Rüya Yorumları istihare namazindan sonra gördügüm rüya...icinden cikamadim

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
mrb kizlar, bu ara cok zor bi dönem geciriyorum...beni istemeye geldiler ve bizde kötü izlenim biraktigi icn ailemler vermedi beni...bende ne yapicagimi sasirmis durumdaydim. bi yandan o kendisini oyaladigimi sölüyor bna sitem ediyor...niyetim kimseyi oyalamak fln degil.ve istihare namazimi kilip, yatdim...

rüyamda ilk önce kizkardesimin kocaman gözlerini gördüm...bana bakarken.

sonra kocaman fuar gibi bi yerdeymissim. ve icerisini gezip cikmissim. lise dönemimden eski bi kiz arkadasimla disarda karsilasmissim. bu cocugun beni aldattigini iddia etti...bende inanmadim ve bu kiz bana bir cd göstertdi. cdnin icinde bilgisayar kayitlari vardi aldatmayla ilgili. daha sonra ben hemen bu fuara gitdim ve gercektende onu bilgisayarin basinda beni aldatirken gördüm:KK53: sonra uyandim...

Son düzenleme:
öncelikle istihare namazının şartlarını tam yerine getirdinizmi :26:

namazını kılıp namazında okunması gereken sureleri okuyup kimseyle konuşmadan sağınıza yattınızmı :26:

istihare namazını yorumlamakda zordur......

evet, aynen...

o zaten pek ruyama girmiyor, bundan öncede sadece 1 kez girdi ruyama..simdide niyetlenince...demek ki hic hayirli degil..zaten cok kötü bir izlenim biraktilar bizde

evet, aynen...

o zaten pek ruyama girmiyor, bundan öncede sadece 1 kez girdi ruyama..simdide niyetlenince...demek ki hic hayirli degil..zaten cok kötü bir izlenim biraktilar bizde

kendisini baştan belli etmesi çokkk güzel olmuş
balık baştan kokar :KK34:

hayırlısı olsun hakkında
rabbim hayırlı bir eş nasip etsin

renk görmek şart değilidr.eğer kendin rüyadan sonra güzel bir rüya diyebiliorsan kendi kendine yorumla.7 gün daha devam et.bakalım en olacak hayırlısı olsun.bende yatmıştım nişanlıykn yaşadıgım sıkıntılardan ötürü.rabbim doğru yolu göstersin bizlere inş.

tskler, evet, 7 kez tekrarliycam bunu..bugün ikinci kez tekrarladim.

ilk rüyada pek hatrlayamadim renk

ama bugün ikinci istihare rüyamda gördüm yine o aileyle ilgili biseyler...beni istemeye gelmisler ve ikna etmeye calisiyorlarmis. daha snra kendimi disarda bizim evin önündeki sokakta yürürken gördüm...sagim solum kar. ve karsimda yine bir sokak war...bir kurt sürüsü, acik gri-beyaz arasi renkleri vardi ve tüyleri cok güzel parliyordu...bana bakyiordu sürü hele birtanesi bana daha da yakindi ama zarar vermiordu. öylesine bakyiordu masumda ama ben yinede o sokaktan gecmek istemedim, nede olsa kurt sürüsü diye...oldugum yerde durdum ve uyandim...

tskler, evet, 7 kez tekrarliycam bunu..bugün ikinci kez tekrarladim.

ilk rüyada pek hatrlayamadim renk

ama bugün ikinci istihare rüyamda gördüm yine o aileyle ilgili biseyler...beni istemeye gelmisler ve ikna etmeye calisiyorlarmis. daha snra kendimi disarda bizim evin önündeki sokakta yürürken gördüm...sagim solum kar. ve karsimda yine bir sokak war...bir kurt sürüsü, acik gri-beyaz arasi renkleri vardi ve tüyleri cok güzel parliyordu...bana bakyiordu sürü hele birtanesi bana daha da yakindi ama zarar vermiordu. öylesine bakyiordu masumda ama ben yinede o sokaktan gecmek istemedim, nede olsa kurt sürüsü diye...oldugum yerde durdum ve uyandim...
kar güzel de kurt? :s

rüyada kar sıkıntıdır ..Gördüğün kurtlar bence bu kişiyi değil ama başka bir kişiyle evleneceğini işaret ediyor canım. Ben rüya yorumlarından pek anlamam ama anlattığın öyle..

