Kız İsteme İstendim AMA Verildimmi verilmedimmi anlamadım :)

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
selam kızlar benim aşkım 1 temmzda askerden izine gelicekdi ya

temmuzun 5indede beni istemeye geldiler acayip derecede heycanlandımmmmm :)

muhabbet edildi sıra kahvelere geldi ben heyecandan kahve felan yapamadım yengem ve

ablam yaptı kahvemii ama okdrmı igrnç olur bu kahve ama mecbur verdik öylece :)

kahveleri tuttum ve istendim ama bizimkiler şöyle dediler tamam söz veriyoruz çoçuk

askerligini bitirip gelsin ( askerliginin btmesindede 7 ay var) ozaman isteyin sözüde

takalım dedilerr iyimi kötümü anlamadım. ama moralim bozulduu öncee gözlerm doldu

sonra toparladım kendimi sonra herkes çok kaynaştı 2 tarafda çok sevdi birnirini

kayın babam bana bittti :) tabi bende onlara çok seviyorum hepsini kısmetse aşkım şubat

ta geldiginde gelicekler istemeye ve ozaman sözüm takılcak :) :teytey: bunada şükür

delikafadulden

bence kesin olarak vermemişler.askerden gelince isteyin söz yapalım demişler..yani askerden gelince tekrar isteyecekler o zaman.

iki aile birbirini sevdikten sonra sorun yok ne güzel işte :)
şimdi zaten sevgiliniz askerde olduğu için bi resmiyete dökülemeyecek olay
bence aileniz mantıklı konuşmuş
hadi hayırlısı

verildin bana göre aileler kaynaşmış sonuçtahihoyyyt
Allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan

senin işin bitmiş canım işte vermişler seni bişi kalmamış bi yüzük takılıp kurdela kesilecek :)

öncelikleee askerine hayırlı tezkereler sanada allah bol bol sabır versin canım.
Vermişler bende sevgilin askerde olduğu için herhalde bitince yüzük takalım demişler gelince direk söz olur bence sizinki şimdiden allah tamamını erdirsin =)

eeeee aileler anaşmış kaynaşmış hayırlısı olsun bence verilmişsin:) allah tamamına erdirsin:)

Allah tamamina erdirsin . bence vermislerr.. ama sözü 7 ay sonraya ertelemisler.
dogru olanda buymus bence..
allah kavustursun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…