Istenmeyen benler..

Elaray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
707
567
Öncelikle herkese hayirli günler..

Benim derdim yillardir beni rahatsiz eden yüzümdeki ben, hatta benler. Aldirmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü. Pisman olurum diye vazgeciyorum, sonra yine aldirmak istiyorum.

Bugün dermatolojiye gittim ve benleri gösterdim. Alinabilir, hatta iyi olur cok koyular dedi doktor. Iz kalabilir, belkide benlerden daha kötü bir görünüm de olusabilirmis. Istersen hemen randevu veriyim hallederiz dedi. Bende plastik cerrahin almasi daha iyi olmazmi, estetik dikis atiyorlarmis diye sorunca, bir fark olacagini sanmiyorum dedi. Düsünmek istedigimi, karar verince tekrar arayacagimi söyledim gittim.

Aranizda ben aldiranlar varmi? Tecrübeleriniz neler? Aldirip memnun olaniniz yazarsa cok sevinirim..

canım kuzenim benlerini aldırdıktan sonra cilt kanseri oldu o yüzden uzak bakıyorum bu konuya,belki alakası yok denk geldi ama yinede iyi bir araştırma yap derim

Annem 15 sene önce aldırdı kolunu katladı yerdeydi

İğne yapıp bildiğin tavuk gibi tütsüledi
Görüntü aynı bi işe yaramadı

Kvm geçen sene aldırdı tek bir iz yok

Et beni mi , kahve rengi ben mi ? Bende kahverengi benleri sildirmeyi düşünüyorum , lazer ile yapılıyormuş sanırım bu işlem.

Et beni mi , kahve rengi ben mi ? Bende kahverengi benleri sildirmeyi düşünüyorum , lazer ile yapılıyormuş sanırım bu işlem.

Düz leke seklinde ben. Ve baya bir koyu. Lazeri hic önermedi doktor tehlikeli dedi. Kesip aldirmayi önerdi ama ordada ben kararsiz kaldim..

Kayinvalideniz hangi yöntemle ve nerede aldirdi peki?

Haydarpaşa numune de aldırdı yöntemin adını bilmiyorum 15 dakika sürdü kanama iğne olmadı

Cikdiye doktoru yaptı hüsna hn kendisi izinli şuanda Fatih bey var oda yapıyo aynı işlemleri gidin görüşün

Cilleriyle benleri birbirine girmis biri olarak yaziyorum,
et beni degilse aldirmazdim...

hatta et beni icin de doktor tavsiyesini dinlerdim,
annemin var, aldirmadi, yillardir hicbir sorun da yasamadi...

Benim sol gözüm altinda dogustan vardi, uyuz oluyodum ama alismistim sonra büyüme oldu, yani bem öyle sandim ama yaslilik lekesi olusmus yaninda(yaslida degilimama :KK12:) rahatsiz etmeye basladi doktora gösterdim, lazerla temizlendi, dünya varmis simdi fotograflarimi daha bi seviyorum :KK68:...:KK14:

Cilleriyle benleri birbirine girmis biri olarak yaziyorum,
et beni degilse aldirmazdim...

hatta et beni icin de doktor tavsiyesini dinlerdim,
annemin var, aldirmadi, yillardir hicbir sorun da yasamadi...

Yüzümde, bukadar büyük ve koyu olmasaydi bende düsünmezdim aldirmayi. Benimde cillerim ve bir cok benlerim var. Kücük olanlar neysede büyük olanlar cok göze batiyor..

Benim sol gözüm altinda dogustan vardi, uyuz oluyodum ama alismistim sonra büyüme oldu, yani bem öyle sandim ama yaslilik lekesi olusmus yaninda(yaslida degilimama :KK12:) rahatsiz etmeye basladi doktora gösterdim, lazerla temizlendi, dünya varmis simdi fotograflarimi daha bi seviyorum :KK68:...:KK14:

Bana lazer önermedi doktor.. Peki nekadar oluyor bu islemi yaptirali? Iz falan kaldimi?

Öncelikle herkese hayirli günler..

Benim derdim yillardir beni rahatsiz eden yüzümdeki ben, hatta benler. Aldirmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü. Pisman olurum diye vazgeciyorum, sonra yine aldirmak istiyorum.

Bugün dermatolojiye gittim ve benleri gösterdim. Alinabilir, hatta iyi olur cok koyular dedi doktor. Iz kalabilir, belkide benlerden daha kötü bir görünüm de olusabilirmis. Istersen hemen randevu veriyim hallederiz dedi. Bende plastik cerrahin almasi daha iyi olmazmi, estetik dikis atiyorlarmis diye sorunca, bir fark olacagini sanmiyorum dedi. Düsünmek istedigimi, karar verince tekrar arayacagimi söyledim gittim.

Aranizda ben aldiranlar varmi? Tecrübeleriniz neler? Aldirip memnun olaniniz yazarsa cok sevinirim..

canım babam aldırdı..hiçbir sıkıntısı yok.eğer seni rahatsız ediyorsa aldır tabi..bu arada babamda hiç iz yok.iyi araştır sor soruştur..ve bence aldır benlerini...

canım babam aldırdı..hiçbir sıkıntısı yok.eğer seni rahatsız ediyorsa aldır tabi..bu arada babamda hiç iz yok.iyi araştır sor soruştur..ve bence aldır benlerini...

Yüzünden mi aldirdi? Hangi yöntemle alindi cnm lazermi yoksa keserek mi?

Bence en göze batmayan yerde bir tanesini yaptirin... zaten ben basina para veriyorsun ben pimpirikliyim bir denemek istiyorum diyin ve birini deneyin bakalim ne olacak..

Eşimin benleri için gittik. Bazı benleri plastik cerrahi alır dedi. Et benini cerrahi makasla ben keserim dedi. Eşim istemedi. Siz plastik cerrahi ile görüşün. Fikir alın.

Yüzünden mi aldirdi? Hangi yöntemle alindi cnm lazermi yoksa keserek mi?
yüzünden aldırdı canım..estetik cerrah aldı.lazer deildi galiba ama çok oldu aldıralı..hiç korkma çok insan aldırıyor..sadece bulunduğun yerde araştır..

ben aldırmanın cilt kanseri yaptığını duymuştum siz yine bir araştırın derim.

X