çoğu konuda yardım aldığım kk ya günlerdir ulaşamıyorum...en merak ettiğim şeyleri soramadım ve okuyamadım malesef...ama tüm heyecanlara rağmen bu akşam beni de istediler...
çok heyecanlı çok güzel bi gece...Allah yaşamayan herkese nasip etsin...doğrusuyla yanlışıyla atlattım...pasta böreğe kadar herşeyi de ben yaptım...fotoğraf ekleyemiyorum hala...pasta menümü eklemek isterdim ama:)...öyle işte..heyecanımı paylaşim istedim..kimseyi tanımıyorum ama çok teşekkürler yine de herkesekaydirigubbakcemile2
Heyecanınızı anlayabiliyorum, hatta burdan bile hissedebiliyorum, inşallah bundan sonrasıda sizin için çoook güzel olur, bütün heyecanlarınızı doya doya yaşayın inşallah..........
Allah şu an içinde ki tatlı heyecanla karışık mutluluğunu ve aşkınızı daim etsin.. Allah tamamına erdirsin canım.. opuyorumnanaktan adına çok sevindm..darısı başımıza
sizden böyle güzel mesajjlar gelince daha mutlu oluyorum...gerçek olduğunu daha iyi anlıyorum çünkü..hala hayal gibi...mesaj sınırım var hala..biraz gevezelik yapıp eklerim....darısı başınıza...opuyorumnanaktan