- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
çok enteresan şeyler görmüşün aslında istare hayırlısını dilemek için yapılan bir ibadettir.
dua etmek artık karar senin gördüğün rüyalarda içine sinmeyen şeyler var demeki..
bence sende sitemiyorsun. İstemediğini kendine itiraf edemiyorsun.
Kar rüyası mevsimde görmüşün çok güzel. ama birde duysal soğukluk ifade edebilir.
Önemli olan rüyadan uyandın ne hissettin şu anda aklından ne geçiyor. zaten sonuç belli gibi öyle değil mi.
Hayatta en zor karar bu olsa gerek evlenmek gelen kişi hakkında kısa bir zamanda karar vermek
canm evt icime sinmeyen seyler var, kandirildim, yalan söyledi bana hep simdiye kadar...cok güzel anlatmissin. acikcasi hic te iyi hisler yoktu icimde uyandigimda..tabi üzülüyorum keske ayrilmasaydik cünki cok alismistim ona...ama hayirli olmuycaksa olmasin.
istihare 7 gece üst üste yatılacak diye birşey yok diye biliyorum. eğer hiçbir şey görmezsen 7 gece boyunca yatman gerekiyor.
senin zaten belli olmuş hayırlısı olmadığı daha devam etmene gerek yok bence.
ne güzel dinimizde böyle birşeyin olması dimi bak belkide sen ona aldanacaktın.
Allah hayırlı kısmetler versin tüm bekar arkadaşlara... hayırlısıysa beri hayırsızsa geri gitsin inşallah.
anladim canm o zmn bugün dewam etmeye gerek yok...zaten cok ürkütücü seyler görüyorum...
evet dinimizde ne güzel seyler var...beni aldatacakti yalanlarina dewam edecekti ve ask bittiginde saygi da kalmyicakti. amin canm, artik sükür namazi kilcam bundan sonra...bu vesileyle namaza alismis oldum, daha önce hic namaz kilmamistim evde...insan alistimi briakamiyor...