İstenmeyen tüy derdi, el aman!!!

saft

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.020
Puanlar
448
Yer
İstanbul
Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim

Kuaförde yaptırmayın ipl yapmaya izinleri var sadece. O da bildigin ağda gibi sonra tekrar çıkıyor ha diyecekler çıkmıyor bu yeni alet diye de boşa para verirsin. Alex en iyisidir ama kalın sert tüyler için.

Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben kuaföre gitmeye cekindigim icin Philips marka evde uygulanan yogunlastirilmis isik cihazi aldim ismini unuttum suan ben alali baya oldu 1000tl gibiydi memnunum azaltiyor geciktiriyor ozellikle koyu renkse tuylerin öneririm. Ama merkezlerdeki lazerler daha güçlüdür ben lazerin yan etkisi olabilecegini dusundugumden ve evde rahat olur diyerek bunu aldim.
Edit: lumea imis adi baktim simdi.

Ben kuaföre gitmeye cekindigim icin Philips marka evde uygulanan yogunlastirilmis isik cihazi aldim ismini unuttum suan ben alali baya oldu 1000tl gibiydi memnunum azaltiyor geciktiriyor ozellikle koyu renkse tuylerin öneririm. Ama merkezlerdeki lazerler daha güçlüdür ben lazerin yan etkisi olabilecegini dusundugumden ve evde rahat olur diyerek bunu aldim.
Edit: lumea imis adi baktim simdi.
Isik cihazi diye mi satiliyor isikli epilasyon aleti falan diye mi

Epilator denedinmi peki ben memnunum tavsiye ederım tüyleri kökünden aldıgı ıcın uzun zaman cikmiyor...lazerlerde sanırım türkiye'de 1000 li fiyatlardan baslıyor, bır ara kardeşimde niyeti bozmuştu ondan biliyorum ama su indirim kuponları satan sitelerde baya indirimli fiyatlara bulabılırsın

Zararini bilmiyrm ama rahatligi paha bicilmezzz
Ben dort bes yil once bacak bikini kol alti 1000 tlye yaptirmistim
Bir guzellik klinigi idi, doktora ait
Doktor olan kliniklerde yaptirin derim
Bnm gittigim utuleme lazer diolar sanirim ultrason jeli surerek yapiolar hic acimio
Ama o alexsandr midir nedir allahim ne yakiodu yaa
Kol altima gitmistim 50 tl idi seansi danki kizgin sungu basiodu tenime
Hic guzel degildi

Evlenmeden once yaptirinca oyle rahat ki hiic dusunmusunuz hamileyken falan hep tertemiz

Lazer yaptirali tam 7 yil oldu. Cok memnunum hic oyle kil tuy dertlerim yok.
Tavsiye ederim ama uzman kisilerin yaninda. Kuaforde lazer yaptirilmaz bence.

lazer yaptıracaksanız mutlaka hastanelerde yaptırın .. alexender makine olmasına dikkat edin..

Kuaförde lazer yapmazlar ki ya hastane de ya da güzellik salonunda yapılır

Lazer yaptirali tam 7 yil oldu. Cok memnunum hic oyle kil tuy dertlerim yok.
Tavsiye ederim ama uzman kisilerin yaninda. Kuaforde lazer yaptirilmaz bence.
Çocuğun var mı hamilelik dönemi vs de çıkıyor tekrar diyorlar doğru mu?

Hayir cocugum yok ama yaptiran tanidiklarim hamile kaldilar dogum yaptilar hic çıkmadı.
Allah allah benim de tanıdıklarım yaptırdı onlarda hamilelik düşünüyorsan lazeri ertele diyorlar bana tekrar çıkıyormuş bir de baya baya pürüzsüz oldu mu peki ?incecik kaldı tamamen bitmedi diyenler çoğunlukta çünkü

Zahide yetise bir kadin geliyor ya ha bire tarofler veriyor.
Kozlenmis sogan ile bir tarif verdi. tuyleri 2 ayda zayiflatip dokuyormus.
Tamamen tuysuz kaliyormussun.
Sogan kokarim diye denemedim ama denemeyi isterim acikcasi. hem maliyeti ucuz hemde kökten kurtulacaksak neden olmasin.

Bende bıktım valla. Philips lumes lazer aletini alcam 1 aya kadar. Annemle kullancaz. Evlenmeden şu olaya çözümu getircem insallah. Yapanlar oyle memnun ki resmen her zaman tertemizler. Biz de her zaman ugrasiyoruz.

alex yaptırdım 3. seanstan sonra hamile kaldım, 2 yıl ara verdim 4 seans daha gittim, 3 yıldır kıl tüy derdim yok. inanılmaz rahat bişey, her kadın yaptırıp kurtulmalı.

Allah allah benim de tanıdıklarım yaptırdı onlarda hamilelik düşünüyorsan lazeri ertele diyorlar bana tekrar çıkıyormuş bir de baya baya pürüzsüz oldu mu peki ?incecik kaldı tamamen bitmedi diyenler çoğunlukta çünkü

Evet baya baya puruzsuz. Eltim öyle mesela ablalarim öyle. Hic cikmadi. Belki her insana gore farklilik gosteriyordur.

Back