• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen tüyler

ZEYNEPPPPPPPPP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
38
0
86
Kahramanmaraş
selamm arkadaşlar konu istenmeyen tüğler kızlar yeni bi ürün çıkmışş yaklaşık 3 aydır eczanelerde sempremaj diye bi ürün 25 günde tamamen bitiyo ve ömür boyu çıkmaz deniliiyo acaba ne kadar doğru bilemiyorum...ürün hakkında bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar varmı cevap bekliyorumm :((

Ben bu tür şeylere güvenmiyorum acıkcası &100 etkili oldugunu düşünmüyorum madem öyle dünyada tüğlü kadın kalmazdı dimi işe yaradığını düşünmüyorum:34::34: Yinede sen bilirisn dene bi:46:

eee bide yeni çıkmış ama sen bilirsin canım :44::44: alerji fln yapmasın sonra.. :emir_bebek: tabiki öyle iddalı olcaklar yoksa nasıl satarlar ayrıca kimse kendi malına kötü dermi:34::34: biras zaman geçsin milet kullandıkça yorum yapar zaten ona göre alırsın hem ilk çıktıgı için pahalıda olur.. :31: cilt yapın hassas ise her duydugun gördüğün ürünü kullanma derim milete iyi gelen sana iyi gelmeyebilir:3: yinede sen bilirsin tabikide:3: al dene en azından bunu denemedim denemezsin:1:

Back