Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar lazer epilasyon ile kol altı ve genitalimdeki kıllardan kurtuldum bacaklarıma yaptırıyorum su anda. Her yere gitmeyin seans sayısını uzatıp paranızı yiyorlar. Duzgun yapan bir yerde 4-6 seansta kurtulursunuz 2 senedir ne kol altı ne genital ugrasmıyorum bu sene sonunda kısmetse bacaklarımda bitecek yanlız cok cok önemli lütfen düzgün bir yere gidin adı olan yıllardır bu işi yapan bir yer olsun birde tuyleriniz ince teniniz esmerse sakın yaptırmayın beyaz ten koyu renk kıl ustunde etkili lazer baska turlusunde paranızı israf etmiş olursunuz
1 ucretı fazla ayrıca herkesın bulundugu sehırde lazer yapan yer yok olsa bıle kalıtesı tartısılır
2 cok yerden duydum vucuda verılen lazerı zararlı dıyorlar saglıgım daha onemlı
3 lazerde ılerleyen zamanlarda tekrar cıkdıgı soylenıyo, o nedenle ığnelı epılasyon daha kalıcı denıyo
4 işte butun bu nedenler herkesın kafası karmakarısık oluyo
lazer iyi hoşta rengi açık tüğleri görmediğini biliyoruz, bu durumda nolucak??
bende yaptırıyorum lazeri 2 ay oldu hala cıkmadı az az var....
lazerin zararları yok sordum..
ben tavsiye ederim..
bence kesin cözüm..
sarı ve kızıl tüyler için ise mavi lazer var...
rahatlığın adı bence....
lazerin en büyük handikapı ne parası ne de başka bir şey. lazerin en büyük eksisi, uygulandığı yerdeki kılları yokederken (ki onlar da sonradan çıkabiliyor), başka bir yerdeki incecik tüyleri kalınlaştırması. gittiğiniz hiçbir lazer merkezinde size bunu söylemezler, bu uyarıyı yapmazlar, internette de yazmaz. zaten söyleseler kimse de gitmez. o yüzden lazere gitmeye karar veriyorsanız 2 kere düşünün. bir yerdeki tüyler biterken diğer yerlerdekiler kalınlaşacak, o zaman bunun anlamı ne?
lazerin en büyük handikapı ne parası ne de başka bir şey. lazerin en büyük eksisi, uygulandığı yerdeki kılları yokederken (ki onlar da sonradan çıkabiliyor), başka bir yerdeki incecik tüyleri kalınlaştırması. gittiğiniz hiçbir lazer merkezinde size bunu söylemezler, bu uyarıyı yapmazlar, internette de yazmaz. zaten söyleseler kimse de gitmez. o yüzden lazere gitmeye karar veriyorsanız 2 kere düşünün. bir yerdeki tüyler biterken diğer yerlerdekiler kalınlaşacak, o zaman bunun anlamı ne?
Nasil yani
Ee ne yapacaz yaaa:84:
kol altı ve genital gibi tüy köklerinin siyah ve kalın olduğu bölgelerde taşırmadan atış yapılınca sorun olmaz. benzer kıllar vücutta varsa yine sonuç alınır. ama tüy kökü saıysa veya ayva tüyleriyse bunları lazer görmez, yani fayda etmediği gibi kökleri uyarıp kalınlaştırma ihtimali vardır. kendinizi emin ellere teslim etmeiz gerekir kısaca. veya iğneli epilasyona başvurmalısınız..
otlar yada bioder fln.bence hepsi faso fiso.eger istenmeyen tüylerinden gercekten kurtulmak istiyosan lazer yaptırcaksın.ben yaklasık 6 seans gittim.2.5 ay hiç cıkmıyo.tek yapman gereken paraya kıymak??sizce bi ömür rahat etmeye degmezmi????ayrıca sıkı pazarlıga sıkı indirim yaparlar
canım ya bişey sorucam bende lazer düşünüyorum, sen nereye gittin ben istanbuldayım