Kız İsteme İstemeye geliyorlar tecrübeli kızlar yardımm

sezenpanpisiniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
198
41
48
kızlar inanılmaz heyecanlıyım bu akşam istemeye geliyorlar, yaşayan varsa paylaşsın. ne yapmam gerekiyor nelere dikkat edeyim ellerim şimdiden titriyor:))))

kızlar inanılmaz heyecanlıyım bu akşam istemeye geliyorlar, yaşayan varsa paylaşsın. ne yapmam gerekiyor nelere dikkat edeyim ellerim şimdiden titriyor:))))
Canım merhaba öncelikle bunlar çok tatlı telaşlar her anını tadına vara vara yaşa. Benide pzt istemeye gelıiyorlar hakkımızda hayırlısı olsun umarım herşey çok güzel geçer. Konunun banaa faydası olck :)

efuli sana anlatayım madem pazartesi geleceklerse, yaklaşık 25 kişi geldiler önce kahveleri verdik sonra istediler daha sonra kayınpederim bana bileklik ve ona takım yüzük taktı. Herkesin elini öpmelisin:) birde getirdikleri çikolatadan ikram ettim.çay servisi ve börek çörek servisi yaptım. güzel geçti... Şimdi nişan hazırlıklarında sıra :)

Cok heyecanli yaa:) bende gun boyu hic heyecan yoktu taki nisanlim ve ailesi gelene kadar o anda o kadar heyecanlanmistim ki herkese hosgeldiniz dedim cicek ve cikolatayla fotograf cekindik sonra ben mutfakta oturdum. Isteme baslayinca cagirdilar oturdum salona babam verdi beni kalkip kahve yaptik ilk fincanlari ben yaptim nisnalimin kahvesine tuz koymadim sonra yuzuk takildi cikolata servisi yaptim en son cay yani bişiler hazırlamıstik cok mutlu musmutlu heyecanli anlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…