• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen tüy derdi, el aman!!!

Zahide yetise bir kadin geliyor ya ha bire tarofler veriyor.
Kozlenmis sogan ile bir tarif verdi. tuyleri 2 ayda zayiflatip dokuyormus.
Tamamen tuysuz kaliyormussun.
Sogan kokarim diye denemedim ama denemeyi isterim acikcasi. hem maliyeti ucuz hemde kökten kurtulacaksak neden olmasin.
Çok merak ettim bunu. Tarifini verebilir misiniz?

Ben güzellik uzmanıyım canım
Bebişten çalışmıyorum şuan
Önceki iş yerimde lazer yapıyordum
Kesinlikle tavsiye ederim ama her makine de değil
3 tane lazer makinesi var
Diod lazer
İpl lazer
alexandrite Lazer
Diodu tavsiye ederim kesinlikle

Bende kelli felli pardon killi milli bir bayaaaannn olarak tek tavsiyem iğneli epilasyon...ben hamilelikte çok ama çok rahattım..kesin çözüm zaten..tabi isinin ehli bir yerde olmalı..malum elektrikle kil kökü kurutuluyor..

Alexandrite lazer hormon bozukluğu olan erkek gibi tüyler olan insanlar için hastanelerde tedavi amaçlı uygulanır doktor kontrolünde
Kemik iliğine kadar inebilir yanma riski vardır
4 seansdan fazla uygulanmaz acılı bir işlemdir
4 seansdan sonra dioda geçilir zaten
İpl makinesi desen kıl köküne kadar inmez Işını
Etkili değildir memnun kalmazsın
En güzeli ve acısız olanı dioddur

Lumea kullanıyorum memnun kaldım . Ağdayla falan uğraşmak boşuna zaman 15 dk da tüm vücudu yapıyorum.

Lazer epilasyonu tavsiye ederim.ama klinikte yaptırın.sakın güzellik merkezine gitmeyin.

Bacaklarım için lazere gittim bin yüz euro ödedim bitecek diye kandırıldm hic fayda görmedim, philips lumea aldım bacaklarımda tüy şeklinde kaldı görünmüyor, ince tüylere daha etkili kalınlar zaman alıyor ve hiç bırakmamak lazım.

Agdaya gittiğimde bacaklarim genital bolgem morariyodu, killar kiriliyodu. Dolayisiyla 10 gunsonra morluklar gecince killar cikmis oluyordu, batiklari soylemiyorum bile. Agda yerine epilasyona gitmeye karar verdim. Paket halinde gidiyorum ve seans basi ücretimi oduyorum, pesin degil. Sonuc olarak 3 4 ayda bir killar cikmaya basladi, cok memnunum

Bende yeni basladim bayanlar lazer tedavisine 2. Seansa gidicem jelli bir islemden geciyorum canim yandi ilk seansta.ama bayagi azalma oldu simdiden 15 gunde bir seansim.guzellik salonunda tedavi oluyorum amacim tamamen kurtulmak su tuglerden insallh.

Bende al al nereye kadar dedim ve bugun lazer epilasyona basladim. Nerdesiniz bilmiyorum ama ben yarim bacak genital bolge ve koltuk alti icin 10 seansina 720 oduyorum.

Ben kuaföre gitmeye cekindigim icin Philips marka evde uygulanan yogunlastirilmis isik cihazi aldim ismini unuttum suan ben alali baya oldu 1000tl gibiydi memnunum azaltiyor geciktiriyor ozellikle koyu renkse tuylerin öneririm. Ama merkezlerdeki lazerler daha güçlüdür ben lazerin yan etkisi olabilecegini dusundugumden ve evde rahat olur diyerek bunu aldim.
Edit: lumea imis adi baktim simdi.
Lumea da lazer ışını kullanmıyor mu?

Bende al al nereye kadar dedim ve bugun lazer epilasyona basladim. Nerdesiniz bilmiyorum ama ben yarim bacak genital bolge ve koltuk alti icin 10 seansina 720 oduyorum.
Ben sadece özel bolge ve koltuk altina 700 oduyorum ama 20 seans 10 seans hediye guzellik salonundan 10 seansta ucretli ..15 gunde bir seans aliyorum..fiyat 900 aslinda ama tanidik oldugu icin bana 700.odemeyi ise aylik yapiyorum

harcadığıma hiç pişman olmadığım tek para diyebilirim, çalışmaya başlayan herkese de tavsiye ediyorum lazeri. 6 sene önce yaptırdım, kol altı, tüm bacak, göbek ve genital. 1200'e 12 taksit yaptırmıştım. Doktor yaptı lazeri, kontrol atışlarıyla 10 seans oldu. Cihaz alexandrite idi, en kuvvetlisi oydu, yeni çıkan cihaz var mı bilmiyorum. Ipl dedikleri kesinlikle azaltmıyor, arkadaşımdan biliyorum. Benim göbek ve tüm bacak komple bitti. Şu an hiç tüy çıkmıyor. Kol altı ve genitalde seyrek seyrek kaldı, hiç almasam bile belli olmuyor öyle söyleyeyim. Sadece popo arasında tüy kaldı ama onlar bile eskiye nazaran çok çok azaldı. Çok uzayınca elimle çekiyorum hemen geliyor. Kökleri de zayıfladı yani. Korktuğum için yüze yaptırmamıştım ama şimdi bıyık ve çene için de gitmek istiyorum. Yine gidersem doktora giderim ve alexandrite yaptırırım. Bence çok büyük rahatlık. Kıl tüy derdi olmadan insanın istediğini giyebilmesi çok güzel. Bence iyice araştırıp lazeri düşünün. Ama dediğim gibi ipl dedikleri değil, alexandrite yada diode.

Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
zararı yok ama sana tavsiyem alex makine kullanan ve tüyler bitene kadar paket program satan bi merkeze git. yok işte şu kadar seansta şu bölge zaten biter gibi konuşursalar aldanma, bitmiyor.

Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Canim ben o kuaforlere pek guvenemiyorum ya. ya boyle guzel sertifikali bir guzellik merkezi bul ya da ozel hastanelerin cogunda var onlara yaptir.

Kizlar telden giriyorum tek tek begeniyodum yorumlarinizi tel dondu kusura balmayin topluca tesekkur ediyorum. bi de ballandirmissiniz valla lazer cekti canim :D ozel hastane isi mantikli geldi bana. bildigniz gibi degil tum bacak gobek sirt ince kalin ne ararsanz var tuyum ve titizim surekli elmde makineyle geziyorum surekli cikiyor delirdim artik :D

Peki genital bolge ve koltukalti icin zararli diyolar oyle bisey var mi? direk tum vucut hallettireyim mi?

Allah allah benim de tanıdıklarım yaptırdı onlarda hamilelik düşünüyorsan lazeri ertele diyorlar bana tekrar çıkıyormuş bir de baya baya pürüzsüz oldu mu peki ?incecik kaldı tamamen bitmedi diyenler çoğunlukta çünkü

Back