İstenmeyen tüyler

ZEYNEPPPPPPPPP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
38
0
86
Kahramanmaraş
selamm arkadaşlar konu istenmeyen tüğler kızlar yeni bi ürün çıkmışş yaklaşık 3 aydır eczanelerde sempremaj diye bi ürün 25 günde tamamen bitiyo ve ömür boyu çıkmaz deniliiyo acaba ne kadar doğru bilemiyorum...ürün hakkında bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar varmı cevap bekliyorumm (

Ben bu tür şeylere güvenmiyorum acıkcası &100 etkili oldugunu düşünmüyorum madem öyle dünyada tüğlü kadın kalmazdı dimi işe yaradığını düşünmüyorum Yinede sen bilirisn dene bi

eee bide yeni çıkmış ama sen bilirsin canım :44::44: alerji fln yapmasın sonra.. tabiki öyle iddalı olcaklar yoksa nasıl satarlar ayrıca kimse kendi malına kötü dermi biras zaman geçsin milet kullandıkça yorum yapar zaten ona göre alırsın hem ilk çıktıgı için pahalıda olur.. cilt yapın hassas ise her duydugun gördüğün ürünü kullanma derim milete iyi gelen sana iyi gelmeyebilir yinede sen bilirsin tabikide al dene en azından bunu denemedim denemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…