İsteyen erkek yapar mıydı?

begonn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
89
107
8
Merhabalar bu konuyu kuzenimle birlkte yazıyoruz:

Bilenler vardır ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum kuzenim de 3 aydır böyle. Çocukla yıllardır tanışıyorlar internet üzerinden görüntülü vs. ama çocuk henüz gelmedi ve görüşemediler aralarında 6 saatlik mesafe var çocuğun işler baya yoğun o yüzden gelemediğini söylüyor ve henüz 20 li yaşlarındalar. Kuzenim gecenlerde kotu bı donem gecırdı ve ben o donem gelmesını beklerdım gelmedı ve sanırım ılerlemeyecek boyle dusuncelerınız neler ben ısteyınce yapılabılecegını dusunuyorum bazı seyler ne kadar zor olsa da

Canlı kanlı etrafınızda insan yok mu? Gencecik insanlar sanal aşk peşinde zaman geçiriyorsunuz. Yıllardır gelmedi ise gerçekte gittiği vardır belki de :)
Yaşlar da küçük boşver yeni aşklara yelken açın

Yıllardır hiç mi fırsat bulamamış. Bıraksanız yaa gelmek isteyen gelirdi. Böyle şeylerle kendinizi üzmeyin.

yıllarca arkadaşlardı son 3 aydır sevgililer arkadaşlar

Yıllardır yazılmış ama ilişki 3 aylık doğru mu anladım ? Yani buluşsalar en azından daha net görülürdü bazı şeyler. Sadece karşı tarafı da suçlamak doğru olmaz, kuzeniniz buluşmak için bir çaba sarf etti mi mesela ? İlişki iki kişilik, her adımı karşıdan beklememek lazım.
Ayrıca birbirlerine yeni yeni alışıyorlar, uzak ilişkide 3 ay çok aman aman bir süre değil bana kalırsa, her kötü hissettiğinde yanında olamayacak kuzeniniz bunu bilerek göze almalı bazı şeyleri.

Uzak mesafe iliskisine alısmıs boşuna beklemesin zamanına yazık.

İsteyen erkek herşeyi yapar bunu çok net gördüm. 6 saatlik mesafe ne ki? Benim eşimle bizde uzaktayken tanışmıstik beni görmek için 20 saat yol geldi daha 2 hafta sonra. Ki bu ne ki seven erkek neler yapmaz. Hele kötü donemden geçen sevgilisi için.

Daha önce hiç yüz yüze görüştüler mi. Yoksa sanal arkadaşlık mı ilişkiye döndü. Eğer görüşmedilerse bence ortada bi ilişki yok. Hem görüşmeden nasıl sevgili olabiliyorlar. Aynı yerdesinizdir ne bileyim ünide falan sonra okul bitince uzak mesafeye döner anlarım da bu şekilde tanıyamazlar ki birbirlerini.

İsteyen bir şekilde boşluk yaratır gelir bahanelere sığınmasın

Böyle ilişkiciklerle boşuna zaman kaybetmeyin. Kanlı canlı adamların köküne kıran mı girdi? İn mi cinmi evli mi sapık mı ne olduğu belli değil, millet 20 senelik kocasını tanıyamıyo

Cocukla yıllardır internet üzerinden tanışıp hiç bir araya gelmemek sana da biraz tuhaf gelmiyor mu ? Benimde uzak ilişkim vardı ve farklı ülkelerdeydik üstelik evlendik her fırsatta ben yanına gittim kendisi yurt dısına cıkamadığı için. Bunun kadını erkeği yok yani hiç kimse adım atmamış çok ilginc ve kötü günde de yanında olmuyosa iyi gününde de beraber olmasına hiç gerek yok. Ömür boyu görüntülü konuşurlar cocukta orda belki ciddi ilişki yapar başkasıyşa evlenir :) hatta belki büyük bi yalanın içindedir kuzenin ?

Cümlenin mantiksizliğına baksın kuzeniniz.Yillardir tanışıyorlar çocuk hiç gelmedi.Bu çocuğun reel bir hayatı var kuzeniniz sadece hobi.Size gelince ondan feyz alin .Baktınız sizde gorusemiyor hayatı sadece ekrandan paylaşıyorsunuz o zaman sizde hobi olarak kalırsınız

Valla seven, isteyen insan dağları deler, kimse kendini kandırmasın. 3 ayda 6 saatlik yol da 1 kez bile olsa gelinirdi, görmeden etmeden sevmeye inanmam ama diyelim ki seviyor, o zaman nasıl durabiliyor?

Erkeklerin bir kadini isteyipte yapamayacagi bir şey yok.
Zamaninda kral Henry sevdigi kadinla evlenebilmek icin yeni kilise kurup dinden aforoz edildi. o aklima gelir hep.
Kadin derdine ne savaslar cikti ne ulkeler batti gelmis burda 6 saat yol 2 saat yol hesabi yapiyoruz.

hic gorusmediler

Biz de eşimle uzak sehirlerden tanıştık. Otobüsle aramızda 8 saat vardı, ben öğrenciydim zaten, görüşmeye arkadaş olarak başlamıştık sonradan gelişti ve olay artık sevgililiğe doğru gidince direkt bilet aldı geldi beni görmeye. Yani isteyen geliyor çünkü gelmeyip ne yapacak uzaktan uzağa ömür mü geçecek yani. Biz de hiç görüşmemiştik ama bu arkadaşken zaten sorun değil, o ilişkiye döndüyse artık insan bi gelir görmeye. Yüz yüze de görüşelim bak gör gerçekte de böyle biriyim gibisinden. Emin olun sanalda 1 sene görüş, reelde karşında bir saat kadar dursun yine daha çok şey öğrenirsin karşındaki hakkında

Tek önerim gençsiniz de zaten karşınızdaki arkadaş pek umursamıyor gibi göründü bana. Zaman kaybetmeyin daha görmeye bile gelmeyen insana boş işler tamamen sizin için zaman kaybı olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…