Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım azaltıyor hatta bununla ilgili başlık bile vardı
Ya bunu bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum onun için burda bi sorayım dedim. Dolunayda Tüyleri aldıktan sonra idrar sürün diyorlar. Güya azalmaya başlicakmış. Bu doğrumu acaba? İğrenç olsun fark etmez bi kaç defa sonra güya kaybolacakmış??
dalga geçiodular ya. hiç sanmam
Kafam karıştı ya :/
bilmemki ya.ay elimi sürememki ayağıma bacağıma süreyim.
yanlız bi kaç defa belgesellerde denk gelmiştim. bazı insanlar , sabah ilk idarlarını içiolar gençleştirdiğine inanıolarmış. Nat geo gibi bi kanalda görmüştüm.içtiklerini de açık açık gösteriodu. alışkanlık oluomuş.mutlaka her sabah içiolar. ama araştırmalarda böle bişi kanıtlanmamış?
Iyy nasıl içiyorlar kız işte ne biliym bacağın küçük bi yerinde denesemmi diye düşündüm önce bi hani etkilimi gerçekten diye fln
buarada başlık cok guzel olmuş tamamen konuyu özetliyoYa bunu bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum onun için burda bi sorayım dedim. Dolunayda Tüyleri aldıktan sonra idrar sürün diyorlar. Güya azalmaya başlicakmış. Bu doğrumu acaba? İğrenç olsun fark etmez bi kaç defa sonra güya kaybolacakmış??