• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstihare sonucuna uymamak?

Aldatildim ve bosanma asamasindayim herkes bekle acma davayi diyor bende istihareye yattim bosanmam bana Hayır mi getirecek şer mi diye rüyaya baksam çok kötü felaket bir anlami varmis ama o gun oyle huzurlu uyanmistim ki kuş gibi hafiflemis uyandım yoksa hala ayrilik acisindan her gece agliyordum şimdi cook nadir zoruma gittigi icin agliyorum uzuluyorum.
Hakkınızda hayırlısı 🙏🏻

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.. :olamaz:

Yani size neyi anlatmaya çalışayım ki ben?
İslamiyet'in öğretilerinde sizin bilmediğiniz çok daha fazla incelikler vardır hanımefendi. Bir çok de mucize..
Allah'tan bir şeyi istemenin çok çeşitli yolları vardır. Ve bize rehber olan peygamberler vardır..

Merak ederseniz açar okur öğrenmeye hevesli olur sorarsınız. Merak etmezseniz de çocuk gibi dalgaya almaya çalışırsınız.
Ama işte o aşamada da pek muhaattap bulamazsınız. Zira insan bir şey anlatmak isteyince karşısında ciddiyet bekler..:işsiz:
Anlatmaya çalışma Lutfen. Neyi okuyup okumadigimi bilemezsin tabi değil mi? :) Ay herkes cahil bir nurlu sensin, helal olsun. Cennet kapıları seni bekliyor ❤️❤️❤️❤️👏👏👏 neyse sessize alıyorum seni bacimm yazarsan gormem. O yüzden yorum yazmaya yorma lütfen kendini❤️

Önemli olan kalbinize doğacak his...Bir ara epey araştırdım bu konuyu ben, illa rüya sonucuna göre karar almak zorunda değilsiniz. Kalbinizin sesini dinleyin.
Teşekkür ederim, öyle olmasına sevindim çünkü rüyama göre hareket edeyim dedim ama yine gururumu kıracak bazı şeyler oldu vazgeçmek zorunda kaldım. Zaten uyandığımdan beri içimden yapmamak geçiyordu.

Aynı şey başıma geldi. Gördüğüm olmasın diye uğraştım ama yine de kaderin önüne geçemedim sanırım. Şimdi çok mutluyum. Beklemediğim güzellikler beni buldu o süreçte. Kendi istediğimin hayırsız olduğu çarptı yüzüme defalarca kez. İyi ki o rüya gerçek oldu.

Istihare sonucuna mi uydunuz yani..benim de cok cok cok istedigim bir sey defalarca hayirsiz cikti..oyle cok istiyorum ki ama hep hayirsiz cikti..ve hayirsiz olarak gorulen en ufak bi durum bile yok o sey icin..ama allah en iyisini bilir deyip cikan sonuca gore hareket etmek zorunda kaldim..asiri mutsuzum..umarim ben de ileride ya da en yakin zamanda neden allahin nasip etmedigini hayirsiz oldugunu anlarim

Istiharede sadece rüyada görülen şeye bakılmıyormus, uyandığınizda eger gönül ferahlığı varsa o is sizin icin hayirli olurmuş. Yani hisle ilgili bi durum diye biliyorum, doğruluğu tartışılır.

Merhaba herkesee
Bir konuyla ilgili tüm kurallarına uyarak istihareye yattım
Rüyamda annem giydiklerini gösteriyordu yemyesil bir şey giymişti
Bu olumlu oldugu anlamına geliyor sanırım
Ama benim o konuya olan tüm isteğim gitti, yapmak istemiyorum artık

Hiç istihareye yatıp sonuca uymayan oldu mu? Olduysa pişman oldunuz mu?

İstemeye istemeye de olsa benim için hayırlıdır diyip o işe başlamalı mıyım sizce?
İstihare önemli ama istişare yapmadan sadece istihareyle karar vermemek lazım

Back
X