Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kuaföre gitmeye cekindigim icin Philips marka evde uygulanan yogunlastirilmis isik cihazi aldim ismini unuttum suan ben alali baya oldu 1000tl gibiydi memnunum azaltiyor geciktiriyor ozellikle koyu renkse tuylerin öneririm. Ama merkezlerdeki lazerler daha güçlüdür ben lazerin yan etkisi olabilecegini dusundugumden ve evde rahat olur diyerek bunu aldim.Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Isik cihazi diye mi satiliyor isikli epilasyon aleti falan diye miBen kuaföre gitmeye cekindigim icin Philips marka evde uygulanan yogunlastirilmis isik cihazi aldim ismini unuttum suan ben alali baya oldu 1000tl gibiydi memnunum azaltiyor geciktiriyor ozellikle koyu renkse tuylerin öneririm. Ama merkezlerdeki lazerler daha güçlüdür ben lazerin yan etkisi olabilecegini dusundugumden ve evde rahat olur diyerek bunu aldim.
Edit: lumea imis adi baktim simdi.
Philips lumea epilasyon aleti olarak satiliyor n11 den almistim indirimliydi.Isik cihazi diye mi satiliyor isikli epilasyon aleti falan diye mi
Çocuğun var mı hamilelik dönemi vs de çıkıyor tekrar diyorlar doğru mu?Lazer yaptirali tam 7 yil oldu. Cok memnunum hic oyle kil tuy dertlerim yok.
Tavsiye ederim ama uzman kisilerin yaninda. Kuaforde lazer yaptirilmaz bence.
Hayir cocugum yok ama yaptiran tanidiklarim hamile kaldilar dogum yaptilar hic çıkmadı.Çocuğun var mı hamilelik dönemi vs de çıkıyor tekrar diyorlar doğru mu?
Allah allah benim de tanıdıklarım yaptırdı onlarda hamilelik düşünüyorsan lazeri ertele diyorlar bana tekrar çıkıyormuş bir de baya baya pürüzsüz oldu mu peki ?incecik kaldı tamamen bitmedi diyenler çoğunlukta çünküHayir cocugum yok ama yaptiran tanidiklarim hamile kaldilar dogum yaptilar hic çıkmadı.
Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Allah allah benim de tanıdıklarım yaptırdı onlarda hamilelik düşünüyorsan lazeri ertele diyorlar bana tekrar çıkıyormuş bir de baya baya pürüzsüz oldu mu peki ?incecik kaldı tamamen bitmedi diyenler çoğunlukta çünkü
Belki de gerçi hormonorel bir takım durumlarda etkileyebiliyorEvet baya baya puruzsuz. Eltim öyle mesela ablalarim öyle. Hic cikmadi. Belki her insana gore farklilik gosteriyordur.