Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben beğenmedim bunları
Bunlar daha hoş gibi, yinede sen bilirsin tabi
Yinede sağol ama ben daha fresh olsun istiyorum masum ama seksiCanım ben beğenmedim bunları
Bunlar daha hoş gibi, yinede sen bilirsin tabi
Kız senin koydukların seksi miYinede sağol ama ben daha fresh olsun istiyorum masum ama seksi
Aabak vunlar güzel işte. Benim bahsettiğim klara gibi ama omuzdan dekolte masum gibi ama bacaklar ortada yani gizliden gösteriyorum ama masumda duruyorum, anla işte :)))))Kız senin koydukların seksi mi
Klaranın elbisesi gibi
Al sana seksi
Bunu giyersem venimki kapıdan geri döner :)))Aabak vunlar güzel işte. Benim bahsettiğim klara gibi ama omuzdan dekolte masum gibi ama bacaklar ortada yani gizliden gösteriyorum ama masumda duruyorum, anla işte :)))))
Hangi ikinci canım?? Attıklarımdan mı??İkincisi cok hoş bence
Baxaklar uzun benim cnım o yüzden kaval kemiğinde seviyorum uzun olanda yırtmaçlı olduğu üçin beğendim :/Ilki cok ucus ucus iki ncisi de cok gereksiz bir boyda yani uzu da degil kisa da degil en sevmedigim boy
Evet küpürlü gibi olan cok beğendimHangi ikinci canım?? Attıklarımdan mı??
Ayy cnım ciddinisin brnde beğendim bunu hafif kabarık duruyo bordo iyifikirEger zayıfsan ikinci şahane olur. Altına da borda ayakkabılar mis gibi
Zayıf değilsen sakınn:) yoksa çok zarif. Yarım toplu dağınık lüle saçlarla masal gibi olursunAyy cnım ciddinisin brnde beğendim bunu hafif kabarık duruyo bordo iyifikir
zayıfım canım vala öyle bi anlattınki hayali bile yetti sağoll :)Zayıf değilsen sakınn:) yoksa çok zarif. Yarım toplu dağınık lüle saçlarla masal gibi olursun