cnm her kişi başına bir cay kaşığı kahve koy ve kaç kişilerse o kadar fincan su kat orantılı olur ve telvesi fazla olur köpüklü istiyosan su kaynamadan önce üzerine çıkan köpüğü çay kaşığıyla her bir fincana koy bunu sürekli kaynayıncaya kadar yap kaynayıncada köpüklerin üzerinden kahveyi dök köpüklü olur bu arada unutma damat beyin kahvesinin içine tuz koy dene bakalım senden gelecek naz olsun zorluk olsun çekebilecekmi dene öle yaparlar sende yap.....
canim eline saglik banada cok yardimci oldun, banada lagzimdi kahve olayi , bende bilmiyordum cünkü abdest suyu gibi oluyordu hahatsklerrrrrrrr =)
çok teşekkürler arkadaşlar denicem İnş. çok güzel olurlar he bide bnde tuzlu yapmak istiyodum ama sonra annem kahveyi bol şekerli yap bal gibi olsun ki evliliğiniz de bal gibi geçsin dedi bnde öyle yapmaya karar verdim ama bunu erkek arkadaşıma sölemicem o bol tuzlu kahve beklerken ben ona bol şekerli kahveyle sürpriz yapıcam İNŞALLAH. bi de arkadaşlar bişey daha sorcam okuduğuma göre hepimiz bekarız:) ama yine de sorayım siz olsanız müstakbel kayınvalidenize ve kayınpederinize ne zaman anne ve baba demeye başlarsınız sözden sonra mı nişandan sonra mı?
çok teşekkürler arkadaşlar denicem İnş. çok güzel olurlar he bide bnde tuzlu yapmak istiyodum ama sonra annem kahveyi bol şekerli yap bal gibi olsun ki evliliğiniz de bal gibi geçsin dedi bnde öyle yapmaya karar verdim ama bunu erkek arkadaşıma sölemicem o bol tuzlu kahve beklerken ben ona bol şekerli kahveyle sürpriz yapıcam İNŞALLAH. bi de arkadaşlar bişey daha sorcam okuduğuma göre hepimiz bekarız:) ama yine de sorayım siz olsanız müstakbel kayınvalidenize ve kayınpederinize ne zaman anne ve baba demeye başlarsınız sözden sonra mı nişandan sonra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?