmekle ilgisi yoktur. Önemli olan istihareden sonraki dönemde kişinin kalbine gelen ilhamdır; daha olumlu düşünüyorsa istihare için olumlu, soğuk bakmaya başladı ise istiharesi için olumsuz diyebiliriz. Evlilik için de diğer işler için de kural budur. Allah'a emanet olun.
-İstihare için rüya görmek de yoktur. Rüya gerekli değildir. Eğer gördüğü bir rüya, kalbinin ona ısınmasına veya soğumasına neden olmuşsa o rüya o zaman istiharenin sonucu olmuş demektir.
ay hiç böyle düşünmemiştimAdam sana rüyanda bile bir bardak su iç demiş ilişkinin üstüne daha ne olsun
Çok toksik bir ilişkiydi her seferinde kavga ediyorduk ayrıl barış artık böyle olduValla sizin olay istiharelik falan değil gayet takıntı,saplantı artık psikolojide adı her ne ise
ay hiç böyle düşünmemiştim
şu ana kadarki en mantıklı yorum bu olsa gerek
gittim iki saate istihareye uygun cevaplara aradım ya
OkAdam sana rüyanda bile bir bardak su iç demiş ilişkinin üstüne daha ne olsun
Adam sana rüyanda bile bir bardak su iç demiş ilişkinin üstüne daha ne olsun
Adam sana rüyanda bile bir bardak su iç demiş ilişkinin üstüne daha ne olsun
Çok haklısın biliyor musun beni ne hale getirmiş 1 senedir ağlıyorum üzülüyorum Allah kurtarmış bence beniValla sizin olay istiharelik falan değil gayet takıntı,saplantı artık psikolojide adı her ne ise
Bence siz istihare ile hiç kafanızı yormayıp şükür namazı kılıp hayatınıza devam edinÇok haklısın biliyor musun beni ne hale getirmiş 1 senedir ağlıyorum üzülüyorum Allah kurtarmış bence beni
Ne zoruma gidiyor biliyor musun bana onca kötülük düşündü şuan o nişanlanıyor o mutlu oluyor ben burada ağlıyorum ya ben onu hazmedemiyorum galibaBence siz istihare ile hiç kafanızı yormayıp şükür namazı kılıp hayatınıza devam edin
Ne zoruma gidiyor biliyor musun bana onca kötülük düşündü şuan o nişanlanıyor o mutlu oluyor ben burada ağlıyorum ya ben onu hazmedemiyorum galiba
Kız onun ileride yaşayacaklarını ve şu an yaşadıgı arka planı saniye saniye bilemezsin senNe zoruma gidiyor biliyor musun bana onca kötülük düşündü şuan o nişanlanıyor o mutlu oluyor ben burada ağlıyorum ya ben onu hazmedemiyorum galiba
Zaten uygun değildik biliyor musun onun ailesi farklı kendilerine göre gelenek görenekleri var bizimkiler çok farklı düşün adam 31 yaşında görücü usülü tanışıyor bunun bana sinyalini 1 ay önce yakmıştı zaten halasının bulduğu görücü usülü kıza gitmiş benimle ayrıyken kızın ailesi yüzünü erkeklere göstermiyormuş geri dönmüşler sonra yine ayrıldım tamamen ayrıldım bi ara yine tartışmalarımız oldu 1 ay önce en son o meğerse adam yüzük takmışHer nişanlanan, evlenen, mutlu mu oluyor bak buralarda ne konular okuyoruz :)
Dipdibe oturduğumuz için atlatmakta zorlanıyorumKız onun ileride yaşayacaklarını ve şu an yaşadıgı arka planı saniye saniye bilemezsin sen
Gitsen çocuga zarar versen gene için sogumaz
Allaha bırak,kurtulduguna şükret
Şu an için sağlıklı düşünemiyorsun
Bak haberlere millet ayrılmak istiyor ayrılamıyor
Ayrılmaya gidiyor kafasına kurşun yiyor
Az biraz ciddiye alın şu hayatı
Ya gitsin adam o kadar mutlu olsun ki aklına bile gelmeyin
Size çektirdiği şeyler zaten ondan bi şekilde çıkar sizin görmenize gerek yok illa