- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
- #1

Muhabir, 86 kişinin ölümü sonrası İçişleri Bakanı'na "istifa edecek misiniz" diye sordu. Adalet Bakanı Kenan İpek bu soruya GÜLDÜ
Ankara’da en az 86 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından İçişleri Bakanı Selami Altınok’a yöneltilen istifa sorusu Adalet Bakanı Adalet Bakanı Kenan İpek’i güldürdü.
İçişleri Bakanı Selami Altınok, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Adalet Bakanı Kenan İpek, saldırıya ilişkin ortak bir açıklama yaptı.
Basın toplantısında bir gazeteci Altınok’a “Çok yoğun bir şekilde güvenlik zaafiyeti olduğuna yönelik tartışmalar var. Bu çerçevede sorumluluk alarak istifa etmeyi düşünüyor
musunuz?” diye sordu.
Bu soru üzerine Altınok’un yanında oturan Adalet Bakanı Kenan İpek’i kendisini ‘gülmekten alamadı.‘
İpek’in güldüğü sırada İçişleri Bakanı Selami Altınok da saldırıda herhangi bir güvenlik açığı olmadığını savunuyordu.
