arkadaşlar merhaba ben sevgilimle geleceğimin olup olmadığını görmek için istihareye yattım ve bir rüya gördüm lütfen bu rüyamı yorumlar mısınız
bulutların üzerindeyim her yer masmavi, gözümün önünden hızlıca sarı ışık topları kovalayan küçük periler geçiyor . onların geldiği yönden masmavi bir ışık vuruyor yüzüme onların gittiği yöne baktığımda sanki güneş doğarcasına kocaman bir ışık kümesi görüyorum gökyüzü hüseyin diye inliyor sevdiğim genci hayal ediyorum hüseyin diyorum ağzım suyla doluyor konuşamıyorum yutkunuyorum yine hüseyin diyorum ama yine ağzım suyla doluyor konuşamıyorum..daha sonra yavaşça aşağıya düşüyorum çok yavaş kayar gibi.. su tertemiz masmavi ben yavaşça suyun dibine iniyorum ama çok rahatım daralmıyorum nefes alabiliyorum yukarı çıkmak için çırpınmıyorum yukarı baktığımda suyun üzerinde oynaşan ışık kümelerini görebiliyorum suyun dibine indikçe mavi koyulaşıyor laciverte dönüşüyor daha aşağıya baktığımda simsiyah olmuş heryer, yine çırpınmıyorum yukarı çıkmaya çalışmıyorum ama korkuyorum karanlıkta mı kalacam şimdi diyorum, ben öyle deyince sanki bir güç yada suyun içindeki akıntı beni olanca hızıyla suyun üzerine çıkarıyor inişimden kat kat hızlı yukarı çıkıyorum.
dipnot sevgilimin ismi hüseyin