- 6 Haziran 2024
- 17
- -7
- 27
- Konu Sahibi mevzudrrin
4 haftalık hamileyim kürtaj dışında ne önerebilirsiniz düşük yapmam için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korunma yöntemlerini uygulamanızı öneririm.4 haftalık hamileyim kürtaj dışında ne önerebilirsiniz düşük yapmam için
Nasıl yaniKorunma yöntemlerini uygulamanızı öneririm.
Evet doğruYasa dışı şeyler mi önermemizi istiyorsun kürtaj dışında ne olabilir ki nikahsız bir gebelik galiba, kürtaja yanaşmadığına göre
Soğan suyu maydanoz suyu diş hapları hepsini kullanıyorum bi haftadırEvet doğru
Kürtajda erkeğinde imzası gerekiyor. Erkek kürtajı istemiyorsa belki o yüzden başka yöntem istiyordur . Zor konuNeden kürtaj hariç? İçinizde parça kalır felan neden böyle bir şey yapıyorsunuz
Evet karşı tarafında onayı gerekiyor kürtaj için ama tamamen istemiyorKürtajda erkeğinde imzası gerekiyor. Erkek kürtajı istemiyorsa belki o yüzden başka yöntem istiyordur . Zor konu
Yani bilmiyorum biz hamileyken koca karılar maydonoz suyu icmeyin düşük yaparsın, cok hoplama zıplama derlerdi kazık kadar kadınız niye hoplayacaksak,, tavsiye veriyorum diye algılama bunlar kulaktan dolma bilgiler, nasibi varsa naparsan yap gelir kürtaj dışında,,,,, hastane dışında da bir şey öneremeyiz, babası kimse onla hastaneye gitEvet doğru
Böyle şeylerden medet ummayın, sağlığınızla oynamak yerine gidip paşa paşa kürtaj olacaksınız ya da tüm sonuçlarına katlanıp dünyaya getireceksiniz. Daha sonra da korunma yöntemlerini ciddi bir şekilde uygulauacaksınız.Soğan suyu maydanoz suyu diş hapları hepsini kullanıyorum bi haftadır
Gidip kürtaj olun madem nikahsız bir beraberlik yaşayıp korunmayi akıl edemediniz kürtajı akıl edebilirsiniz değilmi ?Evet doğru
Hadi çocuk düşmedi diyelim ve bunlar yüzünden engelli doğsa bunun vicdan yükü ile yaşayabilecek misiniz?Soğan suyu maydanoz suyu diş hapları hepsini kullanıyorum bi haftadır
Umarim bir daha bu kadar sorumsuzca davranan (tabi sende) ve sorumsuzlugunun sonucunda olusan gebeligi de istemeyen sahsiyetle bir daha sevismezsin !Evet karşı tarafında onayı gerekiyor kürtaj için ama tamamen istemiyor
Hadi çocuk düşmedi diyelim ve bunlar yüzünden engelli doğsa bunun vicdan yükü ile yaşayabilecek misiniz?
Madem bu kadar korkuyor idiniz neden iki dk ilk zevkinizi düşünürken korunmayı düşünmedkorunmamıza rağmen oldu maalesef