Istenen tüyler ...

sakarkedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
915
8
158
Ankara
SEVGİLİ KK BAYANALRI

belki eşlerinizden veya yakınlarınızdan bilgisi olan vardır aranızda. bazı erkeklerin sakalları geç çıkıyo nedense acaba bunu hızlandırmak için bir bilginiz varmı

BİZ UCUNU GÖRDÜK ÇIKCAK AMA NAZ YAPIO NEDENSE Bİ YAKINIM İÇİN SORUYORUM BUNU TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN kaydirigubbakcemile3

benim eşiminde geç çıkmıs oda bişi mi ne sürmüş şimdi sakalları renkli cıkıo yeşil,kızıl,sarı fln pek belli olmuoda yakından bakınca cok bellikaydirigubbakcemile3

:roflol: ayy hiç gülceğim yoktuu bizimkinin daha anca altlardan çıkmaya başladı ama sabah kalktıığında sakallarının hepsi uzamış olarak görmeyi istio -tatlicadiarzu- yeşilden ziyade siyah çıkaran bişeyler olsa makbule geçer yani:))

Şımdi köse değilse şayett ergenliğide atlattıysa düzenli tıraş olan her erkeğin sakalı sertleşir...
ahh keşke benim kocanınkide azcık yumuşasa hahaha

köse değil hatta bir yılda yanlarda çok hafif arttı altındada arttı ve 20 yaşında. ama hani şekil verebilcek kadar yok :)) yok işte yok yani fisfisfis

yüzüne vazelin yada badem yağı sürsün
hani kıl köklerini besliyor ya , kıllar çıkıyor ya
biz bayanlar kaşımız kirpiğimiz için bunu yapıyoruz ama erkeklere yararmı onu bilmem tabi

canım düzenli traş olsun her gün bak gör nasıl sertleşiyor
şimdi o çıkmıyor diye traş olmuyordur olunca çıkar
benim eşim askeri okul mezunu 14 yaşında daha tüy yokken mecbur traş oldurmaya başlamışlar hiç çıkmayan tüyler traşla birlikte güçlenmiş. şimdide az çıksa diyoruz :) yaşı daha küçük güçlernir merak etme...

inşallah güçlenirde kirli sakallı halini görebilirz bizde :)) badem yağını oda duymuş şimdi söyledi faydasını görür umarım. garibim yüznün bu tarafında biraz artmış dedimmi vallamı diyerek gözlerini açıyo faltaşı gibi, seviniyo:) ilginiz için teşekkürler aklıma ilk burası geldi biliyodum yardım edebilceğinizi çoookk teşekkürler:1hug:

iyi ya hergün traş olmakla uğraşmaz. erkeklik hormonu az dır. sakalı geç çıkıyorsa. onun için keçiboynuzu yemesi yeterli. erkeklik hormonunu artırır. fazla yemesin sonra kellik yapabilir. çok artmasından sebep.

Düzenli traş olsun belki artar...
Ama benim bildiğim artmaz.. Bazıları öyle olabilir.. Komple köse olmasa bile gölgesel olarak bazı yerlerde sakal olup bazı bölgelerde olmayabilir...
Çk da takıntı yapmaya gerek yok.. Çok gür olup her sabah traş olmak zorunda kalsa, bu yüzden de yüzü zımparaya dönse daha mı iyi....
Rahat işte az olsun temiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…