Ben de 2. rüyan için başka bir erkekle evleneceğin yorumunu çıkardım. Sana bakan o kurt hayatına girecek başka bir erkeği temsil ediyor.

cnm bugün rüyamda bi sinifin icindeymisim, cok kalabalikmis. dans kozmetik hersey ders olarak isleniyormus.

ben örenciymisim.hoca degisiyormus ve babam gelmis. yani yeni ögretmen babam imis.

babam ders anlatirken bi kiz parmak kaldirip "hocam cok piskolojik yönden yaklasiyorsunuz, ama piskoloji dersi degil aslinda" demis.

o sinifta ayni zamanda satis yapilan bi yer varmis. birden annemle kardesimi görüyorum. onlar benim aldigim krem rujun parasini ödemis ama kasaci kiz yanlislikla parayi benden yine almis. bende durumu izah edip, parami geri almisim. cüzdanimda birsürü kagit para vardi...ve eksik mi tam mi vermis diye de o paralari yere koyup, sayiyiordum.

simdi yine namaz kilip yaticagim...

gercekten de cikiyor bu rüyalar. o gün icin yatinca, ertesi günki olacak seyleri görüyorum.

örnegin ilk gün o aldatma rüyasini gördüm, gercektende hala beni kandirmaya calisyordu

ikinci gün o annesinin bizi ikna etmek icin geldigini gördügümde tam uyandim, ki ariyor onlar evi (annesi olduguna eminim cünki hep o sabahlari arar)

3. gün ise babami ögretmen olrak gördüm ve bugün babam ondan kurtulmamiz ve rahatsiz etmemeleri icin bazi insanlari araya soktu...

hep cikiyor.

Son düzenleme:
bugün gördügüm istihare rüyasini da anlatayim. artik istihare etmeye korkuyorum.

hitleri gördüm. suratsiz, kisaboylu gecimsiz biri oldugu belliydi hal ve hareketlerinden...sanki onun dönemine isinlanmisim gibi...bi kadin görüyorum. ve garip olan ise bu kadinla, ilk istihare rüyasindaki onun beni aldattigini gördügüm kadindi. kadina erkekler büyük bir kötülük ediyordu, sanirim hitlerin yardimcilari, kadin da zavalli bagriordu. cok korkunc bi rüya...

Son düzenleme:
yeni hatrliyorum...iki rüya gördüm. ikincisinde amcam ( bana bu konu hakkinda cok ögüt veren amcam) ve ailem otobüsteyiz. annem bize renkli sekerli pasta ikram ediyor. cok güzelmis...tipi ayni etpuf gibi...

çok enteresan şeyler görmüşün aslında istare hayırlısını dilemek için yapılan bir ibadettir.
dua etmek artık karar senin gördüğün rüyalarda içine sinmeyen şeyler var demeki..
bence sende sitemiyorsun. İstemediğini kendine itiraf edemiyorsun.

Kar rüyası mevsimde görmüşün çok güzel. ama birde duysal soğukluk ifade edebilir.

Önemli olan rüyadan uyandın ne hissettin şu anda aklından ne geçiyor. zaten sonuç belli gibi öyle değil mi.

Hayatta en zor karar bu olsa gerek evlenmek gelen kişi hakkında kısa bir zamanda karar vermek :KK43:

istihare 7 gece üst üste yatılacak diye birşey yok diye biliyorum. eğer hiçbir şey görmezsen 7 gece boyunca yatman gerekiyor.
senin zaten belli olmuş hayırlısı olmadığı daha devam etmene gerek yok bence.
ne güzel dinimizde böyle birşeyin olması dimi bak belkide sen ona aldanacaktın.
Allah hayırlı kısmetler versin tüm bekar arkadaşlara... hayırlısıysa beri hayırsızsa geri gitsin inşallah.

X