Nişan istenme ziyafeti :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
296
Bolu
kızlar beni sitemeye gelicekler ama kalabalık gelicekler sanırım . bizimkilerde kalabalık haliyle evde baya kalabalık bir insan topluluğu olucak :37: bizimkilerde bir sürü değişik koktel tarzında mamalar hazırlamak istiyorlar :56: kanepeler,çikolata topları kek poğaça pasta falan....
sizin önerileriniz ve pratik,lezzetli ve gösterişli tarifleriniz varmı acaba ??
:kkk:

canım tam nasıl birşey düşündüğünü bilmiyorum ama.. biz istemeye geldiklerinde browni, kıymalı gül böreği, yaprak sarkması, şekerpare, mercimek köftesi felan yapmıştık.
bide tabi akşam yemeği hazrlamıştık.. burda etli ekmek falan yaptırıyorlar konyada meşur ondan felan da yaptırmıştık..
ama bence siz çok kalabalık olacaksanız çok uğraştırıcı şeylerden ziyade bereketli olacak şeyler yapın..
inan o kargaşada ne yaptığını ne ettiğini bilemiyorsun.. yemekler felan da hiç tasarladığın gibi olmuyor ne yazıkki.. :(
kolay gelsin sana şimdiden canım.. hayırlı olsun..

canım tam nasıl birşey düşündüğünü bilmiyorum ama.. biz istemeye geldiklerinde browni, kıymalı gül böreği, yaprak sarkması, şekerpare, mercimek köftesi felan yapmıştık.
bide tabi akşam yemeği hazrlamıştık.. burda etli ekmek falan yaptırıyorlar konyada meşur ondan felan da yaptırmıştık..
ama bence siz çok kalabalık olacaksanız çok uğraştırıcı şeylerden ziyade bereketli olacak şeyler yapın..
inan o kargaşada ne yaptığını ne ettiğini bilemiyorsun.. yemekler felan da hiç tasarladığın gibi olmuyor ne yazıkki.. :(
kolay gelsin sana şimdiden canım.. hayırlı olsun..

ooo çeşit çokmuş gerçekten peki okadar insana ayrı tabaklarda mı verdiniz tabak çıkışmaz yahu:28:

yani doyurucu olsun çok çeşit olsun hani göz doldursun istedik öle salatalar kekler poğaçalar bol bol bşiler olsun istiyoruz zaten aynı şehirde yaşıyoruz öle akşam yemeğine girmeyiz . ikramlık bişeyler olucak :( çok kafam karışık ya herşey sanki biribirne giricek gibi hissediyorum :(

ya masaya koyucaz açık büfe gibi olucak olmassada büyük tabaklarla sefvis yapılır .

gelicek misafir sayısına yetmesse tabaklar önceden bilinir zaten kişi sayısı yetişmesse alınırz bi takım tabak :)

Canım çikolata topları çok güzel oluyor gerçekten, hani bisküviler un ufak yapılarak elde edilen yuvarlak yuvarlak dışı hindistan cevizi ya da fındık kırığı kaplı yapıyoruz biz isteme günümdede yapmıştık kanepeleride çok seviyorum onlarda güzel oluyor özellikle salamlı peynirli türleri. Masaya koyun açık büfe gibi benim öyle olmuştu. Masadan servis edilmişti büyüklere dileyende beğendiğinden almıştı kalkıp.

Canım çikolata topları çok güzel oluyor gerçekten, hani bisküviler un ufak yapılarak elde edilen yuvarlak yuvarlak dışı hindistan cevizi ya da fındık kırığı kaplı yapıyoruz biz isteme günümdede yapmıştık kanepeleride çok seviyorum onlarda güzel oluyor özellikle salamlı peynirli türleri. Masaya koyun açık büfe gibi benim öyle olmuştu. Masadan servis edilmişti büyüklere dileyende beğendiğinden almıştı kalkıp.

Ben de öyle seviyorum kocaman bir masaya koyulcak hepsi bir tarafta da tabaklar dizili olcak isteyen istediğini alıcak yalnız büyüklere ikram yapılacak.:68:

teşekkür ederm :) bnde o çikolata toplarını çok seviyorum bakalım onlardanda yapıcaz bakalım :29:
hepsini tabaklarla masan ın üstüne koyarız herkese ordn servis yaparız zaten mutfakta hazırla getir sanırım garson gibi uzun sürebilr :56:

hayirlisi olsun canim ..., bence iyi düsünmüssünüz , cesitler cok güzel yanina salata falanda yapin bence.. salata herzaman hamur isiyle beraber güzel yiniyor :) hehe,, beni allah nasip ederse insallah yakinda istemeye gelirlerse bizede cok ama cok kalabalik gelecekler..., bizde birsürü cesit yapariz sanirim:) .. darisi basima insallah :)

yoğurtlu mayonezli yeşil salata,
minik tek atımlık puaçalar, salam ve kaşarlımayonezli kanepeler,
minik kakaolu kekler kare kare kesilmiş,
arnavut ciğeri, rus salatası, fava, yaprak sarması, yoğurtlu kırmızı biber mezesi, közlenmiş patlıcanlı yoğurtlu meze.

aklıma bunlar geliyor...

un kurabiyesi yap hahahah güldüğüme bakma daha yeni öğrendim yapmayı çok qüzel ama öneririm :D hamur işi yapın, sarma dolma yapın kurabiye 3 çeşit olsun bence. 2 çeştte tuzlu olsn

Back