Canlı kanlı etrafınızda insan yok mu? Gencecik insanlar sanal aşk peşinde zaman geçiriyorsunuz. Yıllardır gelmedi ise gerçekte gittiği vardır belki de :)Merhabalar bu konuyu kuzenimle birlkte yazıyoruz:
Bilenler vardır ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum kuzenim de 3 aydır böyle. Çocukla yıllardır tanışıyorlar internet üzerinden görüntülü vs. ama çocuk henüz gelmedi ve görüşemediler aralarında 6 saatlik mesafe var çocuğun işler baya yoğun o yüzden gelemediğini söylüyor ve henüz 20 li yaşlarındalar. Kuzenim gecenlerde kotu bı donem gecırdı ve ben o donem gelmesını beklerdım gelmedı ve sanırım ılerlemeyecek boyle dusuncelerınız neler ben ısteyınce yapılabılecegını dusunuyorum bazı seyler ne kadar zor olsa da
İsteyen erkek herşeyi yapar bunu çok net gördüm. 6 saatlik mesafe ne ki? Benim eşimle bizde uzaktayken tanışmıstik beni görmek için 20 saat yol geldi daha 2 hafta sonra. Ki bu ne ki seven erkek neler yapmaz. Hele kötü donemden geçen sevgilisi için.Merhabalar bu konuyu kuzenimle birlkte yazıyoruz:
Bilenler vardır ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum kuzenim de 3 aydır böyle. Çocukla yıllardır tanışıyorlar internet üzerinden görüntülü vs. ama çocuk henüz gelmedi ve görüşemediler aralarında 6 saatlik mesafe var çocuğun işler baya yoğun o yüzden gelemediğini söylüyor ve henüz 20 li yaşlarındalar. Kuzenim gecenlerde kotu bı donem gecırdı ve ben o donem gelmesını beklerdım gelmedı ve sanırım ılerlemeyecek boyle dusuncelerınız neler ben ısteyınce yapılabılecegını dusunuyorum bazı seyler ne kadar zor olsa da
Cocukla yıllardır internet üzerinden tanışıp hiç bir araya gelmemek sana da biraz tuhaf gelmiyor mu ? Benimde uzak ilişkim vardı ve farklı ülkelerdeydik üstelik evlendik her fırsatta ben yanına gittim kendisi yurt dısına cıkamadığı için. Bunun kadını erkeği yok yani hiç kimse adım atmamış çok ilginc ve kötü günde de yanında olmuyosa iyi gününde de beraber olmasına hiç gerek yok. Ömür boyu görüntülü konuşurlar cocukta orda belki ciddi ilişki yapar başkasıyşa evlenir :) hatta belki büyük bi yalanın içindedir kuzenin ?Merhabalar bu konuyu kuzenimle birlkte yazıyoruz:
hic gorusmedilerDaha önce hiç yüz yüze görüştüler mi. Yoksa sanal arkadaşlık mı ilişkiye döndü. Eğer görüşmedilerse bence ortada bi ilişki yok. Hem görüşmeden nasıl sevgili olabiliyorlar. Aynı yerdesinizdir ne bileyim ünide falan sonra okul bitince uzak mesafeye döner anlarım da bu şekilde tanıyamazlar ki birbirlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?