harcadığıma hiç pişman olmadığım tek para diyebilirim, çalışmaya başlayan herkese de tavsiye ediyorum lazeri. 6 sene önce yaptırdım, kol altı, tüm bacak, göbek ve genital. 1200'e 12 taksit yaptırmıştım. Doktor yaptı lazeri, kontrol atışlarıyla 10 seans oldu. Cihaz alexandrite idi, en kuvvetlisi oydu, yeni çıkan cihaz var mı bilmiyorum. Ipl dedikleri kesinlikle azaltmıyor, arkadaşımdan biliyorum. Benim göbek ve tüm bacak komple bitti. Şu an hiç tüy çıkmıyor. Kol altı ve genitalde seyrek seyrek kaldı, hiç almasam bile belli olmuyor öyle söyleyeyim. Sadece popo arasında tüy kaldı ama onlar bile eskiye nazaran çok çok azaldı. Çok uzayınca elimle çekiyorum hemen geliyor. Kökleri de zayıfladı yani. Korktuğum için yüze yaptırmamıştım ama şimdi bıyık ve çene için de gitmek istiyorum. Yine gidersem doktora giderim ve alexandrite yaptırırım. Bence çok büyük rahatlık. Kıl tüy derdi olmadan insanın istediğini giyebilmesi çok güzel. Bence iyice araştırıp lazeri düşünün. Ama dediğim gibi ipl dedikleri değil, alexandrite yada diode.