Rüya Yorumları İstihare Rüyalarımızı Paylaşalım

keryneia

Başlangıç:63,4 Hedef:55 Güncel:56,5
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
8.388
7.460
40
Arkadaslar, bende forumda gordukce gaza geldim, e senin digerlerinden ne eksigin var diyerek istihare ruyasina yattim.. sonuc cok inandirici gelmesede yazmak istiyorum.

Babam erkek arkadasimin babasini gormeye gelmis (her gordugumde cok iyi anlasiyolar) annemde yine annesiyle baska bi yerde konusuyolar. Ve erkek arkadasimi soruyor babam bende gosteriyorum. Gosterdigim yer bi araba galerisi, oyle bi yerde calisiyormus. Sonra yanina gidiyoruz babamla. Benimkide nasil pazarlikla mesgul anlatamam. Derken aradan zaman geciyor ve elime 1.000.000 lira geciyor ve bu para ile yatirim yapiyorum derken 300.000 lira daha geciyor.. Sonra evime gidiyorum, suan kaldigim yer degil.. buyuk bi ev ve oturma odasinda ki akvaryum dikkatimi cekiyor, icindeki baliklara bakarken gozum daliyor sanki. Kocaman bi akvaryum vardi ve cocuklar tv izliyodu.

anlattıgın rüyaya göre erkek arkadaşın hayırlı bırısı gıbı gözüküyor ve çok kısmetli bol nasipli başka bır ailenden bırısı daha uygulasın istıhareyı benım eşimide teyzem istıharesıne yatmıştı köpek görmüştü dogru görmüş maaleseffff

Sen ruyanda gordugun kisi ile evlendin yani? .. onunda huyu kopek gibi cikti oylemi? oyoyoy =) .. Birde yastiga basimi koymadan, bir daha bu gece evlenicegim adami goreyim diye tekrarladim, ama ne biliyim.. ruya fazlami iyi, sanki benim hayalgucum de yardimci olmus gibi bi izlenim aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…