- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
mrb kizlar, bu ara cok zor bi dönem geciriyorum...beni istemeye geldiler ve bizde kötü izlenim biraktigi icn ailemler vermedi beni...bende ne yapicagimi sasirmis durumdaydim. bi yandan o kendisini oyaladigimi sölüyor bna sitem ediyor...niyetim kimseyi oyalamak fln degil.ve istihare namazimi kilip, yatdim...
rüyamda ilk önce kizkardesimin kocaman gözlerini gördüm...bana bakarken.
sonra kocaman fuar gibi bi yerdeymissim. ve icerisini gezip cikmissim. lise dönemimden eski bi kiz arkadasimla disarda karsilasmissim. bu cocugun beni aldattigini iddia etti...bende inanmadim ve bu kiz bana bir cd göstertdi. cdnin icinde bilgisayar kayitlari vardi aldatmayla ilgili. daha sonra ben hemen bu fuara gitdim ve gercektende onu bilgisayarin basinda beni aldatirken gördüm sonra uyandim...
rüyamda ilk önce kizkardesimin kocaman gözlerini gördüm...bana bakarken.
sonra kocaman fuar gibi bi yerdeymissim. ve icerisini gezip cikmissim. lise dönemimden eski bi kiz arkadasimla disarda karsilasmissim. bu cocugun beni aldattigini iddia etti...bende inanmadim ve bu kiz bana bir cd göstertdi. cdnin icinde bilgisayar kayitlari vardi aldatmayla ilgili. daha sonra ben hemen bu fuara gitdim ve gercektende onu bilgisayarin basinda beni aldatirken gördüm sonra uyandim...
Son düzenleme: