• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteyen erkek yapar mıydı?

Biz de eşimle uzak sehirlerden tanıştık. Otobüsle aramızda 8 saat vardı, ben öğrenciydim zaten, görüşmeye arkadaş olarak başlamıştık sonradan gelişti ve olay artık sevgililiğe doğru gidince direkt bilet aldı geldi beni görmeye. Yani isteyen geliyor çünkü gelmeyip ne yapacak uzaktan uzağa ömür mü geçecek yani. Biz de hiç görüşmemiştik ama bu arkadaşken zaten sorun değil, o ilişkiye döndüyse artık insan bi gelir görmeye. Yüz yüze de görüşelim bak gör gerçekte de böyle biriyim gibisinden. Emin olun sanalda 1 sene görüş, reelde karşında bir saat kadar dursun yine daha çok şey öğrenirsin karşındaki hakkında ❤️

Tek önerim gençsiniz de zaten karşınızdaki arkadaş pek umursamıyor gibi göründü bana. Zaman kaybetmeyin daha görmeye bile gelmeyen insana boş işler tamamen sizin için zaman kaybı olur yani. 🌸
yaşından dolayı ailesi sıkıntı yapıyormuş çocuğun 21 yasında

Kuzeniniz 20 yaşında muhtemelen çocuk da 20 yaşında üniversiteye gitmiyorlar mı? Ailesi ile yaşıyorsa kendine ait bir işi yoksa şehir dışına kafasına esince çıkması sorun olabilir. Gerçi işi yoğun demişsiniz şimdi özel sektörde 1 gün izni olan kişinin de işi yoğun olabilir gelemez kendi işi olan birinin de işi yoğun olabilir sartlari ve detayları bilmeden yorum yapmak doğru olmaz

yaşından dolayı ailesi sıkıntı yapıyormuş çocuğun 21 yasında
Yaş bir etken değil 21 yaş küçük bir yaş da değil bence. Gizli de gelebilir bahanelere gerek yok benim eşim kimseye söylemeden çıktı geldi (örnek olduğu için söylüyorum) tabi ki herkesin yaşantısı aynı olmuyor ama başka bir şeyleri bahane ederek gayette gelebilirdi diye düşünüyorum.

Olumlamaya çok gerek yok. Bir de zaten siz bu soruyu buraya soruyorsaniz siz de öyle düşünüyorsunuz demek oluyor. E siz de böyle düşünüyorsanız zaten o iş öyledir yani çok da boş empati yapıp acabalara takılmaya gerek yok. Önünüze bakmanızı öneriyorum 🙏

Kuzeniniz 20 yaşında muhtemelen çocuk da 20 yaşında üniversiteye gitmiyorlar mı? Ailesi ile yaşıyorsa kendine ait bir işi yoksa şehir dışına kafasına esince çıkması sorun olabilir. Gerçi işi yoğun demişsiniz şimdi özel sektörde 1 gün izni olan kişinin de işi yoğun olabilir gelemez kendi işi olan birinin de işi yoğun olabilir sartlari ve detayları bilmeden yorum yapmak doğru olmaz
kuzenim okuyor cocuk kendi isini yapıyor ve maddi sorunu hiçbir şekilde yok birkac gunluk en azından haftasonu gibi bir şansı var

Merhabalar bu konuyu kuzenimle birlkte yazıyoruz:

Bilenler vardır ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum kuzenim de 3 aydır böyle. Çocukla yıllardır tanışıyorlar internet üzerinden görüntülü vs. ama çocuk henüz gelmedi ve görüşemediler aralarında 6 saatlik mesafe var çocuğun işler baya yoğun o yüzden gelemediğini söylüyor ve henüz 20 li yaşlarındalar. Kuzenim gecenlerde kotu bı donem gecırdı ve ben o donem gelmesını beklerdım gelmedı ve sanırım ılerlemeyecek boyle dusuncelerınız neler ben ısteyınce yapılabılecegını dusunuyorum bazı seyler ne kadar zor olsa da
İsteyen neler yapıyor bir bilseniz 😁

Bilenler vardır ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum kuzenim de 3 aydır böyle. Çocukla yıllardır tanışıyorlar internet üzerinden görüntülü vs. ama çocuk henüz gelmedi ve görüşemediler aralarında 6 saatlik mesafe var çocuğun işler baya yoğun o yüzden gelemediğini söylüyor ve henüz 20 li yaşlarındalar. Kuzenim gecenlerde kotu bı donem gecırdı ve ben o donem gelmesını beklerdım gelmedı ve sanırım ılerlemeyecek boyle dusuncelerınız neler ben ısteyınce yapılabılecegını dusunuyorum bazı seyler ne kadar zor olsa da
Holding yönetiyor ya şu erkoların yoğunum tribine hastayım ya işine baksın

