Mrb,
Baskalarin ve senin dedigini ben bir kez daha tekrarlayacagim, ilk once ilgili olan konuyla buyuklerinle, olgun insanlarla, mantik ve senin iyiligin uzere yol gosterebilecegk kisilere danis. Allah ile istisare ise, Allah'in seni dogru ve hayirli yola koymasi icin dir.
ikincisi, istisare'den sonra ruya gorunmek atacagin adimlar icin mecburi dgl. Cunku ruya'lar ya olacaklari goruntuler ya da olmayacaklari. Sen, bu namazi birden fazla kilmanda elbette fayda var ama bu namazi senin disinda baska bir fertin kilmasi biraz manasiz geliyor bana cunku bu namazi sen kiliyorsun, senin anin secdeye gidiyor, baska birinin senin icin ani secdeye gitmesi dogru oldugunu sanmiyorum.
uncusu, bu namazi kildiktan sonra muhakkak Rabim sana yol gosterecektir ama senin once ikilemde kaldigin konuda karar vermen lazim. Ya A'yi sec, veya B'yi. Eger A sana hayirli ise Rabbim o isin olmasini kolaylastirir ve icini ferah tutar. Ege A sana hayirli dgl ise ozmn seni o isten uzak tutar veya engel vs.... B daha hayirli ise seni B'ye yonlendirir. hic biri hayirli dglse o zmn Rabbim seni engeller. Yani yerinde oturupta hayirlisini bekleme, sana en hayirlisi ve mantiklisi ve geliyorsa o isi yap. Umarim yeterince acik oldum. Misal ben sevdigim bir adam icin yapmistim bu namazi ve ruyamlarim okdr gzldi, icim okdr sicakti sanki gercekti ama gercek hayatta tersi oldu... yani demek istedigim ruyalarinda kesinlikle alldanma...
iyiyi kotuyu tart biç, karar ver...