istenmeyen tüylere bitkisel cözüm Ahmet Maranki'den

peri068

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
277
20
İstenmeyen tüyler kürü için GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet soğan,
* 1 diş sarımsak,

*Siyah merhem ( aktardan alınacak)

İstenmeyen tüyler kürü HAZIRLANIŞI VE KULLLANIM ŞEKLİ :

Soğanı, kısık ateşte, yanacak kadar, közleyin. Sarımsağıı, rendeleyin. Siyah merhemle, sarımsarı karıştırın. Tüylerin üzerine, ince bir tabaka halinde sürün. En üste, yakılmış soğanımızı kapatarak, öylece yarım saat bekleyin. Bu işlemi bir hafta boyunca her gün tekrarlayalım. Bazen bu süre tüylerin direnmesine göre uzayabilir. 1 haftanın sonunda, sitenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulacaksınız.

Dip not : sogani közleyip daha sonra rendeleyeceksiniz , tüylerin üzerine uygulanacak.

Daha önce paylasildimi bilmiyorum.. kendim denemedim cunku siyah merhemi bulamadim burda yurt disinda nerden bulcam bilmiyorum aktarci yok maalesef .. deneyenler varsa sonuc aldilarmi paylasirsaniz sevinirim .. imkani olanlar denesin bence ve sonucu paylasin lutfenn ...

kimse denemeyi dusunmuyormu :KK8: internette arastirin bakin cok ise yaradigi her yerde yaziyor kullananlar yazmis ..
siyah merhmeni bulsam ah hemen deneyecem ama of :KK24:

kesinlikle yalan yok öyle bişi şimdilerde yeni bi ürün çıkmış sempramej diye tv proglarında izledim faceden de bu ismi yazınca çıkıyo zaten ordan bilgi alın bu ürün bana güvenilir geldi...

kesinlikle yalan yok öyle bişi şimdilerde yeni bi ürün çıkmış sempramej diye tv proglarında izledim faceden de bu ismi yazınca çıkıyo zaten ordan bilgi alın bu ürün bana güvenilir geldi...

hadi ya gercektenmi o urunu bi arastirayim artik yiter ya yiter :KK24: :KK24: :KK24: biktim bu tüylerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sanmıyorum. belki döküyordur ama tamamen çıkmayacak şekilde yok edemez. o kadar kolay kurtulunmuyor kıldan tüyden:97:

Yukarıdaki formül istenmeyen tüylerden daha çok iltihap çözücü işine yarar gibi geliyor. Genelde közlenmiş soğan bu iş için kullanılıyor. Ancak bu karışımın çok kötü bir kokusu olacağı kesin.

sanmıyorum. belki döküyordur ama tamamen çıkmayacak şekilde yok edemez. o kadar kolay kurtulunmuyor kıldan tüyden:97:

ne yapacaz ya biktim bu tüylerden artik

Yukarıdaki formül istenmeyen tüylerden daha çok iltihap çözücü işine yarar gibi geliyor. Genelde közlenmiş soğan bu iş için kullanılıyor. Ancak bu karışımın çok kötü bir kokusu olacağı kesin.

denemedim valla su merhemi bulsam deneyecem ama nerden bulcam.

X