Hiç yüz yüze yan yana gelme yok ve buna ilişki diyorsun, bu ilişki değil kendinizi kandırmayın,saçmalıktan başka birşey değil

yüzünü görmediği adamla neyin sevgililigi ya?
niye kendini böyle sacma hallere sokuyor ki? gerçek dunyadan erkek mi kalmamis? uzaktan uzaga nasil yapacak?
ayrica tabii ki sevmiyor. sevse daglari asar gelirdi
ben üniversitedeyken bir sevgilim vardi - eskiden sadece flörttük sonra doguda bir dağ mezrasina atanmisti birlestirilmis sinif ogretmeni olarak. arabasi falan da yoktu. o yüzden arac saatlerine dikkat etmesi gerekiyordu. cuma gününden mezradsn köye otostopla - rica minnetle giderdi. koyden ilçeye minibüse binerdi. ilceden sehre otobuse binerdi, oradan havaalanina havaş, oradan ankaraya giderdi, havaşla otogara giderdi, otobüse binip benim sehrime gelirdi, bir de minibüsle evime gelirdi.
beni gördüğü topu topu bir gun çünkü pazar sabahin köründe yine bu uzun yola cikardi - hatta bazen ankaraya eslik ederdim birlac saat olsun fazla goreyim diye. En son araba aldi bu cile bitsin diye. ve bunu her ay yapti ta ki ben bir yalanini yakalayip terkedene kadar.
simdiki sevgilim de uzak mesafe ama cok uzak. baska ulkeden biriydi. ustelik havaalani sehrinde de yasamiyordu. ona rağmen resmi olarak sevgili oldugumuz 10 ayda 9 kere yanima geldi (aslinda 10 olacakti da bilet aldigimiz ülkede savaş cikti o gorusmeyi iptal ettik). sonra da zaten sehrime tasindi - orada aldigi paranin yarisini ustelik tl olarak aliyor, hic bilmedigi bir duzende yasamaya calisiyor.
yani cevabim; evet sevmiyor.
3 ay adam yanima gelmeyecek, neye benzediğini, nasil güldüğünü bilmeyecegim, inli midir cinli midir - uyumumuz nasildir bilmeyecegim, ortak anımız olmayacak ama "sevgilim" diyecegim.
bu mantikli mi?
kuzeninize soyleyin azla yetinmesin, cocuktan da ayrilsin. ilk bulusmaya bile yogunluktan/parasizliktan/ izin sıkıntısından gelemeyen adamla uzak mesafe ilisksii yasanmaz. onla ugrasirken gercek iliskileri kacirir, kendini de bosu bosuna yorar

ne iş yapar yapsın canı çok istese kalkar gelirdi 19 yaşında sevgilim trabzondon atlayıp geldi otobusle istanbula bunlar bahane

Ne kafalar var yıllardır sevgilim var bı kere gelmedi.Ekran aşkı yaşamak cidden değişik kuzeniniz yani normali çocuğun orda gerçek kanlı canlı sevgilisi vardır . Mantıken cebinden kuruş harcayıp gelmiyor bedava aşk sadece çene..Bedava derken zaman emek harcamak 0.Yani can sıkıntısı giderme sadece normal bir kız bunu nasıl kabul eder şaştım

yüzünü görmediği adamla neyin sevgililigi ya?
niye kendini böyle sacma hallere sokuyor ki? gerçek dunyadan erkek mi kalmamis? uzaktan uzaga nasil yapacak?
ayrica tabii ki sevmiyor. sevse daglari asar gelirdi
ben üniversitedeyken bir sevgilim vardi - eskiden sadece flörttük sonra doguda bir dağ mezrasina atanmisti birlestirilmis sinif ogretmeni olarak. arabasi falan da yoktu. o yüzden arac saatlerine dikkat etmesi gerekiyordu. cuma gününden mezradsn köye otostopla - rica minnetle giderdi. koyden ilçeye minibüse binerdi. ilceden sehre otobuse binerdi, oradan havaalanina havaş, oradan ankaraya giderdi, havaşla otogara giderdi, otobüse binip benim sehrime gelirdi, bir de minibüsle evime gelirdi.
beni gördüğü topu topu bir gun çünkü pazar sabahin köründe yine bu uzun yola cikardi - hatta bazen ankaraya eslik ederdim birlac saat olsun fazla goreyim diye. En son araba aldi bu cile bitsin diye. ve bunu her ay yapti ta ki ben bir yalanini yakalayip terkedene kadar.
simdiki sevgilim de uzak mesafe ama cok uzak. baska ulkeden biriydi. ustelik havaalani sehrinde de yasamiyordu. ona rağmen resmi olarak sevgili oldugumuz 10 ayda 9 kere yanima geldi (aslinda 10 olacakti da bilet aldigimiz ülkede savaş cikti o gorusmeyi iptal ettik). sonra da zaten sehrime tasindi - orada aldigi paranin yarisini ustelik tl olarak aliyor, hic bilmedigi bir duzende yasamaya calisiyor.
yani cevabim; evet sevmiyor.
3 ay adam yanima gelmeyecek, neye benzediğini, nasil güldüğünü bilmeyecegim, inli midir cinli midir - uyumumuz nasildir bilmeyecegim, ortak anımız olmayacak ama "sevgilim" diyecegim.
bu mantikli mi?
kuzeninize soyleyin azla yetinmesin, cocuktan da ayrilsin. ilk bulusmaya bile yogunluktan/parasizliktan/ izin sıkıntısından gelemeyen adamla uzak mesafe ilisksii yasanmaz. onla ugrasirken gercek iliskileri kacirir, kendini de bosu bosuna yorar
mutluluklar dilerim 🙏🏻🙏🏻

Back
X