Belki beni ayıplayanlarınız olacaktır, bu devirde hala böyle şeylere inanılır mı diye ama lütfen yargılamayın. O kadar mutsuzum ki
İstihareyi bilirsiniz. Yapanlarınız vardır belki.
Mutlu giden bir ilişkim var. Dünyanın en iyi kalpli, merhametli, efendi insanı diyebilirim. Mezheplerimiz ve kültürlerimiz farklı ama birbirimize olan saygımız sonsuz. Onun ailesi benim aileme göre çok daha modern. Bu beni rahatsız etmiyor, aksine memnun ediyor.
Dün istihare namazı kıldım, duasını okudum ve malum kişi benim için hayırlıysa yeşil ve beyaz görmeyi, ya da yüzünü görmeyi diledim. Sabah dörde kadar uyuyamadım bile, kafamda alakalı alakasız düşünceler gitmedi. Sonuçta, kırmızı beyaz Türk bayrağı örtülü bir şehit tabutuna sarılıp ağlayan bir kadın gördüm. Bu arada erkek arkadaşım Türk vatandaşı da değil, askerlikle alakası yok. Dün akşam, namaz kılmadan önce şehit haberleri görmüştüm, belki de bilinçaltımın oyunudur diye kendimi teselli ediyorum ama çok huzursuzum
Bu gece tekrar deneyeceğim. Ve tekrar kırmızı renk görürsem ilişkimi bitirmem mi gerekiyor, herşey o kadar yolunda giderken? İstihare yapıp, hayırlı sayılmayan renklerden görüp de yine de mutlu bir evliliği ilişkisi olanlar yok mudur? O kadar mutsuzum ki anlatamam.