Istihare

Betul4125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2
0
Görüştügüm kisi istihare yapmak istedi bende kabul ettim. O yaptirdi ve olumsuz dedi bana soyledigi tek şey istiharede gorulmus ki benim ailemden bir erkek ondan urun satin alip sonrada küfür ediyomuş ve kavga ediyolarmiş boylece ailelerin arasi aciliyomuş.ruyada ben gelinlikle gozukuyorum benim evimin onu sokaklar falanda gozukuyo ben acik bi kizla oynuyomusum.imimizde cok mutsuzus ailelerin destegiyle gecinmeye calisiyoruz dedi. Ruyada bunlar gozukmuş. Banada genel olarak boyle olumsuz cikti dedi ve ayrildik.
Bende istihare yaptirdim birisi ruyasin da cocugun teyzesini ve annesini goruyo benim evime geliceklermis ama ustlerinde kara bocekler varmiş annem o bocekleri goruyo ay biz bunlari nasil otutturucaz diyo. Başkasinin gordugu ruyada da goren kisi kendi kizini ve esini goruyo kizi bebekmiş kucaginda pembe ve sari cicekli bir battaniyeye sariliymiş cocugun evine gidiyolarmis evin dişi beyaz köpükle kapliymis diş cephede kullanilan kopukler kadinin eşi evin duvarina basa basa ust kata cikiyomus sonra tekrar basa basa iniyomuş ama inerken kopuklerden bazilari dokuluyomuş. Cocuk olumsuz dedigi icin ben daha bisey diyemedim ruyamida yorumlatmadim ama aklimda icimde kaldi bana gore asilamicak bi sorun yok gibi geliyo ne yapmaliyim bir kere olumsuz cikan istihare konusulup anlasilinca birdaha olumlu cikar mi ...

şaka mı?
allah akıl vermiş biliyorsunuz değil mi?
kullanmayı deneseniz nasıl olur.
çocuk ayrılmak istemiş,sana da rüyada kötü çıktı demiş ayrılmış.
başka sebep arama

benim bildigim istiharede bukadar detay degil renkler falan gorulurdu yanlismi biliyorum acaba.
iatihareyle iliskiye yon vermekte ayri bir mevzu zaten

Hayatı reelde yaşasanız

Böyle evlilik mi olur

Birisi rüya görmüş de ne seni tanır ne o rüyadaki akrabayı hemen Nasıl bilmiş o birisi

Ne olur bu garip düşüncelere inanmayın

Kimse bizim için rüya falan görmedi 10 yılı aşkın süredir evliyiz

Annem için de kimse rüya görmedi yakında 40 yıl olacak onların evliliği de

Ben anlamam da teyzem rüyasında hayırlı görmüş. Gerçi hayırsız da görse sevdiğimle evlenecektim orası ayrı.

bahane aramış net.
arkadaşıma da sevgilisi istiharede olumsuz çıktı deyip ayrıldı 1 hafta sonra başkasıyla nişanlandı.
bak yoluna boşver.

Görüştügüm kisi istihare yapmak istedi bende kabul ettim. O yaptirdi ve olumsuz dedi bana soyledigi tek şey istiharede gorulmus ki benim ailemden bir erkek ondan urun satin alip sonrada küfür ediyomuş ve kavga ediyolarmiş boylece ailelerin arasi aciliyomuş.ruyada ben gelinlikle gozukuyorum benim evimin onu sokaklar falanda gozukuyo ben acik bi kizla oynuyomusum.imimizde cok mutsuzus ailelerin destegiyle gecinmeye calisiyoruz dedi. Ruyada bunlar gozukmuş. Banada genel olarak boyle olumsuz cikti dedi ve ayrildik.
Bende istihare yaptirdim birisi ruyasin da cocugun teyzesini ve annesini goruyo benim evime geliceklermis ama ustlerinde kara bocekler varmiş annem o bocekleri goruyo ay biz bunlari nasil otutturucaz diyo. Başkasinin gordugu ruyada da goren kisi kendi kizini ve esini goruyo kizi bebekmiş kucaginda pembe ve sari cicekli bir battaniyeye sariliymiş cocugun evine gidiyolarmis evin dişi beyaz köpükle kapliymis diş cephede kullanilan kopukler kadinin eşi evin duvarina basa basa ust kata cikiyomus sonra tekrar basa basa iniyomuş ama inerken kopuklerden bazilari dokuluyomuş. Cocuk olumsuz dedigi icin ben daha bisey diyemedim ruyamida yorumlatmadim ama aklimda icimde kaldi bana gore asilamicak bi sorun yok gibi geliyo ne yapmaliyim bir kere olumsuz cikan istihare konusulup anlasilinca birdaha olumlu cikar mi ...
İstihare için rüya görmeniz şart değildir , Allah kalbinize yöneltir namazı kıldıktan sonra , ya daha da ısınırsınız yada soğursunuz. Rüyayla pek alakası yok. gördüğüm kadarıyla soğumuş zaten

İstihareye hemen bi gece yatıp baktım olmuyor demekle ilişki bitmez ki. İstiharenin hak mı batıl mi olduğunu nereden anlamış da ayrılmış. Çok denişik :KK70: banane bacım bahane

İstiharede rüyada görülen şeylerden çok renkler önemlidir. Beyazda iyidir diye biliyorum oda sizi beyaz görmüş ama bahane aramış istese olumlu da yorumlayabilirdi.

İstihareye hemen bi gece yatıp baktım olmuyor demekle ilişki bitmez ki. İstiharenin hak mı batıl mi olduğunu nereden anlamış da ayrılmış. Çok denişik :KK70: banane bacım bahane
İşte bu yüzden burda dini konu açmak yasak , istihare sünnettir haktır . bilmiyorsunuz demekki

istihare hakdır yapılabilir ..ama bu anlattığın rüya resmen senaryo ..ermiş kişi bile böle detaylı rüya göremezdi heralde pessss valla:skandal::skandal:

X